naf.

– Ikke kjør med sandaler!

Flip-flops og løse sandaler kan henge fast i gulvmattene eller i pedalene og skape farlige situasjoner i trafikken. – Ta deg tid til å skifte fra sandaler før du kjører bil i... Les mer »
gknordic

Tips for vaskerommet: Spar tid og vask smartere

Vaskerommet er alt for ofte det glemte rommet i hjemme. Klær som ikke er brettet sammen hoper seg opp og skapene er overfylte av vaskemidler og rengjøringsprodukter. Det er faktisk enklere enn... Les mer »
nytelse

No panty day: I dag skal du gå truseløs!

I dag feires den internasjonale truseløsdagen, og det å gå truseløs er både pirrende og sunt for underlivet! No panty day feires hvert år 22. juni og ble skapt for at kvinner... Les mer »
handeland

Garderoben anno 2023 skal være både innbydende og praktisk

Det er mye å sette seg inn i når man planlegger en garderobe. Har du behov for en sitteplass, trenger du oppbevaringsmuligheter, eller vil du bare at rommet skal være en fryd... Les mer »
hkstratergies

Slik velger du solbriller til bunaden

I år som alle andre år håper de fleste av oss på en 17. mai-feiring med solskinn og varme. Men kan caps eller solbriller kombineres med Norges festdrakt? Brillestylist Stine Westlund i... Les mer »
frende

Bunadstid: Ketchup på skjorta og sennep på forkleet

Nå skal bunaden fram igjen til konfirmasjon og 17. mai. – Mange må ut med tusenvis av kroner for å fikse bunaden sin denne våren. Det sier produktsjef i Frende Forsikring, Øystein... Les mer »
ao

Amalie Olufsen kan bli Playmate of the Year 2023

Playboy modellen Amalie Olufsen har blitt kåret til «Miss March» av Playboy. Nå er hun kvalifisert for å konkurrere om å bli Playmate of the Year 2023 som første norske kvinne siden... Les mer »
pels

Den siste pelsdyrbonden legger ned: Kun 5 av 270 har fått erstatning!

Fem år etter at forbudet mot pelsdyrhold ble lansert, avvikles nå den siste pelsdyrgården i Norge. Trass utallige løfter om et raskt erstatningsoppgjør, har kun fem av 270 pelsdyrbønder mottatt endelig erstatning... Les mer »
katt jul

10 julegavetips som er bra for lommeboka, miljøet og livsgleden

Julegaver trenger ikke koste tusenvis av kroner og komme rett fra fabrikk. Her er DNTs 10 julegavetips som er bra for lommeboka, miljøet og livsgleden. – Jeg tror mange har lyst til... Les mer »
handeland

Husqvarna lanserer sin første kleskolleksjon for barn

Nå lanserer Husqvarna en kleskolleksjon for barn. En slitesterk og solid utendørskolleksjon som er ment å holde barna komfortable mens de er ute i naturen. Kolleksjonen er kjønnsnøytral og kommer i størrelse... Les mer »