pressenytt

Bodøværinger får mest kaffe for pengene i Nordland

Mens en Evenes-stasjon kverner mest kaffe, er det på denne Bodø-stasjonen at folk får mest ut av kaffeavtalen med Circle K Norge i Nordland.  I løpet av ett år har folk kjøpt... Les mer »
circle k amara

Nordlendinger har fylt denne koppen 18 millioner ganger

Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 17,7 millioner ganger i Nordland.  Hvert år siden 2003 har Koppen-kundene til Circle K Norge og forløperen... Les mer »
veiarbeid

Nå åpner Hunstadringen og Hunstadveien i Bodø

Fredag morgen klokka 7.00 åpner Hunstadringen og Hunstadveien for trafikk. I øvre del av Hunstadringen kommer det likevel til å foregå noe veiarbeid, opplyser Bodø kommune. – Hunstadringen vil fremover være skiltet som... Les mer »
pressenytt

Flere nordlendinger henter pakke på stasjon

I løpet av sju måneder har nordlendinger hentet nesten 5000 pakker på Circle K-stasjonene i fylket. Aller mest populært er tilbudet i Stokmarknes.  – Til tider har vi opptil 100 pakker i... Les mer »
veiarbeid

Fortsetter Bypakkeprosjekt i Hunstadringen og Hunstadveien

Bodø kommune melder at de nå fortsetter Bypakkeprosjekt i Hunstadringen og Hunstadveien ved Bypakke Bodø. – Den største forandringen gjøres i krysset mellom Hunstadringen og Hunstadveien. Her vil høydeforskjellene reduseres gjennom at... Les mer »
up

Tre tatt for råkjøring på Hunstad i Bodø

Utrykningspolitiet i Bodø melder at de har gjennomført laserkontroll på RV80 ved Hundstad i Bodø i 20-tiden onsdag kveld. Resultatet ble tre forenklede forelegg for overtredelse av fartsgrensen, høyeste måling 76 km/t... Les mer »
circle k

Nordlandsstasjoner redder 6800 måltider fra å bli kastet

De siste 12 månedene har kunder ved 10 Circle K-stasjoner i Nordland kjøpt om lag 6800 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. Aller mest mat reddes i Mo i... Les mer »
covid 19 virus

Skoleelever i Bodø i karantene

Elever ved en av klassene på 7. trinn ved Hunstad barneskole i Bodø er nå satt i karantene etter at en elev har testet positivt på covid-19. I tillegg er tre voksne... Les mer »
politi

Kjørte av veien ved Hunstad – Mistanke om promille

Politiet rapporterer at en bil kjørte av veien ved Hunstad natt til søndag i 03-tiden. Bilføreren ble sjekket av ambulansepersonell. Bilfører ble fraktet til legevakten for videre undersøkelser. Det skal ha vært... Les mer »
politi

Kjørte ut av veien i Bodø – Hadde ikke førerkort

Politiet melder at en enslig bil har kjørt av veien på Hunstad i 11-tiden mandag. Politiet rykket ut til stedet og opplyser at bilen ikke var til hinder for trafikken. Politiet mistenker... Les mer »