Sykkelstafett gjennom Nord-Norge: – Folk finner på all verdens sprell

Arctic Race of Norway

Sykkelen til Arctic Race of Norway har kommet et godt stykke opp i Nordland, og har vært med på både rafting og toppturer.

I forbindelse med at det er 10 år siden første utgave av Arctic Race of Norway, har alle kommunene i Nord-Norge tatt på seg oppdraget med å frakte en sykkel fra Bindal lengst sør til Nordkapp i nord. Daglig leder i Arctic Race of Norway er full av lovord over alt sykkelen har vært med på siden stafetten startet i Bindal 9. august.

Les også:  And the winner is Narvik!

– Det har vært helt fantastisk å følge sykkelens ferd gjennom landsdelen. Kommunene gjør en kjempejobb med å legge til rette, og folk bruker masse tid på finne på all verdens sprell og påfunn. Sykkelen har vært med på både fjelltopper, rafting, bedriftsbesøk og besøk i idrettslag, og enda har vi mer i vente, sier Dybdal.

Dybdal er også imponert over hvordan kommunene har samarbeidet.

Les også:  LESERINNLEGG: Gratulerer Narvik!

– Arctic Race of Norway er et stort nordnorsk samarbeidsprosjekt, og sykkelens ferd gjennom Nord-Norge er et symbol på det hvordan vi Nord-Norge kan samarbeide om de store begivenhetene. Jeg er imponert over hvordan kommunene har kommunisert seg imellom og sørget for gode overleveringer hele veien, og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Dybdal.

Mandag 26. juni starter sykkelen ut fra Fauske.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.