nordvik

Tom Fossen fra Bodø blir bruktbilsjef i Nordvik AS

Tom Fossen har jobbet som salgssjef for Toyota forhandleren Nordvik i Bodø siden 2019 hvor han har hatt ansvaret for salg av nye- og brukte biler. Nå øker Nordvik satsingen på bruktbil... Les mer »
Arctic Race of Norway

Arctic Race of Norway og Polar Kraft inngår bærekraftssamarbeid

Polar Kraft, en nasjonal aktør og en av Nord-Norges største strømleverandører med kontorer i åtte nordnorske byer, og Arctic Race of Norway har startet samarbeid. Et av målene er å bidra til... Les mer »
snn

Ny direktør for kapitalmarked i SpareBank 1 Nord-Norge

Tromsøværingen Jon Christoffersen (40) er fra 1. september konstituert som leder for SNN Kapitalmarked. SNN Kapitalmarked er det ledende bankdrevne kapitalmarkedsmiljøet i Nord-Norge. Den konstituerte direktøren får ansvaret for å lede en... Les mer »
Nordland fylkeskommune

Vil ha filmturisme i Nord-Norge

Fylkesrådet bevilger 250 000 kroner til et prosjekt i regi av Nordnorsk filmkommisjon, som skal avdekke potensialet for filmturisme i Nord-Norge. – Prosjektet skal realisere uforløste muligheter for utvikling og nyskapning i møtet mellom... Les mer »
ishavskraft

Bedre muligheter for solceller i Nord-Norge enn de fleste tror

– Da vi rundt påsketider sendte ut tilbud til våre kunder om å investere i solcelleanlegg for å produsere sin egen strøm, var vi veldig spente på responsen i Nord-Norge, til vår store... Les mer »
SpareBank 1 Nord-Norge

Økende optimisme i nordnorsk næringsliv

Store deler av næringsliv og offentlig sektor i landsdelen er på full fart ut av koronakrisa. Det viser Forventningsbarometeret for Nord-Norge, en rapport som SpareBank 1 Nord-Norges initiativ Kunnskapsbanken (kbnn.no) har produsert sammen... Les mer »
senterpartiet

Valgkamp: Her er Senterpartiets plan for Nord-Norge

Senterpartiet presenterer i dag sin arbeidsplan for Nord-Norge. Her er et sammendrag av Senterpartiets tiltak for Nord-Norge: Styrke statens kjøp av flyruter på kortbanenettet til flere ruter og flere småflyplasser på kortbanenettet... Les mer »
ffi

FFI starter teknologisatsing for Forsvaret i Nord-Norge

Fredag 11. juni åpnet forsvarsminister Frank Bakke-Jensen og forsvarssjef Eirik Kristoffersen innovasjonsarenaen ICE worx Arctic. Her skal forskere og ingeniører samarbeide med norske teknologibedrifter og militære avdelinger i Forsvaret. Sammen skal de... Les mer »
malerier

LESERINNLEGG: Nordnorsk Kunstmuseum, avdeling Nordland – utvikling av en kunstinstitusjon fra idé til handling

Den 26. mars la kulturminister Abid Raja frem regjeringens forslag til ny museumsmelding; Meld.St.23, Musea i samfunnet. Tillit, ting og tid. Av fylkesråd Kirsti Saxi, Nordland fylkeskommune. Stor var gleden da vi kunne... Les mer »
snn

Godt første kvartal 2021 for SpareBank 1 Nord-Norge

Fortsatt høy vekst i bedriftsmarkedet bidrar til sterke tall for landsdelsbanken. Med 597 millioner kroner i resultat før skatt leverer SpareBank 1 Nord-Norge 149 millioner kroner mer enn i samme kvartal i... Les mer »