Norges Ishockeyforbund

Hockeygutta ikke tildelt OL-plass

Nå har det internasjonale ishockeyforbundet (IIHF) tatt den endelige beslutningen om Kinas OL-deltakelse. Arrangør Kina beholder OL-plassen, og de olympiske lekene i Beijing går dermed uten de norske Hockeygutta. — Selv om... Les mer »
tv2

TV 2 viser hockeydamenes OL-kvalifisering

11. til 14. november avgjøres det om Norges kvinnelandslag i ishockey sikres en plass i OL i Beijing. Kampene sendes på TV 2 Sport 2 og TV 2 Play. – Vi gleder oss... Les mer »
ol

LESERINNLEGG: Hvordan Vinterlandet kunne vinne i sommer-OL

Det går faktisk an å være «født med ski på beina» i Norge og ta medalje i «unorske» idretter som 400 meter hekk, sleggekast, sandvolleyball, mellomdistanseløping og triatlon. Men det er noen... Les mer »
Norges Seilforbund

OL-bronse til Hermann Tomasgaard

Etter 17 års medaljetørke i OL klarte Hermann Tomasgaard å seile inn til bronsemedalje i Laser Standard. Norges Seilforbunds president er stolt og rørt, opplyser Ranaposten. – Dette var helt utrolig morsomt.... Les mer »
Norges Seilforbund

Hermann Tomasgaard seiler for OL-sølv

Hermann Tomasgaard ligger på 2. plass før den avsluttende medaljefinalen i Laser-klassen i OL i Japan. Finalen går kl 07:30 norsk tid søndag 1. august. Hermann Tomasgaard skal i morgen ut i... Les mer »
Norges sjømatråd

Dette er OL-heltenes sjømatfavoritter

De norske OL-håpene får servert fersk norsk sjømat både til lunsj og middag når de lader opp til konkurransene. Og sjømaten går ned på høykant. Her avslører OL-kokk Trond Skogvoll både utøvernes,... Les mer »
Norges Triatlonforbund

OL-vinneren Kristian Blummenfelt: – Dette har jeg drømt om i mange år

Kristian Blummenfelt vant gullmedalje i triatlon i OL i Tokyo. Kristian Blummenfelt har nå blitt intervjuet av Olalla Cernuda i det internasjonale forbundet, World Triathlon. Bodøposten.no har fått disse sitatene fra den... Les mer »
Norges Triatlonforbund

OL-gull til Norge i triatlon!

Det ble seier til Kristian Blummenfelt. Gustav Iden ble nummer 8 og Casper Stornes ble nummer 11. Alle er fra Bergen. Dette er konkurransen de har hatt som sitt store mål i... Les mer »
ol

Strømmetjenesten Strim viser Sommer-OL i 4K

I forbindelse med Sommer-OL lanserer strømmetjenesten Strim 8 nye TV-kanaler fra Discovery, en av disse er i 4K. Det er Discovery som sitter på rettighetene til årets Sommer-OL, som finner sted i... Les mer »
triatlon

Triatlon: Miksstafett i OL vil foregå uten Norge

Norge kom inn på 4. plass i dagens kvalifisering i Lisboa. En pallplass var nødvendig. Det norske laget besto av Lotte Miller, Kristian Blummenfelt, Solveig Løvseth og Gustav Iden. Hver av dem... Les mer »