Mangler du en julegave? Nå er det 7.024 uavhentede pakker hos Posten i Nordland

posten pakker butikk

Mangler du en julegave som skal ha blitt sendt til deg av en venn eller et familiemedlem? Da kan det hende den ligger og venter på ditt lokale hentested.

Ved Postens utleveringssteder ligger det fortsatt 129.000 pakker og venter på mottager i Norge, for Nordland er tallet 7.024 pakker.

– På mange av våre utleveringssteder ligger det nå julegaver og venter på riktig mottager, sier pressesjef Kenneth Tjønndal Pettersen i Posten som nå oppfordrer alle som vet at de har en pakke hos Posten til å hente disse.

Les også:  Episode nr. 100 for podcasten "Nordnorsk historie"

I førjulstiden håndterte Posten og Bring rundt to millioner pakker i uken.

I romjula holder din lokale Post i Butikk åpent så lenge butikken er åpen. Det vil si at de aller fleste steder kan du hente ut pakkene dine til og med nyttårsaften, mens det vil være stengt 1. nyttårsdag.

– Glem ikke at hentefristen nå er sju dager i stedet for 14 dager som det var tidligere. Gjennom Posten-appen kan du forlenge hentefristen kostnadsfritt, avslutter pressesjef Pettersen i Posten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.