Gjenbruk: Nå kan bedrifter leie brukte PCer

bodøposten

Foxway introduserer premium renoverte enheter i sin Device as a Service-løsning. Dette vil forenkle administreringen av IT-utstyr på en mer bærekraftig måte og opprettholder samtidig høy kvalitet og ytelse.

Med økt fokus på bærekraft og nye rapporteringskrav øker etterspørselen etter brukte enheter. Innkjøp av disse renoverte enhetene for organisasjoner har bydd på en rekke utfordringer, som flere leverandører, ujevne leveranser og kvalitetsproblemer. Foxway introduserer nå en løsning som løser disse utfordringene og svarer på den økende etterspørselen.

Les også:  Coop vil gjøre det lettere for kunden å velge sunt brød

– Vi ønsker ikke bare å forandre teknologibransjen, men også hvordan vi tenker og handler når vi anskaffer IT-enheter. Ved å inkludere premium renoverte enheter i en abonnementsløsning gjør vi det enkelt for kundene våre å ta mer klimavennlige valg på en kostnadseffektiv måte, sier Steinar Aune, President of Circular Workspace Solution i Foxway.

Med den nye løsningen kan organisasjoner nå redusere Scope 3-utslippene betydelig, forlenge enhetenes levetid og minimere mengden elektronisk avfall. Og samtidig opprettholde forventningene om høy ytelse og kontinuitet i leveransene.

Les også:  Bodø-ungdommer vil lage handlenett med nord-norske kraftgloser på

– Premium renoverte enheter med garanti fra Foxway går igjennom testing, reparasjon og ny lakkering for å sikre at de både møter, og overgår, dagens forventinger til brukt IT-utstyr. Med dette kan organisasjoner endelig omstrukturere maskinparken gjennom bare én partner, noe som forenkler administreringen av IT-utstyret og de nye rapporteringskravene, avslutter Steinar.

Med Foxways tilnærming kan organisasjoner enkelt og kostnadseffektivt ta i bruk renoverte enheter med trygghet og bli en del av den sirkulære økonomien innen IT-bransjen. Dette er høyst aktuelt med tanke på de nye bærekraftkravene for organisasjoner og den økte bevisstheten rundt renovert IT-utstyr.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.