museumsforlaget

Selbuvotter slår an i Japan!

De tradisjonsrike vottene med mønster fra Selbu i Trøndelag, altså selbuvotter, har blitt populære langt utover landegrensene. Nå bar strikkeboken «Selbuvotter» blitt oversatt til japansk! – Jeg synes det er fantastisk artig at... Les mer »
pernod

Norgespremiere: Nå får du Absolut Espresso Martini i Bodø!

Espresso Martini går sin seiersgang verden over, og er ifølge Drinks International den fjerde mestselgende cocktailen globalt. Nå lanserer Absolut sin egen versjon på Vinmonopolet i Bodø – ferdig mikset på praktisk... Les mer »
motebutikk

Kulturnatt Bodø 2023: Mye spennende hos O. Johanson

O. Johanson er byens eldste klesbutikk og har et bredt utvalg av klassiske herreklær, men klesbutikken fra 1871 har også mange moteklær for gutta. Og under Kulturnatt Bodø 2023 er det mye... Les mer »
lasse GRÖNLI

Lasse (31) fra Fauske gjør suksess med eget klokkemerke

Lasse Furuhovde Grønli fra Fauske jobber egentlig med fiskeoppdrett til daglig, men under corona-tiden kjedet han seg. Men til forskjell fra de fleste andre brukte han tiden til å gjøre noe helt... Les mer »
handeland

Nye kjøkken-trender hos Designa i Bodø

Høsten og vinterens nyheter byr på lekre og spennende kombinasjoner for deg som er glad i tre, farger og innfreste håndtak. Nå kan du leke deg gjennom spennende kombinasjoner og få det... Les mer »
naf.

– Ikke kjør med sandaler!

Flip-flops og løse sandaler kan henge fast i gulvmattene eller i pedalene og skape farlige situasjoner i trafikken. – Ta deg tid til å skifte fra sandaler før du kjører bil i... Les mer »
nytelse

No panty day: I dag skal du gå truseløs!

I dag feires den internasjonale truseløsdagen, og det å gå truseløs er både pirrende og sunt for underlivet! No panty day feires hvert år 22. juni og ble skapt for at kvinner... Les mer »
handeland

Garderoben anno 2023 skal være både innbydende og praktisk

Det er mye å sette seg inn i når man planlegger en garderobe. Har du behov for en sitteplass, trenger du oppbevaringsmuligheter, eller vil du bare at rommet skal være en fryd... Les mer »
hkstratergies

Slik velger du solbriller til bunaden

I år som alle andre år håper de fleste av oss på en 17. mai-feiring med solskinn og varme. Men kan caps eller solbriller kombineres med Norges festdrakt? Brillestylist Stine Westlund i... Les mer »
trigger

Nytt sofa-konsept fra Samsung og designbyrå

Først kom sofaen, så kom TV-en. Mens TV-en er i stadig utvikling, er sofaen mer eller mindre lik som da den ble introdusert. I et nytt prosjekt, har en av verdens største... Les mer »