jylepynt nisse

Nye tall: Vi handlet som vanlig i julen

Tall fra BankAxept viser at årets julehandel hadde en nedgang på 1,5 prosent sammenlignet med 2021. Kjøpesentrene hadde særlig god omsetning uke i 51, den siste uken før jul. Denne uken hadde kjøpesenterbutikkene høyere omsetning enn samme uke i... Les mer »
posten

I disse Pakkeboksene hentes det flest pakker i Nordland

Aldri før har så mange pakker blitt hentet ut i Postens automatiske Pakkebokser. Store endringer har skjedd på tre år og kundene er godt fornøyd. Her er Pakkeboksene som er blitt mest... Les mer »
kirkens sos

Svært travel jul hos Kirkens SOS

For mange mennesker har julen vært preget av ensomhet, relasjonsproblemer og selvmordstanker. Nesten 2500 samtaler har blitt besvart av Kirkens SOS i dagene 23. – 28. desember. En økende trend er at... Les mer »
sector

Rekordøkning i antall branntilfeller denne julen

Julen er høytid for hygge og glede, men årets siste dager markerer også høysesong for branner i Norge. Med matlaging og mye tid hjemme øker risikoen for brann, og Sector Alarm får... Les mer »
posten pakker butikk

Mangler du en julegave? Nå er det 7.024 uavhentede pakker hos Posten i Nordland

Mangler du en julegave som skal ha blitt sendt til deg av en venn eller et familiemedlem? Da kan det hende den ligger og venter på ditt lokale hentested. Ved Postens utleveringssteder... Les mer »
julebaking

Gode råd for mathygiene i juletiden

God mat og god drikke er en viktig del av julehøytiden. Her er noen gode tips fra Mattilsynet om både tilberedning og oppbevaring av julematen. De vanligste årsakene til matforgiftning er utilstrekkelig... Les mer »
frende

Tørrkoking: Slik unngår du full fyr i romjula

Flest boligbranner i Norge skjer i desember og januar. – Mange julebranner starter på kjøkkenet. Det sier brannekspert i Frende Forsikring, Øystein Øren. – I jula vil vi at alt skal være... Les mer »
bolig kjøkken brann

Branningeniør advarer: Kun to av ti har hatt brannøvelse hjemme

To minutter med brannøvelse i jula kan redde liv. Her er branningeniørens syv råd for en trygg høytid. Så få som to av ti, har hatt brannøvelse hjemme det siste året, viser... Les mer »
juletre

Mange lider av julens ensomhet – Fem tips for å kontakte en ex

Juleromkom på Netflix, det perfekte gaveutvalget for den spesielle i alle butikker og familien som maser om den rette. Det er kanskje ikke Valentinsdagen, men for single kan det være vanskelig å... Les mer »
kirken

Velkommen til jul i kirken

Kirker over hele landet åpner dørene på julaften. – I en tid som er vanskelig for mange, er du velkommen til å ta del i julens budskap om glede og fred for... Les mer »