mat

Julebordsesongen er her: Hadde du stoppet en promillekjører?

Skremmende mange er usikre på om de hadde stoppet ruset sjåfør fra å kjøre. – Ta nøklene hvis en som har drukket vil kjøre fra julebordet. Det kan redde liv., sier fagsjef... Les mer »
sinful

Bodø på topplisten for frekke julekalendere

Vi nærmer oss jul og innkjøpet av julekalendere er i full gang. Det kan tydelig merkes hos den erotiske nettbutikken Sinful, som allerede har solgt mer enn tre ganger så mange erotiske... Les mer »
coca-cola

Coca-Colas juletrailer kommer til Bodø

Det har blitt en fast tradisjon at juletraileren fra den ikoniske «Holidays are coming»-filmen reiser landet rundt i førjulstiden. Og i år kommer den til Bodø. Den tradisjonsrike juletraileren er kjent gjennom... Les mer »
juletre

Julemesse på Leines skole i Steigen

Den 24. november kl. 14.00 arrangeres det julemesse på Leines skole i Steigen, opplyser Steigen kommune. Det er Leines skolekorps som arrangerer julemessen i Steigen. Les mer »
mester grønn

Julestjerne norges klart mest populære juleblomst

Blomster er viktig for å skape den rette julestemningen, og julestjerne er den aller mest populære juleblomsten vi har. Vi nordmenn pynter til jul med over 4 millioner julestjerner hvert år. Det... Les mer »
fretex

White Monday for et bedre miljø

Mandag 25. november arrangeres White Monday, en internasjonal bevegelse basert på sirkulært forbruk. – White Monday er alternativet til den unødvendige nyproduksjonen som Black Friday innebærer. Over 300 selskaper, influensere og organisasjoner... Les mer »
julepynt

Reisetips: Europas beste julemarkeder

Før jul åpner Europas mange vakre julemarkeder, og stadig flere har lyst til å besøke et eller flere av dem. For å komme i riktig julestemning anbefales et besøk til Lübeck, Berlin,... Les mer »
kake dessert

Juleverksted på Hamarøy bibliotek

Det arrangeres juleverksted på Hamarøy bibliotek 12. desember, kl. 18 – 20, opplyser Hamarøy kommune. Det skal lagees julekuler, julepynt, julekort og julefyrstikkesker – med glitter, maling, lim og fri fantasi. Arrangementet... Les mer »
universal

MUSIKK: Julelåta «Brosjan Jesus» sluppet av TIX

Etter suksessen med «Håper Nissen Har Råd» i fjor, slipper TIX i dag årets julelåt, og «Brosjan Jesus» er i god TIX-stil en julelåt litt utenom det vanlige. I løpet av 2019... Les mer »
chlas ohlson

VIDEO: Clas Ohlson hedrer alle de som skaper den gode julestemningen

I årets julekampanje hedrer Clas Ohlson alle de menneskene som står på og legger ned en ekstra innsatsen for å skape en hyggelig og fin jul. I dag har kampanjefilmene premiere. I... Les mer »