FINN endrer «Hjelp til jul» på Torget

jul

FINN har en tradisjon for å støtte veldedige organisasjoner og hjelpe folk som trenger det gjennom bruken av markedsplassen. I 2016 opprettet man derfor en kategori på FINN torget kalt “Hjelp til jul”, der man kunne be om hjelp eller tilby hjelp til trengende familier i forbindelse med julehøytiden. 

– Dette har vært et veldig populært tiltak, og tjenesten har vært tillitsbasert mellom våre FINN-brukere. De siste årene har vi imidlertid fått stadig flere tilbakemeldinger om at brukere har hatt negative opplevelser knyttet til annonser de har lagt ut i “be om hjelp”-kategorien, forteller Ingunn Isefjær Huus-Hansen, Leder for forbrukertrygghet i FINN:

Les også:  Topp 10: Hit reiser vi for å feire jul

– Vårt ønske er at dette skal være en mulighet for folk å hjelpe hverandre, men opplevelsen har ikke vært positiv for alle. Vi har dessverre også sett en økende grad av svindelforsøk og ulike former for trakassering knyttet til “be om hjelp”-kategorien, noe vi synes er fryktelig leit og ikke ønsker på vår markedsplass. Slike hendelser slår vi hardt ned på og bruker veldig mye tid og ressurser på å stoppe. Likevel ser vi at det har vært flere negative saker, og at vi rett og slett ikke klarer å stoppe alt.

Les også:  Datingekspertens fem beste tips til en god førjulsdate

Men nå blir det altså endringer.

Les hele saken her.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.