pressenytt

Bodøværinger får mest kaffe for pengene i Nordland

Mens en Evenes-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Bodø-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i Nordland.  I løpet av ett år har folk kjøpt... Les mer »
arva

Ekstremvær i Nordland: Lad opp pc-er og mobiler nå!

Selv om Arva er i full beredskap for det nye uværet som kan komme til å treffe Nordland med full styrke i natt og torsdag morgen, så kan det bli nye strømbrudd,... Les mer »
barn

Lovbrudd og krise i barnevernet i Bodø: – Vi gjør en kjempejobb

Bodøposten.no trykket nylig nyheten om sjokkrapporten fra Statsforvalteren i Nordland at barnevernet i Bodø ikke engang vet hvor mange barn de har i fosterhjem. Nå reagerer kontrollutvalget i Bodø kommune. – Barnevernet... Les mer »
gråter

Sjokkrapport: Barnevernet i Bodø vet ikke hvor mange barn de har i fosterhjem

Statsforvalteren har avdekket at barnevernstjenesten i Bodø, som også omfatter Gildeskål, Hamarøy, Rødøy, Røst, Steigen og Værøy, har brutt barnevernsloven og kommuneloven, opplyser NRK. – Barnevernet i Bodø har heller ikke sikre... Les mer »
statens vegvesen

Nå begynner sprengningsarbeidet på rv. 80 mellom Bodø og Fauske

Consto er ferdig med første del skredsikringsarbeidet mellom Sandvika–Sagelva, og er nå klar for å gå i gang med sprengningsarbeid i Ytterkleiva. Siden starten av oktober har det foregått anleggsarbeid langs rv.... Les mer »
nfk

Nordland fylkeskommune gir Lytring 1 million

Den populære debattarenaen Lytring får én million kroner fordelt over tre år. Fylkesråd Linda Helén Haukland sier det er viktig å legge til rette for fri og uavhengig samfunnsdebatt. Lytring ble etablert... Les mer »
nfk

Kan få hybelhus for borteboende elever i Nordland

Med 1800 borteboende elever er Nordland et av fylkene med aller flest hybelboere i videregående skole. Nå vil fylkesrådet bruke en halv million kroner for å finne ut hvordan elevene som må... Les mer »
fritidsbåt

Nye tall: Slik endte årets båtsesong i Nordland

Grunnstøtinger, påkjørsler og tyveri står for de fleste skadene på båt meldt til forsikringsselskapet Gjensidige – For mange er årets båtsesong allerede et avsluttet kapittel, noen planlegger for vinterlagring, mens andre lar... Les mer »
malerier

Kulturdirektoratet har vurdert museene i Nordland

Alle museene i Nordland har økning i besøkstall fra 2021 til 2022. Nå er Kulturdirektoratets vurdering av museene i Nordland klar.   Flere av museene har dårlige oppbevaringsforhold for sine samlinger.  Forskningskompetansen i... Les mer »
nfk

Trafikksikkerhetsmidler til Salten

Nordland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (NFTU) gir 4,3 millioner kroner til fysiske tiltak i Bodø, Fauske og Meløy. Pengene går til gang- og sykkelveg på Reipå, til fortau ved Erikstadveien, og til å gjøre... Les mer »