odda

Nye retningslinjer: Nye åpningstider på Public i Bodø

Det blir forbudt å servere alkohol etter midnatt i hele landet, opplyste helseminister Bent Høie (H) på en pressekonferanse fredag. Det fører til at Public i Bodø endrer åpningstidene. – På grunn av... Les mer »
alkohol

Regjeringens strammer inn: Forbudt å servere alkohol etter midnatt

Det blir forbudt å servere alkohol etter midnatt i hele landet, opplyser helseminister Bent Høie (H) på en pressekonferanse fredag. Der med blir det Nasjonalt alkoholserveringsforbud etter midnatt fra lørdag. Regjeringen vil... Les mer »
covid 19 virus

Her er de nye smittevernreglene for butikker og serveringssteder i Bodø

Bodø kommune og Helse og Miljøtilsyn Salten har nyilig sendt ut eposter til butikker og serveringssteder i Bodø med sjekklister til både ansatte og kunder/gjester for å hindre smittespredning av koronavirus (Covid-19).... Les mer »
alkohol

Åpner for ny alkoholpolitikk i Hamarøy

Gjeldende alkoholpolitisk plan ble vedtatt 10.03.2016 og skal nå revideres. Planen er lagt opp etter tidligere mal med endringer som følger av alkoholloven, opplyser Hamarøy kommune. Blant annet må alle bevillingshavere inneværende... Les mer »
politiet

Politijakt etter promillekjører på Andenes

Under en trafikkontroll klokken på Andenes i Vesterålen klokken 5 lørdag morgen stanset ikke en bilfører da politiet satte på blålys. Politiet forfulgte bilen en kort periode, før kjøringen til bilen som... Les mer »
politi

Full dame arrestert – Slo til dørvakt i Bodø

Politiet rapporterer at en beruset kvinne ble innbragt til arrestert etter å ha slått til en dørvakt på et utested i Bodø sentrum. Fornærmede ble ikke skadd men sak opprettes mot den... Les mer »
up

Trafikkulykke ved Soløyvannsveien i Bodø

Politiet melder at en enslig bil har kjørt av veien og langt ut i grøfta ved Soløyvannsveien i Bodø natt til søndag. Politiet tok hånd om to mannlige personer, begge født 99... Les mer »
småbåt

Ungdommer risikerer livet på sjøen

Unge tar større risiko på sjøen enn andre. I en ny undersøkelse kommer det frem at flere i aldersgruppen 18-29 år har sittet på med en beruset båtfører og at flere selv... Les mer »
aluminiumsboks

Den optimale guiden til drikkevaretemperatur i sommer

Kaster du pilsen utålmodig i fryseren eller åpner du en nykjøpt pils fra butikken så snart du kommer hjem? Uansett går du glipp av noe av det beste pilsen har å by... Les mer »
gulating

Gulating Pub Bodø åpner dørene på fredag!

Bodøværingene kan begynne å spisse smaksløkene – fredag 12. juni åpner endelig dørene til Gulating Pub Bodø. Dermed blir den nordligste Gulating-puben en realitet. For Karoline Ruud, som blir Gulating-kjedens pubvert i... Les mer »