I disse Pakkeboksene hentes det flest pakker i Nordland

posten

Aldri før har så mange pakker blitt hentet ut i Postens automatiske Pakkebokser. Store endringer har skjedd på tre år og kundene er godt fornøyd. Her er Pakkeboksene som er blitt mest brukt i Nordland under julehandelen.

– I julehandelen og Black Week satte Pakkeboksene rekord i antall utleveringer nærmest hver eneste dag, sier pressesjef Kenneth Tjønndal Pettersen.

Pakkeboksene, der du enkelt kan hente ut din pakke via Posten-appen, har blitt svært godt mottatt av nordmenn over det ganske land. Kundetilfredsheten er på 4,71 av 5 mulige poeng.

Les også:  Nye tall: Dette frykter nordlendinger på ferie

I disse Pakkeboksene er det utlevert flest pakker i Nordland:

1. Alstahaug, De Syv Søstre kjøpesenter

2. Bodø, Bunnpris Grønnåsen

3. Fauske, Coop Prix Helligberget

4. Rana, Circle K Grubhei

5. Grane, Extra Halsøy

Posten har nå utplassert pakkebokser på rundt 1.700 steder i Norge. Dette kommer i tillegg til de betjente utleveringsstedene, så totalt har Posten de tre siste årene doblet antall utleveringssteder hvor kundene kan hente pakker.

Les også:  Skoletilbud i Nordland på høring

– Det utvidede tilbudet gir kundene økt fleksibilitet og valgfrihet slik at man kan velge utleveringssted der det passer best, enten det er i nabolaget, på vei hjem fra jobb eller der du skulle befinne deg et annet sted i landet. Valgmulighetene er enorme i 2022 kontra 2020, fortsetter pressesjefen.

Normalt sett så er en av de siste ukene før jul den mest travle. I år var det i overgangen mellom november og desember at Posten hadde det mest hektisk. 

Les også:  Ekstra anløp av Skrova

– Vi ser endringer i kundenes julehandel. Mange valgte nok å gjøre unna julegavehandelen tidligere enn det vi har sett i foregående år, for å dra nytte av tilbudene, avslutter Pettersen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.