Sumaya Jirde Ali

LESERINNLEGG: Rasisme meg her og rasisme meg der

En egentlig ikke-sak har den siste uken vært topp-sak i omtrent hele media-Norge. Alle som er noe av meningsbærere i Norge har en formening om saken. Saken har vært oppe i selveste... Les mer »
elden advokatfirma

Ny dom: Promillekjøring med bil og elsparkesykkel er ikke det samme

Saken handlet om en kvinne som kjørte en elsparkesykkel med promille. Politiet mente, etter lovendringen tidligere i år, at forholdet skulle straffes som om kjøringen hadde skjedd med bil. Det var Oslo... Les mer »
slaeger

Skvis ut siste del av sensommeren med Bombay Citron Pressé

Oppdag en naturlig og frisk smak av sitron denne sensommeren fra verdens mest ledende ginmerke, Bombay Sapphire. Den nye ginen Bombay Citron Pressé er en forfriskende gin, og er også et friskt... Les mer »
Foto: Jacopo M. Raule/WireImage

Slik lager du cocktailen Timothée Chalamet drikker

Torsdag ble skuespilleren Timothée Chalamet observert på den ikoniske terrassen til St. Regis-hotellet i Venezia. I romantiske omgivelser nippet han til den nyeste italienske spritz-cocktailen MARTINI Fiero og Tonic. Hollywood-stjernen Timothée Chalamet er kjent fra... Les mer »
alkohol

To av fem i Nord-Norge opplever problematisk bakrus

Sommer er høytid for nordmenns alkoholinntak, og to av fem i Nord-Norge opplever redusert form dagen derpå viser en fersk undersøkelse. Blant de mellom 18 og 34 år svarer over halvparten at... Les mer »
cocktails mocktails

Advarer mot drikkerekorder i ferien

Et av fem barn opplever at foreldre drikker mer alkohol om sommeren enn ellers i året. – Barn blir raskt utrygge når voksne drikker, sier generalsekretær Ragnhild Kaski i alkovettorganisasjonen Av-og-til. Nordmenn... Les mer »
slaeger

Drinken som gjør deg til sommerens vinner!

Trenden med italiensk aperitivo har for alvor bredt om seg de siste årene. Men selv om kulturen er italiensk av opprinnelse, er den helt åpen for tolkning. Søndag 12. juni samlet Bacardi... Les mer »
fritidsbåt

6 av 10 ønsker lavere promillegrense til sjøs

I en fersk spørreundersøkelse for Tryg Forsikring svarer 62 prosent at de ønsker at promillegrensen til sjøs senkes fra dagens 0,8 i promille til 0,2. Likt det som gjelder for bil. –... Les mer »
Elsparkesykkel

Ny undersøkelse: 5 av 10 vil forby elsparkesykkel på fortau

I en fersk spørreundersøkelse svarer 52 prosent at det bør innføres forbud mot å bruke elsparkesykkel på fortau. Høyest andel finner en i Oslo. – Dette er ett av forslagene til ytterligere... Les mer »
slaeger

Slik kaster du glans over 17. mai-frokosten

Etter to år med rolige 17. mai-feiringer, er mange klare for den gode, gamle måten å feire Norges grunnlovsdag på. Siden nasjonaldagen i år faller på en tirsdag, vil mange ha glede... Les mer »