Ny direktør for kapitalmarked i SpareBank 1 Nord-Norge

snn

Tromsøværingen Jon Christoffersen (40) er fra 1. september konstituert som leder for SNN Kapitalmarked. SNN Kapitalmarked er det ledende bankdrevne kapitalmarkedsmiljøet i Nord-Norge.

Den konstituerte direktøren får ansvaret for å lede en enhet med 17 medarbeidere som leverer investeringstjenester til både privat- og bedriftsmarkedet. 

– Jeg setter stor pris på å få en slik forespørsel, og jeg trengte ingen betenkningstid før jeg takket ja. Jeg er enormt motivert, og gleder meg til å få lede denne gjengen med usedvanlig dyktige og flotte folk, sier Jon Christoffersen. 

Les også:  Romindustrien i nord skyter fart

40-åringen har en master i økonomi og administrasjon fra UiT Norges arktiske universitet. Han har jobbet i SpareBank 1 Nord-Norge siden 2008, både som senior rentemegler og senior porteføljeforvalter. De siste to årene har Christoffersen jobbet som senior megler i nettopp SNN Kapitalmarked. 

Han overtar jobben etter Tom Robin Solstad-Nøis, som har valgt å forlate SpareBank 1 Nord-Norge til fordel for ny jobb i Coop Nord. SpareBank 1 Nord-Norges konsernsjef Liv B. Ulriksen er veldig glad for at Christoffersen har takket ja til å konstitueres som direktør. 

Les også:  Ferie: Nord-Norge minst opptatt av bærekraft

– Jon kjenner fagområdet godt, og jeg er trygg på at han vil lede arbeidet i Kapitalmarked på en god måte framover. Det skjer mye spennende i enheten om dagen, innenfor både verdipapirhandel, Corporate Finance, risikorådgivning og spare- og plasseringsrådgivning. Blant annet har de for første gang vært tilrettelegger på en børsnotering i forbindelse med at Gigante Salmon AS skal på børs, sier Ulriksen. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.