Mestergruppen

Saltdalshytta inngår samarbeid for grønnere hyttebygging

Saltdalshytta i Røkland i Salten styrker sin satsning på bærekraft og inngår derfor et samarbeid med Nasjonalparken Næringshage for å utvikle en ny veileder for grønnere utvikling av nye fritidsboliger. Hyttebygging medfører... Les mer »
nfk

Bør få havbruksutdanning i Indre Salten

ett samarbeid med havbruksnæringen i Indre Salten er helt avgjørende når fremtidig utdanningstilbud skal planlegges, mener gruppeleder for Høyre i fylkestinget i Nordland, Beate Bø Nilsen. Hun ber nå fylkesrådet om å... Les mer »
slalom gutt barn

Utlysning av kulturmidler til idrettsformål i Saltdal

Saltdal kommune lyser ut kr 185 000 i kulturmidler til idrettsformål i 2022. Søknadsfristen er satt til 10. mai 2022, opplyser kommunen. Idrettslag som driver jevnlig aktivitet for barn og unge i sesongen vil... Les mer »
Mestergruppen

Saltdalshytta klar vinner innen fritidsboliger

Med en økning i antall igangsatte hytter på hele 60 % fra 2020 er Saltdalshytta i Saltdal i Nordland den aktøren i fritidsboligmarkedet som øker mest blant de største det siste året.... Les mer »
nye veier

Ny E6 mellom Sørelva og Borkamo i Saltdal

Konkurransen om bygging av E6 mellom Sørelva og Borkamo i Nordland kommer til markedet i løpet av mai. Kontrakten har en anslått verdi på 700 millioner, og kommer kort tid etter at... Les mer »
statsforvalteren i nordland

Stort behov for flere verger i Nordland

Statsforvalteren i Nordland har et stort behov for verger i fylket. Det gjelder særlig for kommunene i Vesterålen, Vest-Lofoten, Salten unntatt Bodø, og kommunene Brønnøy, Hattfjelldal, Hemnes og Herøy. De fleste verger... Les mer »
smittevern

Coronasmitten under kontroll i Saltdal

Det er ikke registrert nye smittetilfeller av Covid-19 i Saltdal siste døgn, opplyser Saltdal kommune idag. 5 personer er i isolasjon og 1 person er i karantene. Situasjonen er oversiktlig og under... Les mer »
helse

Regjeringen letter på smitteverntiltak i 10 kommuner i Salten

Regjeringen varsler at det blir lettelser i tiltaksnivået for seks kommuner i Vestfold og Telemark og ti kommuner i Salten i Nordland natt til mandag, ifølge Resett. De regionale tiltakene i kommunene... Les mer »
lege

950 personer i Saltdal koronavaksinert

Pr. 29. mars er 950 personer i Saltdal koronavaksinert. Av disse er 322 personer fullvaksinert, opplyser Saltdal kommune. I uke 13 (påskeuka) vil 72 personer bli vaksinert: 58 i aldersgruppen 75 –... Les mer »
kino

Kinodag i Saltdal

7. November er «Den store kinodagen» med kinobilletter til halv pris, i år kommer den til Rognan Samfunnshus, opplyser Saltdal kommune. Det er tre filmer for publikum i alle aldre: 14.00 –... Les mer »