MUSIKK: Crazy Ass ute med låta «Pø$$y Guarantee»

crazy ass

Crazy Ass er en talentfull artist med flere hits og kjent for sin flamboyante fremtoning. Han fikk bred oppmerksomhet gjennom sin deltakelse i TV-serien «Yttersia» og har siden bygget opp en dedikert fanskare.

Med sin siste utgivelse «Pø$$y Guarantee» og planer om et debutalbum, er Crazy Ass klar til å erobre musikkverdenen med sin unike og festlige musikk.

Etter ti års dedikert arbeid og en stadig økende etterspørsel fra fansen, kunngjør artisten Crazy Ass utgivelsen av sin høyt forventede partylåt «Pø$$y Guarantee». Singelen vil bli tilgjengelig for streaming og nedlasting fra fredag 16. juni.

Les også:  The National ute med albumet "Laugh Track"

Crazy Ass, som ble kjent gjennom sin medvirkning i den populære TV-serien «Yttersia», har brukt ti år på å skrive og perfeksjonere denne feststemte låten. I TV-serien ble artisten fanget opp i et klipp der han humoristisk sprayet parfyme på seg selv og kalte det «Pussy Guarantee» – en referanse som har fanget oppmerksomheten til hans voksende publikum.

«Pø$$y Guarantee» er en energisk og fengende låt som garantert får festen i gang. Med sin unike blanding av catchy melodier, livlige beats og Crazy Ass’ særegne vokalstil, er dette en låt som garantert vil få folk til å danse og synge med.

Les også:  Ny spillebok for nordsamiske salmer

– Jeg er utrolig spent på å endelig kunne dele «Pø$$y Guarantee» med mine fans. Denne låten har vært et langt og lidenskapelig prosjekt for meg, og jeg håper virkelig at den kan bringe glede og energi til alle som hører på den, sier Crazy Ass.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.