veiarbeid

Fortsetter Bypakkeprosjekt i Hunstadringen og Hunstadveien

Bodø kommune melder at de nå fortsetter Bypakkeprosjekt i Hunstadringen og Hunstadveien ved Bypakke Bodø. – Den største forandringen gjøres i krysset mellom Hunstadringen og Hunstadveien. Her vil høydeforskjellene reduseres gjennom at... Les mer »
up

Tre tatt for råkjøring på Hunstad i Bodø

Utrykningspolitiet i Bodø melder at de har gjennomført laserkontroll på RV80 ved Hundstad i Bodø i 20-tiden onsdag kveld. Resultatet ble tre forenklede forelegg for overtredelse av fartsgrensen, høyeste måling 76 km/t... Les mer »
circle k

Nordlandsstasjoner redder 6800 måltider fra å bli kastet

De siste 12 månedene har kunder ved 10 Circle K-stasjoner i Nordland kjøpt om lag 6800 porsjoner med overskuddsmat gjennom appen Too Good To Go. Aller mest mat reddes i Mo i... Les mer »
covid 19 virus

Skoleelever i Bodø i karantene

Elever ved en av klassene på 7. trinn ved Hunstad barneskole i Bodø er nå satt i karantene etter at en elev har testet positivt på covid-19. I tillegg er tre voksne... Les mer »
politi

Kjørte av veien ved Hunstad – Mistanke om promille

Politiet rapporterer at en bil kjørte av veien ved Hunstad natt til søndag i 03-tiden. Bilføreren ble sjekket av ambulansepersonell. Bilfører ble fraktet til legevakten for videre undersøkelser. Det skal ha vært... Les mer »
politi

Kjørte ut av veien i Bodø – Hadde ikke førerkort

Politiet melder at en enslig bil har kjørt av veien på Hunstad i 11-tiden mandag. Politiet rykket ut til stedet og opplyser at bilen ikke var til hinder for trafikken. Politiet mistenker... Les mer »
up

Tatt i fartskontroll på Hunstad

Utrykningspolitiet rapporterer at en jente i slutten av tenårene ble tatt i en fartskontroll på Hunstad natt til søndag i 2-tiden. På grunn av hastighetsmålingen på 91 km/t i 60-sonen på RV80... Les mer »
fartsgrense

Råkjørte på Hunstad – Mistet førerkortet

Utrykningspolitiet i Bodø målte et kjøretøy til 90 km/t. i gjennomsnitt i 60-sone på Hundstad natt til torsdag. Fører, født 98, erkjente forholdet. Fører ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt, opplyser politiet. Les mer »
prest

Sofasamtale med filosof og prest i Hunstad kirke

Onsdag 15. januar kl. 19.00 inviterer Innstranda menighet til en sofasamtale med prest Odd Eidner, filosof James McGuirk og ungdomsprest Kristin Jenssen. Arrangementet har fått navnet «Uro» som er et konsept hentet fra... Les mer »
circle k

Stadig flere nordlendinger kjøper kaffeavtale

Om lag 140 000 innbyggere i Nordland drikker kaffe hver dag. Stadig flere kjøper også kaffeavtalekopper, og nye tall viser at Koppen til Circle K blir mer populær. I løpet av 2019... Les mer »