Ny trådløs og kraftig støvsuger fra Samsung

trigger

Nye Bespoke Jet AI er Samsungs kraftigste trådløse stavstøvsugere og verdens første trådløse stavstøvsuger med AI-verifisering fra UL Solutions.

Ved å kombinere en sugekraft på 280 W med en kapasitet på opptil 100 minutter per lading, tilbyr Bespoke Jet AI det som trengs for å utføre en grundig rengjøring. Modusen for AI-rengjøring, AI Cleaning Mode, overvåker børstebelastningen og sugekraften for å skille mellom forskjellige rengjøringsmiljøer og gulvtyper, for å automatisk optimalisere innstillinger som sugekraft og børstehastighet for å maksimere rengjøringsresultater, brukstid og manøvrerbarhet.

Les også:  Parmaskinken har akkurat blitt sunnere og bedre

Støvsugeren består også av en ny heldekkende rengjøringsstasjon: All-in-One Clean Station, som skaper en kraftig roterende syklon for umiddelbart og å effektivt tømme støvbeholderen.

Modellen Bespoke Jet AI 280 vil være tilgjengelig i hele Norden i fargen Satin Black og er nå tilgjengelig for forhåndsbestilling.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.