Signal Bredbånd gir deg OL uten pristillegg

iphone

Siden slutten av 60-tallet har de Olympiske Leker vært milepeler for markedsføring av TV-apparater. Med årene har det også blitt en stadig tøffere kamp om TV-seerne. En ny aktør har sikret seg rettighetene til OL-sendingene og satser tungt på sin egen distribusjonsmodell.

Mens hovedsendingene vises direkte på en åpen TV-kanal, vises de alternative sendingene på rettighetshavers tilleggskanaler. For mange betyr det at de må ha en app, dersom de ønsker å se øvelser som ikke sendes på hovedkanalen, TV Norge.

Fri tilgang under hele OL
Men noen er heldigere enn andre. TV-kunder hos Signal kan enkelt og greit følge alle OL-sendingene fra godstolen hjemme i stua. Alle med basisabonnement på Altibox TV får nemlig tilgang til samtlige Eurosport-kanaler uten tillegg i prisen.

Les også:  Ni norske svømmere representerer Norge i EM

Du trenger ikke en gang å velge bort andre kanaler for å få tilgang til innholdet, og bestemmer selv hvilke skjermer du vil se sendingene på.

Enkelhet og valgfrihet
– For oss er det viktig å kunne gi kundene det de vil ha når de vil ha det. Derfor er det en glede for oss å kunne tilby alle våre seere med basispakke fri tilgang til alle Eurosport-kanalene under OL. Store sportsbegivenheter følger du best som direktesendinger på den store TV-en, og med TV-tjenester fra Altibox er du i tillegg garantert gode TV-bilder, sier Thomas Skjelbred, administrerende direktør i Altibox.

Les også:  VIDEO: Glimt snytt for straffe - Molde cupmester

Viktig også for Signal
-­ Vi har merket stor pågang fra kunder som ønsker å følge OL på stor skjerm. Mange tror at du må ha en app om du vil se OL-øvelsene som ikke vises på TV Norge, men slik er det altså ikke. Med fiber fra Signal har du tilgang til Altibox TV. Det betyr at du har tilgang til det beste fra begge verdener. Med Altibox TV Basis fra Signal kan du nemlig velge om du vil følge OL på storskjerm eller via Altibox-appen, sier Ole- Johnny Johansen, administrerende direktør i Signal.

Les også:  Politiet sikrer Aspmyra under Bodø/Glimt – Lugano

Kraftig vekst for Altibox TV via app
Selv om du nå kan følge alle OL-øvelsene på stor skjerm kan det enkelte ganger være greit med flere alternativ. Tallene viser at bruken av Altibox-appene skjøt i været med det samme OL startet. På enkelte plattformer hadde trafikken nesten doblet seg allerede før Hegstad Krüger tok Norges første OL-gull i PyeongChang.

– Tallene viser at våre kunder vet å utnytte den valgfriheten vi tilbyr, og at vår distribusjonsmodell i høyeste grad er relevant også i den nye mediehverdagen, sier Thomas Skjelbred.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.