hes

Odd Nordstoga slipper julelåta «Når alle andre sansar kan få kvile»

Odd Nordstoga hadde egentlig bestemt seg for å ikke skrive flere julelåter, men da forfatter Maja Lunde ringte og spurte om han ville skrive musikk til teateroppsetningen av boksuksessen «Snøsøstera», ble det... Les mer »
ringnes

Nå kjøres julebrusen ut til butikker i Bodø!

Denne uken kjøres julebrusen ut til butikkene i Bodø. – Noen syns nok det er litt tidlig, men ikke julebrusfansen. De har ventet lenge nok, sier kommunikasjonssjef i Ringnes, Nicolay Bruusgaard. –... Les mer »
universal

Astrid Smeplass spiller Askepott i ny norsk storsatsning!

Popikonet Astrid Smeplass debuterer som skuespiller når klassikeren «Tre nøtter til Askepott» skal spilles inn i en ny, moderne og påkostet versjon. Selskapet bak spillefilmene om Kaptein Sabeltann og Julekongen står bak... Les mer »
julepynt

Nordmenn julehandlet til ny rekord på 124 milliarder kroner

Foreløpige resultater viser at nordmenn økte handelen i november og desember med over 13 prosent, og dermed julehandlet for 124 milliarder kroner. De fysiske butikkene opplevde en vekst på 11 prosent, og... Les mer »
tryg forsikring

Ikke gjør denne tabben i jula!

Også i år kommer tusenvis av nordmenn til å falle for fristelsen etter julemiddagen, når bordet skal ryddes, oppvaskmaskinen fylles og gaveutdelingen begynne. Men å skylle julefettet ut i vasken i varmt... Les mer »
juletre

Datingappen happn avslører: Størst sjanse for romantikk på første nyttårsdag

Julen er en tid som ofte forbindes med kjærlighet. Det kryr av romantiske julefilmer, Instagram-innlegg om par som baker pepperkaker og single som gjerne vil finne noen å ha det hyggelig med... Les mer »
bodøposten jul

VIDEO: Riktig God Jul!

Datoen er 24. desember og i dag feires julen. Redaksjonen i Bodøposten.no ønsker å benytte anledningen til å ønske våre lesere, Facebook fans, Twitter følgere, nyhetsbrev abonnenter, leverandører, partnere og alle andre... Les mer »
posten pakker butikk

Posten: – 50 prosents økning av pakker før jul

Posten har håndtert 50 prosent flere pakker i juletrafikken i 2020 i forhold året før. Julaften er imidlertid alle terminalene over hele landet tomme for julepost. 2020 har vært et spesielt år... Les mer »
kontaktløst kort

Nordmenn brukte mer på årets julehandel

Årets julehandel ga omsetningsrekord. Ferske tall fra Vipps og BankAxept viser at den totale verdien av handelen de tre første ukene i desember øker sammenlignet med samme periode i fjor. Omsetningen i... Les mer »
jul

Mann på reinsdyrslede observert i Bodø

Redaksjonen i Bodøposten.no har fått inn tips fra flere kilder om at det er observert en mann på reinsdyrslede reisende luftveien i Bodø onsdag kveld, lille julaften. – Tipsene vi har fått inn om mannen... Les mer »