Bymuseet i Bodø satser på flere utstillinger

bymuseet

Bymuseet i Bodø ble startet i 1888 som Bodø Fiskerimuseum, senere Nordlandsmuseet, og er Nord-Norges nest eldste og Nordlands eldste museumsbygg. Museet har vært stengt i en lengre periode grunnet modernisering – og nå satser det gamle museet på nye veier.

Etter den mest omfattende ombygging gjort på museet i moderne tid, kan Bymuseet i Bodø ønske velkommen til nye lyse og luftige lokaler med mange spennende tilbud.

Les også:  LESERINNLEGG: Skam at Bodø ikke har julemarked og julelys!

Se Torsken – gratis
Lørdag 21. april åpner dørene for publikum igjen med ny vandreutstilling «Se Torsken» fra Tromsø Museum – Universitetsmuseet.

Museet feirer gjenåpningen med gratis inngang for publikum åpningshelgen, lørdag og søndag kl. 12.00 – 15.00.

Flere utstillinger og aktiviteter
Neste utstilling som kommer er «Visuelle nabolag» fra Nasjonalmuseet som åpner i 20. juni. Videre i september åpnes en ny utstilling om «Sølvskatten» og «Løse tråder» av Inger Larsen.

Les også:  Juleturneen Julegaven med Trine Rein og Adrian Jørgensen til Bodø

Dessuten blir det familiesøndager, først ut er Fiskesprell for hele familien søndag 29. april.

Gjennom året vil museet også invitere til interessante foredrag i uformelle omgivelser – og med mulighet for litt forfriskninger til.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.