Norgespremiere: Nå får du Absolut Espresso Martini i Bodø!

pernod

Espresso Martini går sin seiersgang verden over, og er ifølge Drinks International den fjerde mestselgende cocktailen globalt. Nå lanserer Absolut sin egen versjon på Vinmonopolet i Bodø – ferdig mikset på praktisk boks med pantemerke.

Ferdigmiksede drinker har tatt av den siste tiden, og en av de mest populære drinkene er Espresso Martini. Over 800 millioner videovisninger av drinken på TikTok sier sitt. 

Les også:  Ørjan blir Brand Manager for Lexus Bodø

Hittil har det imidlertid ikke vært noen skikkelig ferdigblandet Espresso Martini på det norske markedet. Vinmonopolet utlyste derfor en anbudskonkurranse på nettopp denne cocktailen. Og Absolut gikk seirende ut. 

Førsteplassen i anbudskonkurransen betyr at det svenske vodkamerket entrer en ny kategori hos Vinmonopolet. Fra 1. november blir Absolut Espresso Martini tilgjengelig i basisutvalget i nesten 250 Vinmonopol-butikker over hele landet. 

– Espresso Martini har vært svært populær i Norge i flere år. Det er kanskje ikke så rart når vi vet at nordmenn drikker nest mest kaffe i verden, bare slått av Finland. Men å lage en Espresso Martini krever en shaker, og det er ikke noe alle har hjemme. En ferdigblandet Espresso Martini gjør det derimot mulig for alle å nyte cocktailen hjemme, sier markedssjef Khaled Kortas i Pernod Ricard Norway.

Les også:  Ha det gøy på julebordet – Respekter andres grenser

Nyheten, som er tappet på 20 cl boks, inneholder Absolut vodka, kaffe av høy kvalitet og bare naturlige ingredienser. 

Absolut Espresso Martini har en frisk og autentisk smak av espresso med subtile noter av hasselnøtt, sjokolade og vanilje. Ettersmaken er balansert, myk og kremet med en lett bitterhet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.