posten pakker butikk

Nordland: 3.485 uavhentede pakker hos Posten

Er det en julegave du savner? Da kan det hende den ligger og venter på deg på et av Posten Brings hentesteder i Nordland. – Vi har aldri tidligere håndtert så mange... Les mer »
posten

Nå er alle Postens terminaler tømt før jul

Fra Posten Brings terminaler over hele Norge meldes det i år at det har vært håndtert rekordmange pakker i ukene før høytiden. Den 23. desember var samtlige pakker levert ut og det... Les mer »
posten

Black Week ga pakkerekord for Posten

Årets Black Friday utløste rekordhøyt aktivitetsnivå hos Posten Bring, som kan rapportere om et pakkevolum som ble rundt 12 prosent høyere enn fjoråret. I løpet av forrige uke sendte Posten Bring ut... Les mer »
facebook

Posten misbrukes i svindel på Facebook

Posten Bring har besluttet å stoppe all annonsering for Posten på Facebook og Instagram med umiddelbar virkning. Beslutningen kommer som en direkte følge av at merkevaren blir misbrukt i svindelforsøk og gjør... Les mer »
posten

Pakkeveksten fortsetter for Posten Bring

Posten Bring kan i første halvår vise til en omsetning på 11 922 mill. kroner, en økning på 471 mill. kroner, sammenlignet med første halvår i 2022. Justert driftsresultat i første halvår... Les mer »
posten

Ekstremværet «Hans» skaper forsinkelser for Posten Bring

Store nedbørsmengder, stengte veier og jernbaneforbindelser fører til at leveranser av post og pakker blir forsinket flere steder i landet.  Togstans på Dovrebanen, Bergensbanen og Raumabanen forårsaker de største forsinkelsene. Pakker og... Les mer »
posten

Husstander på Nesna får nytt postnummer

4300 husstander og 560 virksomheter får ny postadresse 1. oktober 2023. Det blir innført ni nye postnummer. – Posten endrer eller oppretter postnummer for å bidra til en så korrekt og effektiv... Les mer »
posten

I disse Pakkeboksene hentes det flest pakker i Nordland

Aldri før har så mange pakker blitt hentet ut i Postens automatiske Pakkebokser. Store endringer har skjedd på tre år og kundene er godt fornøyd. Her er Pakkeboksene som er blitt mest... Les mer »
posten pakker butikk

Mangler du en julegave? Nå er det 7.024 uavhentede pakker hos Posten i Nordland

Mangler du en julegave som skal ha blitt sendt til deg av en venn eller et familiemedlem? Da kan det hende den ligger og venter på ditt lokale hentested. Ved Postens utleveringssteder... Les mer »
posten

Juleposten levert ut med unntak av Bodø

Lille julaften melder Posten Norge at juleposten er sendt ut i hele landet. Det er rent bord på alle Postens terminaler, men unntak av Bodø. Kansellerte og forsinkede togavganger til Bodø, samt... Les mer »