oslohd

Vidda Tørr gin kåret til verdens beste

Oslo Håndverksdestilleri har ved å motta sin andre Master utmerkelse i 2020 sementert Vidda Tør gin som en av verdens beste gin.  Smaken av norsk fjellheim er dermed noe få kan måle... Les mer »
politi

Utenlandsk bilfører tatt for fyllekjøring i Bodø

Etter tips fra publikum stanset politiet en utenlandsk mannlig bilfører, mistenkt for promillekjøring natt til torsdag i 1.30-tiden. Bilfører blir anmeldt og førerkortet blir midlertidig beslaglagt, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
arcus

Gammel Opland lanserer juleakevitt for første gang

Norgesfavoritten Gammel Opland kommer endelig med en julevariant. Nesten 150 år etter at Gammel Opland så dagens lys, lanseres for første gang Gammel Opland Juleaquavit. Gammel Opland er blitt laget på samme... Les mer »
lyd høyttalere radio

Festbråk i hele Nordland natt til lørdag

Coronareglene tvinger feststemte nordlendinger ute av serveringsstedene og på fester hjemme hos hverandre, og natt til lørdag var intet unntak. Politiet melder at det har kommet inn tilsammen ni feststøymeldinger fordelt over... Les mer »
politiet

Dame drakk offentlig i Bodø – Endte i fyllearresten

Politiet rapporterer om en patrulje som tok kontakt med en dame som drakk offentlig natt til lørdag i 2-tiden, men ble hun veldig oppfarende. Det endte med innbringelse til arresten for damen,... Les mer »
public bodø odda

Krise for utebransjen i Bodø: – Utvid skjenketiden!

Etter coronasituasjonen i mars skulle Norge innføre flere midlertidige svmitteverntiltak for å stoppe spredningen av coronaviruset. Nå, over et halvt år senere, er det krisestemning i utebransjen i Bodø. Bodøposten.no har fått... Les mer »
Av-og-til

– Ikke råd til å miste idretten

Ifølge Norges Fotballforbund (NFF) har så mange som 20 000 barn og unge falt fra fotballen etter korona. Det er alvorlig. — For mange sårbare barn og unge er idretten livsviktig, sier... Les mer »
alkohol

Utestedene tar Erna på ordet: Stadig flere starter med SafeSpot besøksregistrering

Utestedet Fire fine har sitt navn fra sangen «Fire fine lænestola», og som i sangen er beliggenheten på den såkalte «beste tomta i byen». Fire Fine er et av byens største og... Les mer »
mat middag

LESERINNLEGG: Kniven i ryggen for serveringsbransjen

Mens ungdom smittes av Covid-19 på nachspiel og hjemmefester på Oslo Vest velger regjeringen å gi nådestøtet til en serveringsbransje som allerede er i knestående. Å flytte festen fra et kontrollert utested... Les mer »
arcus

Verdens beste gin produseres i Norge

Skagerrak Nordic Dry Gin tar nok ett gull i anerkjent internasjonal konkurranse. Tidligere i sommer tok Skagerrak Nordic Dry Gin dobbelt gull i kategoriene ”Contemporary” og ”Premium” i konkurransen The Gin Masters... Les mer »