computas

VIDEO: Europeere forelsket seg i stygg julegenser

Computas brukte kunstig intelligens for å lage den ultimate «Ugly Christmas Sweater». Den stygge genseren ble til sammen nominert til fire priser i European Excellence Awards og Digital Communication Awards, to Europeiske... Les mer »
craft

Her er det nye vinterstudioet til Viaplay

Vintersport har svært sterke tradisjoner i de nordiske landene, med stor publikumsappell og høye seertall år etter år. Flere av Nordens aller mest kjente sportshendelser og idrettsøyeblikk kommer fra de store vinteridrettene,... Les mer »
tryg

Brannfarlig strømsparing – Anbefaler røykvarsler på badet

Høye strømpriser gjør at mange sparer strøm ved å vaske klær om natten. Likevel, i en fersk spørreundersøkelse for Tryg Forsikring svarer 6 av 10 at de ikke har røykvarsler på badet... Les mer »
vaskemaskin

Økte strømpriser: 2 av 10 vasker klær om natten!

I en fersk spørreundersøkelse for Tryg Forsikring svarer 2 av 10 at de har brukt vaskemaskin, tørketrommel eller oppvaskmaskin om natten på grunn av økte strømpriser. – Vi frykter et økt antall brannskader... Les mer »
gatelaget garn

Nå er Gatelagsgarnet i Coop-butikker i Bodø

Nå er «Gatelagsgarnet» ute i mange av Coops butikker. Kjøp det så kan du strikke deg noe varmt – samtidig som du bidrar til aktiviteten på gatelagene. Uansett pris, kr 2,50 av... Les mer »
gucci

Gucci og andre motemerker dropper pels

Mote-konglomeratet Kering Group har nettopp kunngjort at alle deres 13 merker ikke skal bruke pels fra dyr i fremtiden. Dyrevernorganisasjonen Anima gleder seg over beslutningen og kaller det enda et bevis på... Les mer »
handeland

Adidas lanserer LEGO joggesko!

Adidas Originals og LEGO fortsetter partnerskapet sitt og har kommet på banen med en ny og dristig vri på klassikeren Superstar Sneaker. Samtidig med den lekne adidas Originals-skoen lanseres også LEGO Superstar... Les mer »
Specsavers

Solbriller til bunaden eller ikke?

Like sikkert som at 17. mai kommer hvert år, kommer også debatten om hva slags tilbehør som er greit – eller ikke – å bruke til bunaden. I år har bunadsmunnbind vært... Les mer »
strikking

NM i Gåstrikk 2021 arrangeres i Bodø

Lørdag 12. juni 2021 arrangeres NM i Gåstrikk for tredje gang. I år blir det NM runder på mer enn 30 forskjellige steder i Norge fra Vadsø i nord til Kristiansand i sør,... Les mer »
fogg

Klesmerket FOGG Gildeskål satser med egen butikk i Oslo

Små klesmerker og uavhengige butikker lever farlig i disse dager – på Grünerløkka velger likevel FOGG Gildeskål å satse på egen butikk. Da FOGG Gildeskål åpnet sin første Oslo-butikk i juli 2020 var det... Les mer »