Unisport

Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

I dag starter Euro 2024 i Tyskland, og Norge glimrer med sitt fravær. Det betyr ikke at nordmenn er nøytrale. Salgstallene fra  Unisports nettbutikk og deres nye butikk på Karl Johan viser... Les mer »
if

If: Du trenger trolig ikke bunadsforsikring

Innboforsikringen og reiseforsikringen dekker allerede mye av skaderisikoen for deg som bunadseier. Så sant du ikke er redd for å få pølseketsjup og softis på bunaden. Forsikringsselskapet If mener det er lurt... Les mer »
bergans

Brukthandelloven endres: Dette har vi kjempet for i 5 år

Nylig la Næringsminister Jan Christian Vestre frem regjeringens forslag til endringer i brukthandelloven i Bergans’ flaggskipbutikk i Oslo. Valget av sted var ikke tilfeldig. Bergans har sammen med flere andre handelsaktører vært en... Les mer »
nofir

Resirkulert mote fra Bodø kan bli ny trend

Overskuddsmateriale fra fiskeri- og oppdrettsnæringa kan bli den neste motetrenden, tror Sisters in Business, og satser på oppsirkulerte redskap sammen med Nofir. – Bærekraftig design er helt klart på moten, og her... Les mer »
museumsforlaget

Selbuvotter slår an i Japan!

De tradisjonsrike vottene med mønster fra Selbu i Trøndelag, altså selbuvotter, har blitt populære langt utover landegrensene. Nå bar strikkeboken «Selbuvotter» blitt oversatt til japansk! – Jeg synes det er fantastisk artig at... Les mer »
naf.

– Ikke kjør med sandaler!

Flip-flops og løse sandaler kan henge fast i gulvmattene eller i pedalene og skape farlige situasjoner i trafikken. – Ta deg tid til å skifte fra sandaler før du kjører bil i... Les mer »
gknordic

Tips for vaskerommet: Spar tid og vask smartere

Vaskerommet er alt for ofte det glemte rommet i hjemme. Klær som ikke er brettet sammen hoper seg opp og skapene er overfylte av vaskemidler og rengjøringsprodukter. Det er faktisk enklere enn... Les mer »
nytelse

No panty day: I dag skal du gå truseløs!

I dag feires den internasjonale truseløsdagen, og det å gå truseløs er både pirrende og sunt for underlivet! No panty day feires hvert år 22. juni og ble skapt for at kvinner... Les mer »
handeland

Garderoben anno 2023 skal være både innbydende og praktisk

Det er mye å sette seg inn i når man planlegger en garderobe. Har du behov for en sitteplass, trenger du oppbevaringsmuligheter, eller vil du bare at rommet skal være en fryd... Les mer »
hkstratergies

Slik velger du solbriller til bunaden

I år som alle andre år håper de fleste av oss på en 17. mai-feiring med solskinn og varme. Men kan caps eller solbriller kombineres med Norges festdrakt? Brillestylist Stine Westlund i... Les mer »