handeland

Husqvarna lanserer sin første kleskolleksjon for barn

Nå lanserer Husqvarna en kleskolleksjon for barn. En slitesterk og solid utendørskolleksjon som er ment å holde barna komfortable mens de er ute i naturen. Kolleksjonen er kjønnsnøytral og kommer i størrelse... Les mer »
ellos

Norske Emilie Tømmerberg i designsamarbeid med Ellos

Influencer, blogger og content creator Emilie Tømmerberg fra Bergen er profilen bak Ellos’ siste designsamarbeid. Sammen leverer de en gnistrende festkolleksjon som får oss til å lengte etter sesongens høytid og festligheter.... Les mer »
lindex

Lindex rapporterer fortsatt vekst i alle salgskanaler

Nylig presenterte Lindex sin foreløpige rapport for tredje kvartal av 2022, samt de første ni månedene av året. De rapporterer fortsatt salgsvekst i både fysiske butikker og digitale kanaler. Lindex’ totale salg... Les mer »
lindex

Lindex rapporterer om rekordsalg

Fredag presenterete Lindex sin delårsrapport for første halvår og andre kvartal av 2022 og rapporterer rekorder i både driftsresultat og salg. Lindex’ driftsresultat for første halvdel av 2022 økte med 264 MSEK... Les mer »
fogg

FOGG Gildeskåls nye butikk i Gildeskål overrasker

To år etter de åpnet egen butikk på Grünerløkka i Oslo, møter FOGG sommeren med ny popup-butikk. Denne gangen med ny vri. – Idéen er å skape noe unikt på et uforglemmelig... Les mer »
universal

Astrid Smeplass lanserer motemerket Swim Club

Astrid Smeplass går inn i rollen som grunnlegger og kreativ leder og lanserer et nytt klesmerke, Swim Club. Astrid som kreativ leder ønsker å tilby moteriktige produkter laget av reststoff, eller av... Les mer »
computas

VIDEO: Europeere forelsket seg i stygg julegenser

Computas brukte kunstig intelligens for å lage den ultimate «Ugly Christmas Sweater». Den stygge genseren ble til sammen nominert til fire priser i European Excellence Awards og Digital Communication Awards, to Europeiske... Les mer »
gucci

Gucci og andre motemerker dropper pels

Mote-konglomeratet Kering Group har nettopp kunngjort at alle deres 13 merker ikke skal bruke pels fra dyr i fremtiden. Dyrevernorganisasjonen Anima gleder seg over beslutningen og kaller det enda et bevis på... Les mer »
sexy

31. juli er «Ta på pupper dagen»

31. juli er det «Ta på pupper dagen», her er en nytelsesguide til brystlek og hvordan dagen bør feires om du har noen å feire med. Pupper kan være vakre, sexy, varmende,... Les mer »
handeland

Adidas lanserer LEGO joggesko!

Adidas Originals og LEGO fortsetter partnerskapet sitt og har kommet på banen med en ny og dristig vri på klassikeren Superstar Sneaker. Samtidig med den lekne adidas Originals-skoen lanseres også LEGO Superstar... Les mer »