mat

Julebordsesongen er her: Hadde du stoppet en promillekjører?

Skremmende mange er usikre på om de hadde stoppet ruset sjåfør fra å kjøre. – Ta nøklene hvis en som har drukket vil kjøre fra julebordet. Det kan redde liv., sier fagsjef... Les mer »
fartsgrense

En av fem i Nordland tror de har kjørt med promille

Kolliderer du i ruspåvirket tilstand kan du ende opp med erstatningskrav på flere millioner kroner. Likevel svarer en av fem i Nordland at de tror de har kjørt med promille. Alt for... Les mer »
akan

Elektrobedriften Elcom vinner av Akan-prisen 2019

Til tross for en hektisk hverdag, velger Elcom AS å investere tid i holdningsarbeid og forebygging av rus- og avhengighetsproblematikk fordi de mener det lønner seg. Det gjør årets vinner til en... Les mer »
politi

Knuste verandadør i Narvik – Ble pågrepet

Politiet fikk melding om en person som forsøkte å ta seg inn i ett hus i Narvik i 6-tiden søndag morgen. Personen hadde knust verandadøren til innringeren. Personen klarte ikke å komme... Les mer »
politi

Full mann ville overnatte i feil leilighet i Sortland

Mann gikk inn i feil leilighet i Sortland natt til søndag og la seg til å sove. Politiet ble tilkalt og kom på stedet. Politiet fikk fraktet mannen til rett leilighet. Mannen... Les mer »
politiet

Knuste vindu i Saltstraumen – Ble arrestert

En beruset person skal ha knust ett vindu på grendehuset i Salstraumen natt til søndag, opplyser politiet. Vedkommende blir fraktet i arresten i Bodø og anmeldes for ordensforstyrrelse, ifølge Nordland politidistrikt. Les mer »
very agency

Ny trend: Slik lager du en drink med norsk tang

Tang er i vinden, og du kan også lage en kul drink som alle kan lage med norsk blæretang, akevit og tonic. Tangen kan du kjøpe eller høste selv. For å få tak... Les mer »
bodøposten jul

VIDEO: Bodøposten.no pynter opp til julefeiring

Det er ennå tidlig i november men allerede nå pynter Bodøposten.no opp til julefeiringen i desember. Nettavisens Facebook-side og Twitter profil har fått julemotiver. Men i tillegg har redaksjonen begynt å publisere... Les mer »
pr-o

Årets juleøl fra E.C. Dahls Bryggeri heter Sankt Olav Juleøl

E.C. Dahls Bryggeri slår til med et skikkelig kraftøl til jul i år som passer perfekt til både julemiddager, desserter og oster. Sankt Olav Juleøl er en quadrupel – en mørk, belgisk... Les mer »
vct norway

Slik løfter du tacomiddagen til nye høyder

Imponer venner og familie med spennende taco-oppskrifter basert på den kule krydderserien Broken Taco sammen med den nye tacovinen Casillero del Diablo Limited Edition – også den med lekkert Calavera-design. At taco... Les mer »