Slik blir festdagen med TV 2!

tv2

Kom i 17.mai-stemning fra morgenen av med TV 2! Her blir det møter med aktuelle gjester, vakker musikk og direkterapporter fra en rekke steder i vårt langstrakte land.

På nasjonaldagen går TV 2 og Nyhetskanalen i samsending og starter feiringen allerede kl.07.00! Fra kl. 07.55 er programlederne Desta Marie Beeder og Peter Moi Bubresko klar med «God 17.mai Norge» fra Aker Brygge.

Wenche disker selvsagt opp med festfrokost, mens Finn Schjøll er på plass med dekorasjonstips. Ane Nyrerød presenterer 17.mai-været, og nyhetsankerne Cathrine Fossum og Rune Kjos er med fra Slottsplassen.

Les også:  Bloggerne på TV 2: Fem nye profiler

Vakker musikk
I tillegg blir det vakker musikk fra Helene Bøksle, mens de populære gutta i Staut har laget en helt egen versjon av «Mellom bakkar og berg» som har urpremiere hos «God 17.mai Norge».

Kjærligheten blomstrer i kjendis-Norge og blant gjestene er gifteklare Katarina Flatland og Harald Meling Dobloug og Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen.

Direkterapporter fra en rekke steder
Vi går også direkte til blant annet Skaugum, Bergen og statsminister Erna Solberg, Kristiansand og Tromsø.

Les også:  De gir oss 17. mai-festen på NRK

Alt som hører en 17.mai-morgen til får du altså på TV 2!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.