matbutikk

Bodø stenges ned: Bare matbutikker, apotek og Vinmonopolet får holde åpent

Fredag ettermiddag innførte Bodø kommune de strengeste tiltakene kommunen har hatt gjennom pandemien. Natt til lørdag stengtes byen helt ned. Bare matbutikker, apotek og Vinmonopolet får holde åpent, opplyser NRK. Årsaken skal... Les mer »
virke matpris

Matprisene nesten uendret de siste 12 månedene

Tall fra SSB viser at prisene på matvarer og alkoholfrie drikkevarer økte med 2% i februar 2021. De siste tolv månedene har matprisene derimot vært nær uendret, med en økning på kun... Les mer »
restaurant

Kun en konkurs i utelivsbransjen i Nordland i januar

Tross en svært utfordrende situasjon for mange norske selskaper, lar konkursene fremdeles vente på seg – selv i de mest koronautsatte bransjene. Per Fjærestad i Creditsafe mener de positive konkurstallene for januar... Les mer »
matbutikk

Rekordlave priser på mat og drikke

Nye tall fra Statistisk Sentralbyrå (SSB) viser at prisene på mat og alkoholfrie drikkevarer falt med 2,6 prosent fra november til desember 2020. I samme periode, økte prisene på varer og tjenester... Les mer »
vafler

Nå åpner kiosken på kvartal 99 i Bodø

Skøyteisen på kvartal 99 har vært full av barn og voksne siden isen ble lagt i slutten av november. Nå skal man teste Bodø ut salg fra kiosken her, opplyser Bodø kommune. Dette skal... Les mer »
nissen

Julespesial: Alt om julen

Bodøposten.no har i de siste dagene publisert mange nyheter og artikler om alt som har med julen å gjøre, julemat, julemusikk og alt mulig annet. – Vi har i den siste tiden lagt... Les mer »
aas

Aass bryggeri tom for julebrus og juleøl

– Vi har blitt tomme raskere enn antatt, forteller produktsjef Leif Eliassen og tilføyer at etter å ha blitt kåret til Norges beste julebrus i 2019 med terningkast 6 (VG test) har dagligvarehandelen... Les mer »
matbutikk

Virke dagligvare reagerer på at Konkurransetilsynet varsler milliardbøter for noe de har visst om i 10 år

Konkurransetilsynet varsler å gi dagligvarekjedene milliardbøter for bransjenormen for sammenlignende reklame. Virke dagligvare reagerer sterkt på at Konkurransetilsynet kommer med en så alvorlig reaksjon på en avtale de har blitt informert om... Les mer »
ringnes

Et steg i riktig retning for å stanse handelslekkasjen til Sverige

Tirsdag ble det klart at Frp og regjeringen har kommet til enighet om å redusere avgiftsnivået på en rekke grensehandelsutsatte varer i neste års statsbudsjett. – Godt nytt for både norsk næringsmiddelindustri... Les mer »
juletre

Ny rekord: Nordmenn vil kjøpe mat og drikke for nær 28 milliarder i desember

Virkes julehandelsprognose viser at vi vil handle mat og drikke for 27,7 milliarder kroner i desember i år, en oppgang på rundt 3,1 milliarder kroner fra i fjor. Hovedårsaken til rekordveksten er... Les mer »