pels

Den siste pelsdyrbonden legger ned: Kun 5 av 270 har fått erstatning!

Fem år etter at forbudet mot pelsdyrhold ble lansert, avvikles nå den siste pelsdyrgården i Norge. Trass utallige løfter om et raskt erstatningsoppgjør, har kun fem av 270 pelsdyrbønder mottatt endelig erstatning... Les mer »
katt jul

10 julegavetips som er bra for lommeboka, miljøet og livsgleden

Julegaver trenger ikke koste tusenvis av kroner og komme rett fra fabrikk. Her er DNTs 10 julegavetips som er bra for lommeboka, miljøet og livsgleden. – Jeg tror mange har lyst til... Les mer »
handeland

Husqvarna lanserer sin første kleskolleksjon for barn

Nå lanserer Husqvarna en kleskolleksjon for barn. En slitesterk og solid utendørskolleksjon som er ment å holde barna komfortable mens de er ute i naturen. Kolleksjonen er kjønnsnøytral og kommer i størrelse... Les mer »
ellos

Norske Emilie Tømmerberg i designsamarbeid med Ellos

Influencer, blogger og content creator Emilie Tømmerberg fra Bergen er profilen bak Ellos’ siste designsamarbeid. Sammen leverer de en gnistrende festkolleksjon som får oss til å lengte etter sesongens høytid og festligheter.... Les mer »
pressenytt

Fiskeskinnsko fra Gildeskål og Turistsatsing i Lofoten får innovasjonsstøtte

Bærekraftig og attraktivt reiseliv på Moskenes i Lofoten. Banebrytende gjenbruk for fiskeskinn med røtter i Gildeskål, Fauske og Mosjøen. Disse to nordlandsprosjektene får nå innovasjonsmidler fra DOGA. Totalt 660 000 kroner skytes... Les mer »
lindex

Lindex rapporterer fortsatt vekst i alle salgskanaler

Nylig presenterte Lindex sin foreløpige rapport for tredje kvartal av 2022, samt de første ni månedene av året. De rapporterer fortsatt salgsvekst i både fysiske butikker og digitale kanaler. Lindex’ totale salg... Les mer »
glimt

Vil ha gule tribuner: Glimt-shop åpen til kampstart mot Arsenal

Det er forventet 8000 personer på Aspmyra i dag og Bodø/Glimt ønsker nå at så mange som mulig skal ha på seg gule klær på tribunene. – Endelig, dette har vi ventet på!... Les mer »
handeland

Derfor er walk-in-closet populært

Enten du bygger nytt hus eller pusser opp, vil et walk-in-closet være en smart investering, og det er ikke uten grunn at dette har blitt så populært. Du behøver ikke bo i... Les mer »
Blåkläder

Snekkerpappaen Marius Skålvoll gifter seg 13. august i Bodø: Sier JA i Blåkläder!

Han elsker to ting, hobbysnekkeren Marius Skålvoll, kjent fra Eventyrlig Oppussing og som @snekkerpappaen på Instagram: familien sin og oppussing. Hva er vel da mer naturlig enn å bære en skreddersydd dress fra... Les mer »
lindex

Lindex rapporterer om rekordsalg

Fredag presenterete Lindex sin delårsrapport for første halvår og andre kvartal av 2022 og rapporterer rekorder i både driftsresultat og salg. Lindex’ driftsresultat for første halvdel av 2022 økte med 264 MSEK... Les mer »