Apollo fortsetter satsingen på Kreta fra Bodø

kreta

I sommer kan bodøværingene velge mellom godt over 100 hoteller fordelt på mer 10 ulike feriebyer på sommerens mest populære øy.

Med et fullåpent Europa igjen ligger 2023 an til å bli det beste reiseåret på lenge. Beregninger gjort av reisearrangøren viser at 6 av 10 av alle charterreiser fra Norge i sommer vil gå til Hellas – og Kreta ser nok en gang ut til å bli sommerens mest populære reisemål.

– Kreta er og forblir storfavoritten fra hele landet, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Her finnes virkelig noe for enhver smak, uavhengig av om man reiser med eller uten barn, vil fylle kofferten med aktiviteter og opplevelser eller bare koble fullstendig av i vakre omgivelser, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Les også:  Frykter flere alvorlige MC ulykker i Nordland

Fra Bodø flyr Apollo direkte til øyas populære vestkyst hver lørdag fra 29. april til 7. oktober. Totalt vil bodøværingene kunne velge mellom over 10 ulike feriebyer – deriblant populære Chania, allsidige Rethymnonkysten, barnevennlige Platanias, Agia Marina og Agii Apostoli og tilbakelente Kolymbari.

Øyas enorme mangfold vises også i reisearrangørens hotellprogram. Blant de over 100 ulike hotellene man kan reise til fra Bodø finner man nemlig flere av Apollos mest populære konsepthoteller; for både familier, par og treningsentusiaster.

Les også:  16,5 kilometer ny asfalt i Salten

I tillegg til den tradisjonelle charterreisen til Kreta lanserer Apollo pakkereiser med rutefly fra Bodø til Costa del Sol i Spania. Selve flyreisen innebærer en mellomlanding i Oslo, men til gjengjeld blir det avreiser hver eneste dag i uken fra 1. mars til 30. november – og man kan velge å være borte alt fra en langhelg til en hel måned.

– Disse pakkereisene blir stadig mer populære, spesielt fra distriktene fordi det åpner for en helt unik fleksibilitet for de reisende. I tillegg til at man får flere avreisedager og reiselengder å velge imellom, får man også et bredere tilbud – og så er man selvfølgelig beskyttet av pakkereiseloven fordi man bestiller alt samlet gjennom oss, forklarer Rivera.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.