gunnar andreassen

1,2 prosent helt ledige i de tre nordligste fylkene

Ledigheten i Nordland holder seg stabil, og ved utgangen av november er det 1 493 helt ledige arbeidssøkere i Nordland. Dette utgjør 1,2 prosent av arbeidsstyrken, og samme lave ledighet ser vi... Les mer »
finnmark troms

Nord-Norge kommer dårlig ut

Nordnorske kommuner kommer jevnt over dårligere ut dersom forslaget til nytt inntektssystem for kommunene blir gjennomført.   – Det gir en dreining av inntektene fra små til store kommuner, og dermed også fra... Les mer »
juletre

Nordlendinger trenger julemusikk: I år blir julestemningen ekstra viktig

Et sikkert tegn på nordlendinger ønsker å komme i julestemning er at vi hører på julemusikk. I år har Sonos for første gang utviklet en algoritme, som måler når vi faktisk «skrur... Les mer »
gunnar andreassen

LEDER: Strømprisen i nord tidobles, NRK skylder på Sverige!

Mandag gjør strømprisen i Nord-Norge et kjempehopp til 1,78 kroner per kWh. Årsaken finner man i Sverige, påstår NRK Nordland. Av: Gunnar Andreassen, nyhetsredaktør Bodøposten.no. Både Nord-Norge og Midt-Norge får mandag en... Les mer »
ey

Nordvik-brødrene fra Nordvik Gruppen i Bodø videre i konkurransen om årets vekstskaper!

Nordvik Gruppen med bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Trøndelag, Nordland og Troms, er videre til landsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year. Torsdag 17. november gikk regionfinalen av EY Entrepreneur Of... Les mer »
Bok i Nord

Ny bok om Nord-Norges største båtbygger

For første gang skrives det bok om Nord-Norges største og mest kjente båtbygger, Nils Skandfer. Det er Ingvald Hanssen (76) fra Sørreisa i Troms som har tatt på seg denne usedvanlig omfattende... Les mer »
jusshjelpa

Trenger du juridisk hjelp? Jusshjelpa i Nord-Norge kommer til Bodø

Har du en tvist med utleieren, nettopp skilt deg eller et lån du ikke får innfridd? Jusshjelpa i Nord-Norge hjelper folk med et økonomisk behov, som ikke har råd til å gå... Les mer »
taxi

Lang ventetid på kjøreseddel i Nordland

– Nordland fylkesting ser med bekymring på at drosjenæringen i distriktene må redusere tilbudene sine på grunn av personalmangel. Det sier gruppeleder for Arbeiderpartiet fylkestingsgruppe, Odd Arnold Skogsholm. Gruppen har utformet et... Les mer »
forbrukslån

Nord-Norge tilbake på den norske netthandelstoppen siste kvartal

Troms og Finnmark og Nordland er igjen tilbake på den norske netthandelstoppen i 3. kvartal 2022. Kommunene hvor det har blitt netthandlet mest per innbygger siden i sommer er Flå i Viken... Les mer »
nfk

Glad for midler til mineralkartlegging i Nordland

– Det er veldig positivt at regjeringen styrker Norges geologiske undersøkelse (NGU) med 10 millioner kroner, som skal brukes til kartlegging av mineraler nødvendige for det grønne skiftet. Europa er i dag... Les mer »