Bauer Media

Juleradioen i gang – Tre måneder før julaften

Mens bladene på trærne er i ferd med å skifte farge, er årets første juleradio i gang med sine sendinger. – Ikke en dag for tidlig! sier programleder og juleentusiast Erin Skarstein.... Les mer »
vinter trafikk

Solid økning i biluhell – Skader for 200 millioner kroner

Det er registrert skademeldinger for cirka 200 millioner kroner etter biluhell i jula, som er en klar økning fra tilsvarende periode i fjor.  – Det har heldigvis i hovedsak vært mindre hendelser,... Les mer »
vinter jul

Kirkens SOS om samtaler i julen: – Ensomheten oppleves som ekstra håpløs, mørk og vond

Nesten 3000 samtaler har blitt besvart av Kirkens SOS denne uken. – Julen har vært preget av mye ensomhet, og alvorlige samtaler om selvmord. Det henger nok sammen med å leve i... Les mer »
stearinlys

Årets mest brannfarlige uke: 1 av 4 har glemt å blåse ut lys

Forlat aldri et levende lys. – Et øyeblikks uoppmerksomhet eller et blaff er alt som skal til før brannen er et faktum, sier brannekspert. Hver fjerde kvinne og hver femte mann har... Les mer »
Norsk Friluftsliv

Åtte uteaktiviteter som får deg i julestemning

Det ble dessverre en annerledes jul også i år. Heldigvis finnes det mange aktiviteter som kan gjøre høytiden litt hyggeligere. Så uteble mange av de de vanlige juleaktivitetene denne gangen også. De... Les mer »
skøyter

Gode forhold for uteaktivitet i juleferien i Bodø

Bodø kommune vil oppfordre barn, unge og voksne til å benytte mulighetene for aktiviteter utendørs denne jul- og nyttårshelga. Det er gode forhold for turer rundt om i hele kommunen. Finn fram... Les mer »
natt butikker

Vi kjøper mer i kjøpesentre og mindre i sentrum

Kjøpesentrene hadde vekst i omsetningen på 1,5 prosent i uke 50. Samtidig svarer to av fem handelsbedrifter at smitteverntiltakene rammer omsetningen. – Vi ser ut til å få samme utvikling i julehandelen... Les mer »
destilleri

Hvorfor drikker vi akevitt i julen?

Trodde du at akevitt til julematen hjalp på forbrenningen? At akevitt bedrer fordøyelsen når man spiser fet julemat er en velkjent påstand. Mytene om akevittens helsebringende egenskaper kommer fra gammelt av, da... Les mer »
julemat

LESERINNLEGG: God jul og godt nytt år fra ordføreren i Hamarøy

Nå går 2021 mot slutten og vi er klar til å feire jul igjen. I starten av 2021 sto vi midt i et koronautbrudd som rammet jule- og nyttårsfeiringen her hos oss.... Les mer »
posten pakker butikk

Aldri levert mer julepost

Aldri før har nordmenn sendt og mottatt så mange pakker som under årets jul. Posten og Bring har håndtert rundt to millioner pakker hver uke i desember. Nå er alle Postens terminaler... Les mer »