pressenytt

Bodøværinger får mest kaffe for pengene i Nordland

Mens en Evenes-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Bodø-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i Nordland.  I løpet av ett år har folk kjøpt... Les mer »
coop

Coop utbetaler rekordhøyt kjøpeutbytte til medlemmene

Coop-medlemmer har i disse dager fått utbetalt over 1,4 milliarder kroner i kjøpeutbytte. I tillegg har medlemmene fått kupong- og medlemskupprabatter som utgjør 1,4 milliarder kroner. Coop-medlemmene får dermed en rekordhøy samlet... Les mer »
coop

Extra lanserer massivt priskutt og avvikler pristak

Extra-sjef Håvard Jensen forventer at det nye året vil innebære lavere innkjøpspriser fra lavpriskjedens leverandører, og lover å sende besparelsen videre til kundene. Derfor avvikles dyrtid-grepet Pristak og prisene på over 150... Les mer »
REMA 1000

REMA 1000 satser: – Vi fryser prisene på over 1000 varer

REMA 1000 går foran med et nytt og offensivt prisgrep på årets første dag. – Nå fryser vi prisene på over 1000 varer. Dette gir kundene forutsigbarhet og trygghet i en tid... Les mer »
rema 1000

15 millioner plastposer spart siden i sommer

De siste månedene har det skjedd en solid endring i nordmenns handlevaner. Spesielt hvis vi ser på det som skjer i kassa i matbutikkene. Stadig flere nordmenn sier «nei takk» til plastposen... Les mer »
mat

Ha det gøy på julebordet – Respekter andres grenser

Hva gjør du hvis du opplever uønsket seksuell oppmerksomhet på julebord? Her er seks tips. – Vi er på full fart inn i julebordsesongen og vi vet at når det blir servert... Les mer »
Opplysningskontoret for brød og korn

Inviter til The Crown og afternoon tea

16. november er verdt å merke seg, da begynner den sjette og siste sesongen av The Crown på Netflix. Og mens vi lar oss fascinere av den britiske kongefamiliens drama, hva passer... Les mer »
tine

Nå kommer disse nyhetene fra TINE til Bodø-butikkene

Mørkere kvelder og kaldere dager står for tur, og vi ønsker smaken av høst velkommen tilbake i butikker i Bodø. Denne høsten byr TINE på spennende nyheter fra kjente og kjære merkevarer... Les mer »
lufthavn

Topp 10-liste: Dette må til for at ferien skal være god

Hva er viktig for at ferien din skal være god? Sjekk om du er som nordmenn flest denne fellesferien. 1000 nordmenn har blitt spurt om hva som skal til for at de... Les mer »

En Kopp i Bodø utvider: Blir en av byens største serveringssteder

En Kopp restaurant, kafe og bar i Sjøgata 3 i Bodø sentrum er en av byens eldste serveringssteder. Apo Köseoğlu har vært eier og daglig leder av En Kopp i hele 16... Les mer »