Havila Kystruten kansellerer fra Rørvik, ny rute Brønnøysund – Bodø

Havila Kystruten

Havila Capella kom til Rørvik tidlig torsdag 13. januar og blir liggende ved kai i Rørvik til natt til lørdag cirka klokka 01.00. Skipet seiler så nordover til Brønnøysund med ankomst lørdag morgen og ligger i sentrum frem til cirka klokka 20 før det går til Gårdsøya for bunkring av LNG.

Avgang fra Brønnøysund er nå satt til kl 14.30 søndag. Det er tidligere enn vanlig på grunn av at der ikke er tilgjengelig kaiplass.

Les også:  Trafikksikkerhetsmidler til Lofoten, Vesterålen og Ofoten

Det legges opp til ankomst Bodø tidlig mandag. Ny plan for reisen mellom Brønnøysund og Bodø kommer senere.

– Vi beklager ulempen det medfører for passasjerene våre, men på grunn av ekstremværet Gyda ser Havila Kystruten det som uforsvarlig å krysse havstykket Folda på en sikker måte, og seilasen til Havila Capella fra Rørvik til Bergen og tilbake til Bergen må derfor kanselleres. Havila Capella ligger nå torsdag 13.1. i Rørvik. Avstigende passasjerer blir sendt med buss fra Rørvik til Trondheim fredag morgen og tar fly derifra til sine destinasjoner. Påstigende grupper på turen som skulle gå fra Bergen fredag 14. kommer med fly til Trondheim og buss videre til Rørvik, sier Torill Myren i Havila Kystruten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.