grønnsaker

Svolvær i Lofoten nektes å ha søndagsåpne butikker

Dagligvarebutikkene på typiske turiststeder har lov til å ha søndagsåpent. Utrolig nok er Svolvær i Lofoten ikke definert et typisk turiststed men Henningsvær like ved er det. – Ja, vi er vel et typisk turiststed, vi... Les mer »
ringnes

Prøv en iskremsoda i sommer!

Sommer, sol, iskrem og brus – alt går perfekt sammen. Men har du noen gang prøvd iskrem i selve brusen? – Dette er faktisk en gammel klassiker som fortjener å bli oppdaget... Les mer »
covid 19 virus

Her er de nye smittevernreglene for butikker og serveringssteder i Bodø

Bodø kommune og Helse og Miljøtilsyn Salten har nyilig sendt ut eposter til butikker og serveringssteder i Bodø med sjekklister til både ansatte og kunder/gjester for å hindre smittespredning av koronavirus (Covid-19).... Les mer »
virke matpris

Forventer oppsving for dagligvarebutikker i Nordland

I 2019 ble det lagt igjen flere kroner per innbygger i butikkene i Nordland, enn i resten av landet. Lang avstand til de store handelsdestinasjonene gjør at innbyggerne her i større grad... Les mer »
aluminiumsboks

Den optimale guiden til drikkevaretemperatur i sommer

Kaster du pilsen utålmodig i fryseren eller åpner du en nykjøpt pils fra butikken så snart du kommer hjem? Uansett går du glipp av noe av det beste pilsen har å by... Les mer »
lars petter baritones

Enighet om jordbruksavtale

Norges Bondelag og Norsk Bonde- og Småbrukarlag er blitt enige med staten om en jordbruksavtale for 2021. – I en uoversiktlig tid, har vi gjennom avtalen fått avklart rammer for norsk matproduksjon... Les mer »
Lokfører Johnsen

Snart gjenåpner denne plassen i Bodø

Etter flere uker med korona-stengte restauranter og kafeer i Bodø har reglene fra helsemyndighetene gjort at flere restauranter i Bodø nå har gjenåpnet. Og snart gjenåpner også Lokfører Johnsen (tidligere Jernbanekafeen). – I... Les mer »
mat middag

Restauranter i Bodø gjenåpnet

Alle restauranter i Bodø ble stengt i mars grunnet coronaviruset. 15. mars meldte Hundholmen Brygghus at den populære restauranten stengte som et tiltak for å forebygge ytterligere smitte i Norge. Torsdag åpnet... Les mer »
matbutikk

Coop og Posten tilbyr hjemlevering av dagligvarer

Coop gjør det nå mulig for de som ikke har mulighet til å dra på butikken å få dagligvarer levert hjem til seg med Posten. – Tiden vi er inne i viser... Les mer »
matbutikk

Coop-kundene fulgte handlerådene for påsken

Rekordhøy omsetning til tross, ferske tall fra Coops dagligvarekjeder viser at kundene har fulgt rådene om å spre påskehandelen over flere dager. For å unngå trengsel i fulle butikker, og dermed begrense... Les mer »