øl alkohol

Kvinne i 40-årene i fyllearresten i Bodø

Politiet melder at en overstadig beruset kvinne, ca. 40 år, som var ute av stand til å ta vare på seg selv i Bodø natt til søndag i 2-tiden. Kvinnen ble innsatt... Les mer »
politi

Politiet avsluttet fest med 14-16-åringer i Bodø

Politiet rapporterer at de har vært til stede etter en melding om fest med unge ungdommer på en privat adresse på Alstad i Bodø natt til lørdag. Flere stakk av ved politiets... Les mer »
alkohol

PODCAST: Frykter for utelivsbransjens fremtid

Aase E. Jacobsen er redaktør magasinet Apéritif, bransjekjenneren er redd for at mange medarbeidere med fagkompetanse skremmes vekk fra utelivsbransjen etter et år med Covid19-restriksjoner og nedstengning. Hun mener at kompensasjonsordningene på langt... Les mer »
aluminiumsboks

Ap-topper hadde fest i Bodø på tross av smittevernregler – Saken henlagt igjen

Ap-nestleder Bjørnar Skjæran og sju andre samlet seg til en fest på et hotellrom i forbindelse med at Nordland Arbeiderparti arrangert et møte i Bodø. Saken ble først henlagt av politiet, og... Les mer »
mat alkohol

Ber foreldre drikke mindre i påsken

Nye tall viser at voksne med høy inntekt er de som drikker mest alkohol når de er på hytta med barn. – Dyrere vin gjør ikke påsken bedre for barna, sier alkovettleder... Les mer »
pils

LESERINNLEGG: Nordland Høyre bør si nei til alkohol

Når Høyres delegater fra Nordland møtes til partiets landsmøte i mai, bør de si nei til å utvide tilgangen på alkohol. De bør si nei av hensyn til arbeidslivet og produktivitet, i... Les mer »
aluminiumsboks

Politiet henlegger anmeldelsen av AP-toppene etter fest i Bodø

Mandag 15. mars 2021 ble det ble kjent at åtte topper i Arbeiderpartiet hadde holdt en fest på Scandic Havet i Bodø. Nestleder i AP, Bjørnar Skjæran, var en av de som... Les mer »
matbutikk

Bodø stenges ned: Bare matbutikker, apotek og Vinmonopolet får holde åpent

Fredag ettermiddag innførte Bodø kommune de strengeste tiltakene kommunen har hatt gjennom pandemien. Natt til lørdag stengtes byen helt ned. Bare matbutikker, apotek og Vinmonopolet får holde åpent, opplyser NRK. Årsaken skal... Les mer »
politiet

Full mann på Sortland laget problemer

Politiet fikk en melding om ordensforstyrrelse utenfor Burger King på Sortland mandag i 21-tiden. Det skulle være snakk om en overstadig beruset person som laget problemer. En politipatrulje rykket ut til stedet.... Les mer »
lyd høyttalere radio

Nye smittevernregler: Politiet avsluttet fest i Alstad

En fest ble avsluttet i en enebolig i Alstad i Bodø natt til søndag i 4-tiden. Det vil bli opprettet 10 anmeldelser for brudd på lokal forskrift om smittevernreglene. Det var totalt... Les mer »