posten

Post i butikk fyller 20 år 1. mars

For 20 år siden åpnet Posten de første 18 Post i butikk. Dette var Postens første svar på Internett og en ny digital tid. I 2020 hadde Post i butikk 35 millioner kundebesøk og leverte ut 29 millioner pakker. Åpningen... Les mer »
ehandel posten

Posten gjør storsatsing i ny netthandelsløsning

Kraftig vekst i netthandelen og forventninger om kortere leveringstider gjør at Posten bygger Norges største fullautomatiserte lagerløsning. Satsingen er sentral i en større nordisk offensiv for å styrke konsernets netthandelstilbud med raskere... Les mer »
hygiene

Mistanke om koronavirus: Bodø postkontor stengt

Postkontoret i Bodø er stengt etter mistanke om korona og vaskes nå ned, opplyser NRK. Postombæringen skal ikke være rammet. Det er ikke opplyst om når postkontoret i Bodø sentrum skal gjenåpnes. Les mer »
posten pakker butikk

Posten: – 50 prosents økning av pakker før jul

Posten har håndtert 50 prosent flere pakker i juletrafikken i 2020 i forhold året før. Julaften er imidlertid alle terminalene over hele landet tomme for julepost. 2020 har vært et spesielt år... Les mer »
posten

Brev og pakker fra Bodø rammes av vekterstreik

Vektere som gjennomfører sikkerhetskontroll av brev og pakker som sendes med Postens fly fra Tromsø og Bodø er tatt ut i streik. En rekke avganger blir berørt med den konsekvens at Posten... Les mer »
posten

Black Friday og julehandel: Enklere og bedre hjemlevering fra Posten

Nå får Postens netthandelskunder i store deler av landet en mer fleksibel og enklere hjemlevering. Allerede i forbindelse med Black Friday og julehandelen kan de selv velge dato for leveransen, og perioden... Les mer »
posten

Bodø postkontor erstattes med Post i Butikk

Posten Norge fortsetter omlegging av postkontor til Post i butikk. 25 postkontor vil innen utgangen av 2022 bli erstattet med flere Post i butikk. Bortfallet av bankavtalen med DNB og tiltakende fall... Les mer »
posten

Slik sjekker du enkelt hvilke dager du får post

En av to nordmenn ønsker å sjekke hvilke dager de får besøk av postbudet. Det kan de enkelt gjøre på Postens nye nettside. Fra 7. juli reduserer Posten antallet dager med fast... Les mer »
posten

Husstander i Nord-Norge får nytt postnummer

7.300 husstander og 600 bedrifter får ny postadresse 1. oktober 2020. Ni byer og tettsteder får ett eller flere nye postnummer. Alle berørte postmottakere vil bli varslet i eget brev eller en... Les mer »
matbutikk

Coop og Posten tilbyr hjemlevering av dagligvarer

Coop gjør det nå mulig for de som ikke har mulighet til å dra på butikken å få dagligvarer levert hjem til seg med Posten. – Tiden vi er inne i viser... Les mer »