Juleposten levert ut med unntak av Bodø

posten

Lille julaften melder Posten Norge at juleposten er sendt ut i hele landet. Det er rent bord på alle Postens terminaler, men unntak av Bodø.

Kansellerte og forsinkede togavganger til Bodø, samt forsinkede flyavganger kombinert med tøffe værforhold gjør at en mindre andel pakker som har blitt innlevert den siste uken vil bli forsinket frem til mottager flere steder Nordland. 

I førjulstiden har Posten håndtert rundt to millioner pakker i uken og det er på samme nivå som i fjor. Postansatte har stått på over hele landet for å få post og pakker frem i tide.

Les også:  Forsvarsministeren åpner Øvelse Nord i Bodø

– Vi legger nå bak oss den mest hektiske og morsomme tiden på året. Våre medarbeidere har strukket seg langt for å få de store mengdene med post og pakker frem til jul. Jeg vil rette en stor takk til postansatte over hele landet med de beste ønsker om en riktig god jul, sier konsernsjef Tone Wille i Posten Norge. 

På Østlandsterminalen, som er hjertet for brevsorteringen i Norge, har det hittil i desember blitt sendt ut over 30 millioner postsendinger. Det er færre julekort og brev enn tidligere år.

Les også:  Standup komiker fra Bodø: Kjerkol har sikkert plagiert avskjedstalen også!

I deler av landet har det i desember vært uvær som har påvirket juletrafikken.

–Vi har måttet håndtere glatte og stengte veier, kansellerte tog- og flyavganger, men vi har klart å finne gode løsninger. Kundenes tilbakemeldinger er gode og bekrefter at vi har levert med høy kvalitet, sier Wille.

I årets juletrafikk har Posten benyttet 550 flere elektriske kjøretøy enn på samme tid i fjor. 

Les også:  The Creedence Experience kommer til Svømmehallen i Bodø!

Det norske folk har kunnet hente pakker på rundt 3400 utleveringssteder og stadig nærmere der de bor og ferdes. De som enda ikke har hentet pakkene sine oppfordres til å gjøre det i løpet av dagen eller før Post i butikk stenger på julaften.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.