LESERINNLEGG: Svaret på korona er et tryggere og bedre Norge

vidar kleppe

Korona-pandemien viser at sosial trygghet er en viktig forutsetning for at alle i en vanskelig tid blir sett og hørt. Da trengs det gode og trygge møteplasser, offentlige velferdstjenester og frivillighet.

Av Vidar Kleppe, politisk nestleder for Demokratene.

Det vil også gi styrke om vi alle kan bryr oss mye mer – ved å vise større forståelse og storsinn ovenfor våre medmennesker som lider og har det ekstra vanskelig i disse alvorlige korona-tider.

Les også:  Bevilger 118 millioner til Tolletaten: – Bra regjeringen er lydhøre

For de aller fleste mennesker fører korona-pandemien til større ensomhet ved at muligheten til å delta på fellesarenaer, da de aller fleste aktiviteter er stengt. Eksempler på dette er kultur – og idrettsaktiviteter. Og dette går igjen først og fremt utover over ensomme, barn og eldre.

En ting er sikkert: Når denne meget alvorlige korona-krisen er over så vil vi alle våkne opp til en ny virkelighet som vil kreve nye, tryggere og bedre løsninger på alle samfunnsområder – dette inkluderer selvsagt en bedre beredskap, økt samfunnssikkerhet og selvforsyning.

Les også:  Nye forslag om krav til sikkerhet og beredskap i offentlige anskaffelser

Dette og mer til er en helt nødvendige strakstiltak – som vil gjøre Norge til et tryggere og bedre land å bo i.

For husk at: Sammen må vi bygge bedre fremtid og et tryggere Norge!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.