juletre

Forsker advarer: Ikke brenn juletre i peisen

SINTEF-forsker Morten Seljeskog advarer mot å fyre med juletre i peisen, fordi det kan føre til pipebrann og utslipp av giftige gasser. – Selv om det kan virke som en god ide... Les mer »
posten pakker butikk

Nordland: 3.485 uavhentede pakker hos Posten

Er det en julegave du savner? Da kan det hende den ligger og venter på deg på et av Posten Brings hentesteder i Nordland. – Vi har aldri tidligere håndtert så mange... Les mer »
jul

Undersøkelse avslører: Single nordmenn dater for å dempe ensomheten i julen

Når det glitrer av lys rundt oss og lukten av jul brer seg, sprer det seg også en varm stemning. Det er noe veldig romantisk med julen, men for mange single nordmenn... Les mer »
frende

Jula er høytid: 1894 utrykninger til komfyrbranner i fjor

I fjor var mer enn 40 prosent av alle utrykningene til brannvesenet knyttet til komfyren. – Romjulsbesøket kan fort gå opp i røyk. – Det meste du har i panna kan ta... Les mer »
vipps

Vipps-rekord på julaften

På julaften vippset nordmenn hverandre mer enn 1,5 millioner ganger. Der er mer enn dobbelt så mye som på en vanlig hverdag. Totalt sendte vi 1,5 milliarder kroner med Vipps til venner... Les mer »
julemat

1 av 3 foreldre tror litt alkohol i jula er ok

Desember er den måneden i året nordmenn kjøper mest alkohol, og alkohol er for mange voksne synonymt med julekos. Det kan gå utover barna, varsler generalsekretær i alkovettorganisasjonen Av-og-til. 1 av 3... Les mer »
kake dessert

Slik bruker du opp restene fra julematen

Hele 40 % oppgir at de kaster mer mat i julen sammenlignet med resten av året. Her er tipsene på hvordan du bruker opp restene i julen. Julen er tiden der vi... Les mer »
kirken

Tradisjon med julaftengudstjeneste

Over hele landet inviterer kirken til gudstjenester på julaften. Mer enn 800.000 ønsker julegudstjenesten som en del av sin julefeiring. Hvert år arrangerer Den norske kirke nærmere 2300 gudstjenester på julaften. Ferske... Les mer »
posten

Nå er alle Postens terminaler tømt før jul

Fra Posten Brings terminaler over hele Norge meldes det i år at det har vært håndtert rekordmange pakker i ukene før høytiden. Den 23. desember var samtlige pakker levert ut og det... Les mer »
jul

Derfor skal du ikke gi hunden julemat

Juletiden betyr god mat, men tro ikke at pinnekjøtt og ribbe også er godt for hunden din. Hvert år i julen får Tryg Forsikring henvendelser fra kunder som har et kjæledyr som... Les mer »