pressenytt

Bodøværinger får mest kaffe for pengene i Nordland

Mens en Evenes-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Bodø-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i Nordland.  I løpet av ett år har folk kjøpt... Les mer »
nfk

Ønsker fortgang i konsesjonssak i Bodø

Fylkesråd for næring Bjørn Larsen ber Direktoratet for mineralforvaltning om å prioritere saksbehandlingen for uttak av dolomitt ved Ljøsenhammeren i Bodø. Det er SMA Mineral AS som søker om konsesjon for å... Les mer »
vegvesenet

Riksveg 80 til Bodø holdes stengt

Riksveg 80 til Bodø holdes stengt også det neste døgnet på grunn av skredfare. Riksveg 94 til Hammerfest er åpen etter stenging. Helt siden søndag har værforholdene skapt utfordringer for vegtrafikken i... Les mer »
vegvesenet

Mer penger ga ny asfalt på E6 i Saltdal

I årets reviderte nasjonalbudsjett kom det en ekstra bevilgning til vegvedlikehold. Blant annet har det blitt 20 kilometer ny asfalt på E6 i Saltdal. Den nye asfalten er blitt godt mottatt både... Les mer »
pressenytt

Kristian (18) fra Saltdal fikk lappen gratis

Fotballdommer og motocrossutøver Kristian Kristiansen har aldri vunnet så mye som et skarve kakelotteri. Så vant han plutselig gratis førerkort. – Jeg ble ganske sjokkert. Jeg vinner jo aldri noe sånt, og... Les mer »
nfk

Skryt og penger til inkludering av unge i Saltdal

Saltdalsselskapet Vev-Al-Plast får 450 000 kroner til en ny løsning for å få unge arbeidstakere i jobb. – Dette initiativet er midt i blinken for den felles innsatsen vi alle må gjøre for... Les mer »
veiarbeid

Saltdal kommune stenger Innlandsbrua i Junkerdalen

Saltdal kommune har besluttet å stenge Innlandsbrua i Junkerdalen for all ferdsel med kjøretøy, opplyser kommunen. Byggverkstype er hengebru. Det er store skader på bærende konstruksjoner som er årsaken til stengingen. Beslutningen... Les mer »
fisking

Saltdalsvassdraget åpnes ikke for lakesfiske

De 14 nyåpnede vassdragene er blant 22 vassdrag i hele landet, og to sjøregioner i Nordland og Finnmark, hvor Miljødirektoratet nå har fastsatt endringer i laksefisket. Endringene gjelder fiske etter laks, sjøørret... Les mer »
elg vinter

Nå kan du søke Statskog om elgjakt: Her jakter flest i Nordland

Tusenvis av jegere legger i april sitt lodd i potten i håp om elgjakt hos Statskog. Tilfeldig trekning avgjør hvem som får tilslaget. Statskog forventer søknader fra om lag 800 jaktlag i... Les mer »
snøscooter

Åpning av scooterløype i Skaiti i Saltdal

Snøscooterløypen i Skaiti i Saltdal, ble åpnet lørdag 4. mars, opplyser Saltdal kommune på sine nettsider. Saltdal kommune opplyser også at det blir staket og satt opp skilt i snøscooterløypen i Skaiti. Les mer »