Thon Hotel Andrikken på Andøya åpnet

thon hotel andrikken

Andøya i Vesterålen er Norges 10. største øy der naturen byr på et vell av muligheter, fjellene nordover på Andøya er innbydende og utsikten er storslått. Og nå har den lille kommunen fått seg et Thon Hotel.

Hotellet i Andenes på Andøya ble en del av Thon Hotels 1. januar 2018 og har fått navnet Thon Hotel Andrikken. Hotelleierne og direktøren gleder seg over det nye samarbeidet etter 40 år som enkeltstående hotell.

Les også:  Landbruksdirektoratet: – Nok egg til jul

– Vi er stolte og glade for at vi får dette samarbeidet med Thon Hotels. Vi var enige om at dersom vi skulle bli et franchise-hotell så skulle det være Thon Hotels. Vi har hatt et godt forhold til Olav Thon Gruppen gjennom mange år og ser frem til de mulighetene Thon Hotels-kjeden kan gi hotellet fremover, sier Roger Adolfsen som eier hotellet med broren Kristian Adolfsen.

Les også:  Advent: Store forskjeller på stearinlys

– Alle rommene våre ble nylig totalrenovert og har fantastiske nordlysbilder tatt av en lokal fotograf her på Andøya. Frokostsalen skal også renoveres og få et nytt preg. Jeg gleder meg til utviklingen av hotellet, både i henhold til service og nye markeder vi kommer inn på, sier hotelldirektør Ingela Heintz.

Thon Hotel Andrikken ligger i Storgaten, har 44 rom og konferansekapasitet for opptil 100 personer.

Les også:  Hunde- og katteeiere: Pass på i kulda!

– Vi ønsker Thon Hotel Andrikken på Andøya velkommen inn i Thon Hotels. Hotellet ligger på Andenes og rett utenfor hotelldøren kan gjester oppleve noen av de vakreste naturopplevelsene i Norge. Vi er glade for å kunne tilby våre gjester et hotell i den nordligste delen av Vesterålen, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.