La Specialista Maestro kaffemaskin fra De’Longhi i Bodø-butikkene

handeland

Italienske De’Longhi lanserer La Specialista Maestro, deres mest avanserte manuelle kaffemaskin noensinne. Med sitt brede sortiment av nye tekniske funksjoner setter De´Longhi en helt ny standard for kaffemaskiner i premium-kategorien.

Tusenvis av timer med forskning, utvikling og italiensk håndtverk er lagt ned i arbeidet med å skape La Specialista Maestro. Kaffemaskinen ble laget i samarbeid med globale kaffeforskere med over 300 workshops. Alt for å gi brukeren en perfekt manuell kaffemaskin som forener vitenskapen med kunsten bak en perfekt kopp kaffe. 

Les også:  Historisk energiutbygging i Bodø og Nord-Norge

– Denne maskinen er vår mest eksklusive i La Specialista familien, og er et mesterverk vi er svært stolte av. Maestro er en komplett kaffemaskin for de som ønsker luksusen av å kunne tilberede hvilken som helst kaffedrikk på det høyeste nivået hjemme på kjøkkenet sitt, sier Jean-Baptiste Viton, senior product marketing manager hos De´Longhi.

Den perfekte kombinasjonen mellom manuell og automatisk
Alle funksjoner i La Specialista Maestro er nøye utformet for å forbedre opplevelsen av tilberedelse av kaffe til et høyest mulig nivå. Her kan du nyte alt fra dynamisk forbehandlingsteknologi til seks automatiske oppskrifter via berøringsskjermen.

Les også:  Advokat Snorre Ottemo Nordby fra Bodø får gjennomgå av YouTuber

Med De’Longhis BeanAdapt-teknologi kontrolleres kvernegrad, dosering og temperatur nøye for å fremkalle balanserte smaker fra kaffebønnene. De doble melkesystemene gir mulighet for å lage ønsket melkeskum enten manuelt eller automatisk.

Maestro har en rekke forhåndsprogrammerte kaffeoppskrifter som sørger for å servere perfekt kopp med kaffe bare ved et enkelt tastetrykk og er i butikk månedskifte mars/april.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.