MUSIKK: Atle Pettersen ute med albumet «Tusen julelys»

universal

Atle Pettersen er ute med julealbumet «Tusen julelys». Albumet inneholder kjente og kjære klassikere som «Nå tennes tusen julelys», «Mitt hjerte alltid vanker» og «Det kimer nå til julefest». Albumets 10 sanger har en tradisjonell tilnærming, men med et egen uttrykk i regi av Atle Pettersen og produsent Jesper Borgen.

– Jeg har lenge drømt om å lage et julealbum og nå var tiden endelig inne for det. Det er en plate som tegner et bilde av hva som er jul for meg, nemlig de klassiske norske julesangene som virkelig bidrar til at julefreden senker seg, sier Atle Pettersen.

Les også:  Ny bok: Ulv Sturlason, Legionær og Høvding

Duetten «Juletid» som Pettersen utga tidligere i oktober med artisten Linnea Dale er også å finne på albumet, samt bidrag fra Sølvguttene på hele fire sanger.

– Det har vært utrolig hyggelig å få med et stjernelag av musikere og artister som blant annet Linnea Dale og Tine Thing Helseth, samt en egen låt skrevet av Trygve Skaug. Og det at jeg har fått med meg selveste Sølvguttene på plata er helt ubeskrivelig. Jeg har fått jobbe med min gode venn og dyktige produsent Jesper Borgen, og sammen har vi laget en plate som jeg er veldig stolt av, og som jeg håper vil gi folk skikkelig god gammeldags julestemning, sier Pettersen.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.