naf

Test: Disse kjøleboksene er best til bilferien

NAF har testet 10 kjølebokser som kan kobles til i bilen. – Testvinneren kjøler maten raskt ned og holder godt på temperaturen, sier Jan Harry Svendsen, rådgiver i NAF. Varmen stiger fort... Les mer »
Circle K

Har solgt 75 000 rundstykker langs Nordlands veier

Nysmurte, rimelige rundstykker har blitt Nordland-bilistenes nye matfavoritt. Siden i fjor har Circle K solgt 75 000 av dem i Nordland. Av alle Circle K-stasjonene i Nordland er det Circle K Mo... Les mer »
tine

Rives ut av butikkhyllene: – Etterspørselen vil ingen ende ta

Proteintrenden som for alvor feide over landet i fjor høst fortsetter med full fart inn i 2024. Tallene fra årets første fire måneder viser en eventyrlig vekst for magre og proteinrike produkter som TINE... Les mer »
mat middag

A-krimsenteret i Nordland: Brudd hos 3 av 4 kontrollerte

A-krimsenteret i Nordland kontrollerte 64 serveringssteder i løpet av fjoråret. Totalt avdekket de lovbrudd hos 70 prosent av de kontrollerte. Nå ber de arbeidsgiverne ta grep før den travle sommersesongen. For å... Les mer »
tine

Årets sommernyheter fra TINE i Bodø-butikkene

Med sol og sommer om hjørnet, frister også TINE med nye smaker denne våren. Blant annet kommer en helt unik smak på klassikeren Litago, proteinrike nyheter fra YT og TINE Cottage Cheese,... Les mer »
rema 1000

Roy-Johann fra Bodø er Årets talent 2024

Roy-Johann Eriksen Bjørsvik (22) fra REMA 1000 STORMYRA, er mottaker av utmerkelsen Årets Talent for 2024. Han er stemt frem av forelesere og deltakere ved REMA-skolens Talentprogram. Hvert år utdannes mellom 30-40... Les mer »
ringnes

Solo – Norges sprekeste 90-åring

Solo, en av Norges mest kjente og kjære merkevarer, fyller 90 år. I flere tiår har den gule brusen vært en selvskreven del av norske påsketradisjoner og skapt glede og god stemning... Les mer »
handeland

Ny helautomatisk kaffemaskin med utskiftbare bønnebeholdere

Få en kaffeopplevelse utenom det vanlige når den italienske kaffespesialisten De’Longhi lanserer sin nyeste og mest avanserte innovasjon: Rivelia. En helautomatisk kaffemaskin med utskiftbare bønnebeholdere, lekkert design og et brukervennlig grensesnitt. Rivelia... Les mer »
pressenytt

Bodøværinger får mest kaffe for pengene i Nordland

Mens en Evenes-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Bodø-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i Nordland.  I løpet av ett år har folk kjøpt... Les mer »
coop

Coop utbetaler rekordhøyt kjøpeutbytte til medlemmene

Coop-medlemmer har i disse dager fått utbetalt over 1,4 milliarder kroner i kjøpeutbytte. I tillegg har medlemmene fått kupong- og medlemskupprabatter som utgjør 1,4 milliarder kroner. Coop-medlemmene får dermed en rekordhøy samlet... Les mer »