Samsung sender din selfie til verdensrommet – Zlatan er først ut!

samsung

Samsung lanserer nå prosjektet SpaceSelfie, der de pusher grensene for hva en telefon kan gjøre. Gjennom SpaceSelfie vil en Galaxy S10 5G bli sendt opp til stratosfæren, og vil gjøre det mulig for alle å få sin selfie fotografert i verdensrommet.

Ved å laste opp bildet sitt på hjemmesiden ”Mission Control” får forbrukere sjansen til å være en av de som får sin SpaceSelfie lastet opp under prosjektets 200 timer lange reise. En av de første som får se sin selfie fra verdensrommet, blant et knippe andre internasjonale kjendiser, er fotballegenden Zlatan.

Les også:  Norske virksomheter tror ikke på KI

– For å vise hvilke fantastiske ting som er mulig med Samsungs skjermer, bestemte vi oss for å ta selfies til et nytt nivå, og gi folk sjansen til å se sine ansikti verdensrommet. Vi pusher alltid grensene for hva som er mulig, og med SpaceSelfie viser vi hva Samsungs teknologi kan oppnå. Det er veldig kult å ha med Zlatan på dette prosjektet når han, som oss, deler drivkraften til å skyve grensene for hva som er muligsier Sargon Demirdag, Head of Marketing IMpå Samsung i Norden.

Les også:  Slik kildesorterer du blandingsemballasje

Prosjektets første SpaceSelfie blir kunngjort på et stjernespekket arrangement på det nyåpnede Samsung KX Experience Centre på Kings Cross i London 23. oktober, der skuespiller og modell Cara Delevigne vil ta den første selfien. 

– Jeg elsker ideen om verdensrommet og gleder meg til å starte Samsungs SpaceSelfie-prosjekt og bli den første som sender selfien sin til verdensrommet. Jeg er i gang med å planlegge hvordan jeg skal ta min mest episke selfie noensinne, og det blir spennende å se hvordan fansen min tolker utfordringen med å få selfien sin ut i verdensrommet, sier Cara Delevingne.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.