øl

Bådin Ølfestival 2020 i Bodø avlyst

Bodøs eget lokalbryggeri Bådin skulle arrangere en ølfestival denne sommeren, men grunnet coronasituasjonen er nå arrangementet avlyst, opplyser Bådin på Facebook. Bådin Ølfestival 2020 skulle gå av stabelen 5. juni og avsluttes... Les mer »
politi

Var full og sov i Glasshuset – Fikk overnatting hos politiet

Politiet kom i kontakt med en overstadig beruset person som sov i Glasshuset i Bodø natt til fredag. Personen ble kontrollert av ambulanse. Den fulle personen ble deretter innsatt i drukkenskapsarresten, opplyser... Les mer »
politi

Russefest i Maskinisten: Politiet stoppet slåssing

Politiet rapporterer om en stor ansamling av russ og andre ungdommer i Maskinisten i Bodø natt til lørdag. Det skal ha vært anslagsvis rundt 200 personer i området. Politiet har vært tilstede... Les mer »
pils

– På høy tid å åpne skjenkekranene

Nylig ble det klart at serveringsbransjen i Oslo, fra og med den 6. mai, igjen kan servere alkohol til sine gjester. Virke, hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen ser positivt på gjenåpningen. Likevel... Les mer »
mat middag

Restauranter i Bodø gjenåpnet

Alle restauranter i Bodø ble stengt i mars grunnet coronaviruset. 15. mars meldte Hundholmen Brygghus at den populære restauranten stengte som et tiltak for å forebygge ytterligere smitte i Norge. Torsdag åpnet... Les mer »
tix russ

TIX redder russetiden: Arrangerer Norges første digitale landstreff!

Årets russefeiring har som mye annet i landet sett seg nødt til å gjøre endringer på grunn av Korona-epidemien. Det fører til at opptil 50.000 avgangselever over hele landet ikke får gjennomført... Les mer »
mat middag

– Omsetningstapet må være avgjørende

– Pakken fra regjeringen bidrar til at bedriftene kan betale regningene sine. Det er bra og nødvendig. Når detaljene nå skal på plass er det avgjørende hvor hardt bedriftene er rammet, og... Les mer »
alkohol butikk vinmonopol

Bekymret over vinhamstring blant foreldre

Vinmonopolet melder om stor pågang de siste dagene. – De mest sårbare barna kan gå en tung tid i møte, sier Randi Hagen Eriksrud, generalsekretær i alkovettorganisasjonen Av-og-til. Samtidig som matvarekjeder melder... Les mer »
alkohol

Coronaviruset: Barer stenger

Skandinavias største utelivskonsern REKOM, med mer enn 25 barer og over 600 ansatte i Norge, stenger alle sine barer fra den 12. mars og minimum 2 uker fremover. Dette gjøres for å... Les mer »
oppskrifter mat

VIDEO: TUI støtter lokale matprodusenter på Kreta

TUI Care Foundation og Futouris avslutter nå et felles bærekraftprosjekt som tar sikte på å gjøre Kreta til en mer bærekraftig matdestinasjon. Prosjektet er en del av TUIs strategi for å støtte... Les mer »