universal

Astrid Smeplass spiller Askepott i ny norsk storsatsning!

Popikonet Astrid Smeplass debuterer som skuespiller når klassikeren «Tre nøtter til Askepott» skal spilles inn i en ny, moderne og påkostet versjon. Selskapet bak spillefilmene om Kaptein Sabeltann og Julekongen står bak... Les mer »
julepynt

Nordmenn julehandlet til ny rekord på 124 milliarder kroner

Foreløpige resultater viser at nordmenn økte handelen i november og desember med over 13 prosent, og dermed julehandlet for 124 milliarder kroner. De fysiske butikkene opplevde en vekst på 11 prosent, og... Les mer »
tryg forsikring

Ikke gjør denne tabben i jula!

Også i år kommer tusenvis av nordmenn til å falle for fristelsen etter julemiddagen, når bordet skal ryddes, oppvaskmaskinen fylles og gaveutdelingen begynne. Men å skylle julefettet ut i vasken i varmt... Les mer »
juletre

Datingappen happn avslører: Størst sjanse for romantikk på første nyttårsdag

Julen er en tid som ofte forbindes med kjærlighet. Det kryr av romantiske julefilmer, Instagram-innlegg om par som baker pepperkaker og single som gjerne vil finne noen å ha det hyggelig med... Les mer »
bodøposten jul

VIDEO: Riktig God Jul!

Datoen er 24. desember og i dag feires julen. Redaksjonen i Bodøposten.no ønsker å benytte anledningen til å ønske våre lesere, Facebook fans, Twitter følgere, nyhetsbrev abonnenter, leverandører, partnere og alle andre... Les mer »
posten pakker butikk

Posten: – 50 prosents økning av pakker før jul

Posten har håndtert 50 prosent flere pakker i juletrafikken i 2020 i forhold året før. Julaften er imidlertid alle terminalene over hele landet tomme for julepost. 2020 har vært et spesielt år... Les mer »
kontaktløst kort

Nordmenn brukte mer på årets julehandel

Årets julehandel ga omsetningsrekord. Ferske tall fra Vipps og BankAxept viser at den totale verdien av handelen de tre første ukene i desember øker sammenlignet med samme periode i fjor. Omsetningen i... Les mer »
jul

Mann på reinsdyrslede observert i Bodø

Redaksjonen i Bodøposten.no har fått inn tips fra flere kilder om at det er observert en mann på reinsdyrslede reisende luftveien i Bodø onsdag kveld, lille julaften. – Tipsene vi har fått inn om mannen... Les mer »
bolig kjøkken brann

Nesten 500 brannskader i jula

Sist jule- og nyttårshelg ble det meldt inn 471 forsikringsskader som knytter seg til branntilløp, brann eller lynnedslag i boliger og hytter. I år kan det bli færre pizzabranner på grunn av... Les mer »
julebord

Slik får du sprø svor

kal du spise ribbe til jul er du ikke alene. Ifølge en fersk undersøkelse utført av YouGov på vegne av MatPrat i 2020, oppgir 46 prosent at de kommer til å spise... Les mer »