Bodøværinger får mest kaffe for pengene i Nordland

pressenytt

Mens en Evenes-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Bodø-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i Nordland. 

I løpet av ett år har folk kjøpt om lag 20 000 kaffeavtaler, populært kalt «Koppen», på Circle K-stasjoner i Nordland. Disse kan fylle koppen med så mye varm drikke de ønsker på selskapets stasjoner hele året.

Og ingen får mer igjen for pengene enn kundene ved Circle K Olav V’s gate i Bodø. I snitt ble hver kaffeavtale brukt nesten 60 ganger ved stasjonen. Det er mest i Nordland.

Også kunder ved Circle K Evenes, Circle K Røkland i Saltdal og Circle K Hunstad i Bodø er ivrige brukere av Koppen og kaffeavtalen, ifølge utregningene til Jeanette Amara, som er selskapets kategorileder for mat og kaffe.

Les også:  Dronebase på Andøya: – Et kjempeløft for forsvaret

– Koppen har blitt vårt mest berømte produkt. I fjor ble kaffeavtalen brukt om lag 700 000 ganger i Nordland. Mange kunder fyller så ofte at de finansierer Koppen i løpet av januar, og dermed drikker på vår regning resten av året, sier Amara.

Årlig kverner Circle K-stasjoner i Nordland cirka 15 tonn med kaffebønner. I tillegg kommer annen varm drikke, som kakao. Aller mest kaffe går med på stasjonen Circle K Evenes, etterfulgt av Circle K Fauske og Circle K Olav V’s gate.

– Vi legger vår ære og kjærlighet i å ha topp kvalitet på kaffen og kaffemaskinene og ikke minst god kunnskap og service slik at våre kunder skal få akkurat den kaffen de liker best når de er på veien, sier Amara.

Les også:  Solo – Norges sprekeste 90-åring

Nå har Circle K lansert «Koppen 2024». Den kommer i to størrelser, standard og premium, og i en rekke farger. Men – kundene kan også gjenbruke sine gamle kopper, dersom de foretrekker det.

– Vi heier på gjenbruk! Dette er rimeligere for kunden og enda bedre for miljøet. Enkelte kunder samler på koppene våre, og vil gjerne ha den nye modellen hvert år. Det er selvsagt lov, samtidig som de som gjenbruker koppen de allerede har får en lavere pris, sier Amara.

Les også:  Video: – Fauske kommune er redd sin egen barneverntjeneste

På Circle K Røkland gjenbrukes 27 prosent av de fysiske koppene når kundene fornyer kaffeavtalen, noe som er høyest i Nordland. På Circle K Grubhei i Mo i Rana ligger gjenbruksandelen på 24 prosent.

Jeanette Amara forteller at Koppen er en populær firmagave. 

– Særlig populært er det da med graverte kopper og kopper med firmalogo. Disse gis bort til både ansatte og samarbeidspartnere, sier Amara. 

Circle K Norge tilbyr også en egen «dugnadskopp» som gir en kjærkommen inntekt til foreninger og idrettslag.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.