Tips for vaskerommet: Spar tid og vask smartere

gknordic

Vaskerommet er alt for ofte det glemte rommet i hjemme. Klær som ikke er brettet sammen hoper seg opp og skapene er overfylte av vaskemidler og rengjøringsprodukter.

Det er faktisk enklere enn du tror å lage et organisert og harmonisk vaskerom. LG deler sine beste tips for å effektivisere bruken av vaskerommet. Så kan du bruke mindre tid på vaskerommet – og mer tid i stuen.

Reduser tiden i vaskerommet
Klesvasken blir fort et irritasjonsmoment i hverdagen når planer må endres fordi skittentøyskurven er full. Smarte løsninger i vaskerommet kan gjøre tiden du tilbringer der kortere og gjøre jobben litt lettere. En maskin med tidsinnstilte vaskesykluser gjør det enkelt å vaske når det passer, og med
sensorer som optimaliserer vaskeprogrammet trenger du ikke bekymre deg for valg av vaskeprogram.

Les også:  Nordmenn på ferie: Frykter magetrøbbel mer enn skogbrann

Det tar maskinen hånd om selv. Gjennom smarte vaske- og tørkeløsninger, får du mer tid til aktiviteter utenfor vaskerommet. Med LGs nye WashTower trenger du ikke inngå kompromiss mellom plass og kvalitet.

Tørketrommelen er plassert på vaskemaskinen med felles innlemmet skjerm, for å frigjøre plass i det ofte oversette rommet.

– Smarte funksjoner og løsninger er viktige for å gjøre vaskingen til en aktivitet som ikke føles belastende. Vår nyhet, WashTower, har funksjoner som letter hverdagslogistikken. Som Smart Pairing, der vaskemaskinens vaskeprogram overføres automatisk til tørketrommelens tørkeprogram, og
TurboWash, et program som vasker tøyet ditt på bare 39 minutter. Siden WashTower er stablet i høyden passer den perfekt for trangere vaskerom, og plasseringen av den brukervennlige skjermen forbedrer ergonomien, sier Mats Haglund, produktspesialist hos LG Nordic.

Les også:  Rekordhøy interesse for turer i norsk natur

Få plass til hele skittentøyskurven i en vask
For store familier er god kapasitet i både vaskemaskin og tørketrommel helt nødvendig for å spare tid og strøm. Med stor vaskekapasitet trenger ikke vasken å deles opp i flere omganger. Med færre vasker synker også strømregningen. Godt for lommeboken og godt for miljøet.

Enkle tips for å gjøre vaskerommet mer effektivt:
• Stable vaskemaskin og tørketrommel i høyden for å spare plass
• Prioriter plass til en benk til å kunne brette klær på
• Maksimer utnyttelse av plassen ved bruk av kurve og skuffer under benken. Slik får du en smidig klessorterting.
• Bruk vaskemaskiner og tørketromler med den beste energiklassen. Slik får du et mer bærekraftig vaskerom.
• Ikke la vaskerommet bli et roterom: Dekorer med potteplanter for å skape et mer innbydende miljø.
• Bruk en vaskemaskin med stor kapasitet. Det hjelper deg spare både tid og strøm.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.