bil ratt speedometer

Fyllekjørte i Sørfold med ikke godkjent bil

Utrykningspolitiet stanset en bil i Sørfold nat til mandag, der føreren, en mann født i 1991, ikke var edru. Bevissikring ble foretatt. Det ble ikke førerkortbeslag grunnet lav promille. I tillegg var... Les mer »
sex

Derfor øker sexlysten dagen derpå

Det er ikke bare chips, cola og pizza som frister når bakrusen slår inn. Ifølge parterapeut og sexolog, Ditte Winkel, er det helt naturlig å ha mer lyst på sex dagen derpå.... Les mer »
pynt lys dekor

Tryg Forsikring: – Alkohol og fyrverkeri kan bli en dyr cocktail

Hvert år forårsaker fyrverkeri alvorlige skader på personer, biler og bygninger. Men dersom en medvirker til fyrverkeri-brann eller skade og har vært uaktsom kan det bli en dyr start på det nye året. –... Les mer »
politi

Oppdaget full mann sovende i stua på Andenes

Politiet melder at en beruset mann i 30-årene hadde forvillet seg inn på feil adresse på Andenes. Mannen hadde sovnet av i stua. Mannen ble oppdaget i 14-tiden lørdag, 2. juledag. Politiet... Les mer »
aas

Aass bryggeri tom for julebrus og juleøl

– Vi har blitt tomme raskere enn antatt, forteller produktsjef Leif Eliassen og tilføyer at etter å ha blitt kåret til Norges beste julebrus i 2019 med terningkast 6 (VG test) har dagligvarehandelen... Les mer »
destilleri

Akevitt Blank fra Norge kåret til verdens beste akevitt

Det er travle dager på Oslo Håndverksdestilleri. Årets Juleakevitt skal tappes fra rødvinsfatene over på flasker når telefonen fra London kommer. Både Akevitten og Juleakevitten deres har fått gull, men deres Akevitt Blank... Les mer »
politi

Fyllekjørte i Lødingen – Tatt for HB-apparat

Politiet fikk en melding om en bil som har kjørt utfor veien i Lødingen torsdag morgen i 7-tiden. Fører fremsto som beruset. Bilfører tok med seg registreringsnummeret til bilen før han forlot.... Les mer »
øl

PODCAST: Ny test av juleøl

Ølekspert Stian Kristiansen fra Gulating i Bodø og nyhetsredaktør Gunnar Andreassen i Bodøposten.no skal teste årets juleøl en ny podcast. – Podcasten om juleøl har blitt en tradisjon for Bodøposten.no, og vi... Les mer »
oslohd

Vidda Tørr gin kåret til verdens beste

Oslo Håndverksdestilleri har ved å motta sin andre Master utmerkelse i 2020 sementert Vidda Tør gin som en av verdens beste gin.  Smaken av norsk fjellheim er dermed noe få kan måle... Les mer »
politi

Utenlandsk bilfører tatt for fyllekjøring i Bodø

Etter tips fra publikum stanset politiet en utenlandsk mannlig bilfører, mistenkt for promillekjøring natt til torsdag i 1.30-tiden. Bilfører blir anmeldt og førerkortet blir midlertidig beslaglagt, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »