snn

Godt første kvartal 2021 for SpareBank 1 Nord-Norge

Fortsatt høy vekst i bedriftsmarkedet bidrar til sterke tall for landsdelsbanken. Med 597 millioner kroner i resultat før skatt leverer SpareBank 1 Nord-Norge 149 millioner kroner mer enn i samme kvartal i... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Nytt investeringsfond lokalisert i Nord-Norge

For å bedre kapitaltilgangen og framveksten av gode forvaltermiljøer i nord foreslår regjeringen midler til et nytt fond med statlig og privat kapital. – Regjeringen vil bidra til at nordnorsk næringsliv kan ytterligere... Les mer »
senterpartiet

Erna Solberg må møte i Stortinget for å svare om fraflytting fra Nord-Norge

Torsdag 25. mars må statsministeren møte i Stortinget for å svare Trygve Slagsvold Vedum om den massive fraflyttingen som Nord-Norge nå opplever. Kl. 10.00 sendes interpellasjonen fra Vedum direkte på Stortingets hjemmesider. ... Les mer »
skitur

Gode snøforhold i Nordland i påsken

Til fjells eller ikke til fjells i påsken? Det er nødvendigvis ikke snøen som styrer det. Men hvor må du dra for å få snø under skiene i påsken? Januar var en... Les mer »
Norske Kokkers Landsforening

Vegard Stormo fra Narvik kåret til årets kjøkkensjef

Sjef for mat og drikke ved Scandic Narvik, Vegard Stormo, lørdag kåret til årets kjøkkensjef av Norske Kokkers Landsforening (NKL). Stormo, som har vært ansatt i Scandic Narvik siden januar 2018, fikk... Les mer »
tromsø

Sandra Borch og Trygve S. Vedum stilte finansministeren til veggs om fraflytting i Nord-Norge

Sandra Borch og Trygve Slagsvold Vedum (Sp) stilte finansministeren til veggs i spørretimen om fraflytting og sentralisering i Nord-Norge under spørretimen på Stortinget idag. Resultatene av åtte år med sentraliseringspolitikk tikker inn.... Les mer »
vinter

Sjåfører i Nord-Norge har minst ulykker

Kjøredata fra om lag 30 000 bilister og 140 millioner kilometer gir et godt inntrykk av hvordan nordmenn kjørte i 2020. Sjåfører i Nord-Norge og de med asiatiske biler er tryggest bak... Les mer »
tom snn

SpareBank 1 Nord-Norge utvider sin satsing i Lofoten og Vesterålen

SpareBank 1 Nord-Norge utvider sin satsing i Lofoten og Vesterålen når SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge nå kjøper Lofotøy Regnskap AS i Svolvær. – Lofoten og Vesterålen er et svært viktig område for... Les mer »
vinter fjell

Stor og betydelig snøskredfare i Nord-Norge

Mye nedbør på et allerede ustabilt snødekke gjør at vi venter flere naturlig utløste skred i flere regioner fra nord i Trøndelag til Troms og Finnmark de neste dagene, melder Norges vassdrags-... Les mer »
Statens vegvesen

Skredfare og glattere veier i deler av Nord-Norge

Vegtrafikksentralen advarer de reisende. I store deler av Nordland og søndre del av Troms forventes det mellom 35 og 40 centimeter snø, opplyser Statens vegvesen. Det blir kraftigere vind, og temperaturen skal... Les mer »