posten

Neste år flytter Posten brevsorteringen fra Bodø

Siden årtusenskiftet har brevvolumet i Norge falt med 80 prosent. Økt digitalisering er den største driveren bak det kraftige fallet. Det forventes at utviklingen vil fortsette og om få år vil hver husstand... Les mer »
posten

«Gyda» skaper forsinkelser for Posten i Nord-Norge

Det siste døgnet har kraftig vind, regn, is og glatte veier medført kansellerte båtruter, stengte bruer og veistrekninger. Værforholdene gjør at Posten kan bli forsinket med opptil to døgn enkelte steder. –... Les mer »
posten pakker butikk

Aldri levert mer julepost

Aldri før har nordmenn sendt og mottatt så mange pakker som under årets jul. Posten og Bring har håndtert rundt to millioner pakker hver uke i desember. Nå er alle Postens terminaler... Les mer »
posten pakker butikk

– Hent pakken din så raskt du kan, oppfordrer Posten

Posten leverte ut rekordhøye volumer med pakker i fjor og ligger på samme nivå i år. Det er veldig mye pakker på utleveringssteder over hele landet som nå venter på å bli... Les mer »
posten

Post i butikk fyller 20 år 1. mars

For 20 år siden åpnet Posten de første 18 Post i butikk. Dette var Postens første svar på Internett og en ny digital tid. I 2020 hadde Post i butikk 35 millioner kundebesøk og leverte ut 29 millioner pakker. Åpningen... Les mer »
ehandel posten

Posten gjør storsatsing i ny netthandelsløsning

Kraftig vekst i netthandelen og forventninger om kortere leveringstider gjør at Posten bygger Norges største fullautomatiserte lagerløsning. Satsingen er sentral i en større nordisk offensiv for å styrke konsernets netthandelstilbud med raskere... Les mer »
hygiene

Mistanke om koronavirus: Bodø postkontor stengt

Postkontoret i Bodø er stengt etter mistanke om korona og vaskes nå ned, opplyser NRK. Postombæringen skal ikke være rammet. Det er ikke opplyst om når postkontoret i Bodø sentrum skal gjenåpnes. Les mer »
posten pakker butikk

Posten: – 50 prosents økning av pakker før jul

Posten har håndtert 50 prosent flere pakker i juletrafikken i 2020 i forhold året før. Julaften er imidlertid alle terminalene over hele landet tomme for julepost. 2020 har vært et spesielt år... Les mer »
posten

Brev og pakker fra Bodø rammes av vekterstreik

Vektere som gjennomfører sikkerhetskontroll av brev og pakker som sendes med Postens fly fra Tromsø og Bodø er tatt ut i streik. En rekke avganger blir berørt med den konsekvens at Posten... Les mer »
posten

Black Friday og julehandel: Enklere og bedre hjemlevering fra Posten

Nå får Postens netthandelskunder i store deler av landet en mer fleksibel og enklere hjemlevering. Allerede i forbindelse med Black Friday og julehandelen kan de selv velge dato for leveransen, og perioden... Les mer »