Nå er alle Postens terminaler tømt før jul

posten

Fra Posten Brings terminaler over hele Norge meldes det i år at det har vært håndtert rekordmange pakker i ukene før høytiden. Den 23. desember var samtlige pakker levert ut og det er «rent bord» ved alle terminaler. 

– Ukene før jul er de mest hektiske og morsomme i løpet av året for oss i Posten Bring. Det er tradisjon, tempo og masse godt humør. Aldri før er det håndtert så mange pakker som i år. Det betyr at de ansatte har strukket seg langt for å levere ut alle forsendelser før jul og sikre det vi kaller «rent bord», sier konsernsjef Tone Wille i Posten Bring.

Les også:  Snusens skiftende landskap i Norge

Hver uke i desember har Posten Bring i Norge håndtert over to millioner pakker, noe som er en økning på rundt 11 prosent fra i fjor. Ved Østlandsterminalen, som er hjertet for brevsortering i Norge, har det hittil i desember blitt sendt ut 25 millioner postsendinger.

– Landets postbud har aldri levert ut flere pakker enn hva de har gjort under årets høysesong. Jeg ønsker å rette en stor takk til ansatte i alle deler av konsernet som virkelig har bidratt til å levere glede og god julestemning rundt i hele landet. Jeg ønsker alle en riktig god jul, fortsetter Wille.

Les også:  Avinor: Slik blir vinterferieutfarten

Gjennom årets høysesong har Posten Bring håndtert både store pakkemengder og krevende værforhold. Foruten noen mindre forsinkelser har juletrafikken gått knirkefritt.

– Vi har håndtert glatte og stengte veier, togavsporinger og medfølgende alternative fraktmetoder, og kommet i mål med all juleposten. Det er jeg utrolig stolt av. Det er en bekreftelse på et solid nettverk med høy kvalitet som også takler den mest hektiske tiden, forklarer Wille.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.