deadline

– Målet er å komme med 100 slogans for Nord-Norge

Plogkonferansen arrangeres i 21. oktober og nå er hele programmet klart. Temaet for konferansen er “Hvordan kan vi sammen og hver for oss bedre markedsføre Nord-Norge?” En av dem som skal hjelpe... Les mer »
egg

Egget populært i Nord-Norge

Fredag 8. oktober markeres verdens eggdag på ulike måter over hele verden. Mens 79 % av norske forbrukere opplever at egg er del av et sunt kosthold, er tallet for de som bor... Les mer »
nfk

Nordnorsk folkehelsesamarbeid

I dag underskrev fylkesrådene Saxi og Balto en samarbeidsavtale for å styrke det nordnorske programmet for folkehelsearbeid fram til 2027. I regi av program for folkehelsearbeid er det etablert samarbeidsorgan i både... Les mer »
Meteorologisk institutt

Varmere høstferie i Nord-Norge

Høstferiemåneden har hatt en uvanlig varm start i nord, med flere varmerekorder. Det bekrefter trenden: Oktober blir en stadig varmere måned i Nord-Norge. – Enten vi ser på den gjennomsnittlige månedstemperaturen eller... Les mer »
Jusshjelpa i Nord-Norge

Jusshjelpa i Nord-Norge kommer til Bodø!

Den 6. og 7. oktober kommer Jusshjelpa i Nord-Norge på saksinntakstur til Bodø og Fauske! Jusshjelpa i Nord-Norge kommer til å være på Fauske kommunes administrasjonsbygg den 6. oktober klokken 16-18, og... Les mer »
eiendom bodø

SpareBank 1 Nord-Norge setter opp utlånsrenten

SpareBank 1 Nord-Norge har besluttet å øke rentesatsene for boliglån med inntil 0,25 prosentpoeng, ifølge en fersk pressemelding. De nye betingelsene blir gjort gjeldende fra tirsdag 28. september 2021 for nye lån,... Les mer »
pressenytt

Nordnorsk stjernelag vant innovasjonskonkurranse – Vil blåse liv i Distrikts-Norge

Innovatører og designere fra Tromsø og Bodø ønsker å invitere verden til finnmarkskommunen Lebesby ved hjelp av smarte modulhus og en digital møteplass. Nå går de til topps i Gnist. – Prosjektet... Les mer »
nav bodø

Ny undersøkelse: Stor fare for å havne utenfor arbeidslivet i Nordland

I den landsdekkende rapporten Jobbarometeret kommer det frem at mangel på erfaring er den største utfordringen til å få seg jobb i Nordland – like etter kommer mangel på nettverk og kontakter. –... Les mer »
odd fellow redningsselskapet

Rekordsommer for redningsskøytene i Nord-Norge

Redningsskøytene i Nord-Norge rykket i løpet av sommermånedene ut på 461 oppdrag. Det er en økning fra 408 oppdrag i 2020 og en økning på hele 22 prosent siden normalåret 2019. Også... Les mer »
vidar kleppe

LESERINNLEGG: Olje og gass, Norges gull

Norge er og blir en stor eksportør av fossil energi. Dette er grunnlaget for hele dagens norske velferdssamfunn, som foreløpig har resultert i 12 tusen milliarder kroner inn i Oljefondet, noe som... Les mer »