Elsparkesykkel

Ny undersøkelse: 5 av 10 vil forby elsparkesykkel på fortau

I en fersk spørreundersøkelse svarer 52 prosent at det bør innføres forbud mot å bruke elsparkesykkel på fortau. Høyest andel finner en i Oslo. – Dette er ett av forslagene til ytterligere... Les mer »
slaeger

Slik kaster du glans over 17. mai-frokosten

Etter to år med rolige 17. mai-feiringer, er mange klare for den gode, gamle måten å feire Norges grunnlovsdag på. Siden nasjonaldagen i år faller på en tirsdag, vil mange ha glede... Les mer »
slaeger

Drinken som er perfekt i påsken

Uansett om påsken tilbringes på fjellet, ved sjøen eller i byen, er det lite som slår følelsen av en god drink i solveggen. Den søte og friske smaken av appelsin, servert i... Les mer »
pils

– Barn bør slippe brisne foreldre i påska

Voksne med høy inntekt er de som drikker mest alkohol når de er på hytta med barn. – Påskekosen blekner fort hvis mamma eller pappa er brisne, sier Ragnhild Kaski, generalsekretær i... Les mer »
blå kors

LESERINNLEGG: Et farlig vakuum for rusfeltet

Regjering har lovet en ny giv for arbeidet med rusavhengighet. Det er helt nødvendig å tette vakuumet på rusfeltet. Av: Trine Stensen, generalsekretær i Blå Kors og Ann Karin Swang, leder av... Les mer »
handeland

Lanserer Schweppes Selection Tonic & Hibiscus

Nå kan du gi den 170 år gamle klassikeren Gin & Tonic en lekker oppgradering med en ny, fargesprakende mikser fra Schweppes i stilig glassflaske. Schweppes Selection Tonic & Hibiscus er det nyeste... Les mer »
vipps

Vill gjenåpningsfest for utelivet

Barer og restauranter opplevde sterk vekst i helgen etter full gjenåpning. – Endelig nærmer det seg normal drift for en hardt rammet bransje, sier Øyvind Brekke, leder for BankAxept og BankID. Da... Les mer »
frivillig.no

– Folk må kunne gjøre noe annet på fritida enn å drikke og shoppe

Snart presenterer regjeringa nye smitteverntiltak. Det er forventet større lettelser i restriksjonene. Disse må komme frivilligheten til gode, mener Frivillighet Norge. – Frivilligheten har vært svært dyktige til å følge råd og... Les mer »
Elsparkesykkel

Innfører promillegrense på elsparkesykkel

Til våren innføres promillegrense ved bruk av elsparkesykkel, noe Tryg Forsikring ønsker velkommen. – Endelig, dette har vi etterlyst lenge, og blir forhåpentligvis et vendepunkt. Vi har sett alt for mange skadesaker... Les mer »
pils

1 av 5 i Nordland har vurdert hvit måned

Hver femte fra Nordland har vurdert å ta en hvit måned, altså la være å drikke alkohol i en måned. Det viser en undersøkelse Ipsos har gjort for Av-og-til. Generalsekretær i Av-og-til,... Les mer »