bodø 17 mai

Lag og foreninger i Bodø må melde seg på borgertoget 17. mai

17. mai komiteen ber de lag og foreninger som ønsker å delta på nasjonaldagen om å melde inn til sekretariatet innen 14. april, opplyser Bodø kommune. Lag og foreninger må melde om... Les mer »
nrk

Her er vinneren av Mesternes mester 2023

Etter ti episoder og tretti utfordrende konkurranser ble vinneren av Mesternes mester 2023 kåret på NRK fredag kveld. Nå er det klart: Olaf Tufte er vinner av Mesternes mester 2023. Den tidligere... Les mer »
Norges Rytterforbund

Victoria Gulliksen er klar for World Cup-finale

Nå er det slått fast – Victoria Gulliksen har som tidenes første norske kvinnelige rytter sikret seg en plass i World Cup-finalen i sprangridning i Omaha, USA, i april. Sesongens siste kvalifisering... Les mer »
norges idrettsforbund

Regjeringen foreslår forbedret strømstøtteordning for idretten

Regjeringen foreslår flere endringer i strømstøtteordningen både for husholdninger, landbruket, idretten og øvrig frivillighet som skal bidra til å gjøre ordningen mer forutsigbar og treffsikker. Det foreslås at utbetalingen av strømstøtte skal... Les mer »
nofir

Bodøfirmaet Nofir skal gjenvinne idrettsnett

Bodøselskapet Nofir skal både gjenvinne og produsere idrettsnett i stort monn. Allerede før lansering har pågangen vært enorm. – Bakgrunnen for at vi startet prosjektet var stor pågang fra alle typer idrettsforeninger,... Les mer »
strøm

Strømstøtte for lag og foreninger i Gildeskål

Lotteri – og stiftelsestilsynet har åpnet ny søknadsrunde, søknadsfristen er satt til 15. februar kl. 13.00, opplyser Gildeskål kommune. Perioden det kan søkes om strømstøtte for er oktober, november og desember 2022.... Les mer »
håndball

Starter arbeid mot spiseforstyrrelser og kroppspress i idretten

Norges idrettsforbund har begynt arbeidet med en handlingsplan for en tryggere idrett, og for å forebygge kroppsmisnøye og spiseforstyrrelser. Idrettsforbundet har satt ned en arbeidsgruppe og utformet mandat for gruppens arbeid. Kultur-... Les mer »
Norges idrettsforbund

Disse vant priser på Idrettsgallaen 2023

Erling Braut Haaland fikk med seg både Utøvernes pris og Årets navn under Idrettsgallaen. Årets ildsjel gikk til Eira Weseth fra Hof IL, mens hedersprisen gikk til Marit Breivik. Dette er alle... Les mer »
Norges idrettsforbund

Idrettsgalla 2023: Her er de nominerte

Hovedjuryen for Idrettsgalla 2023 har nå avsluttet sitt arbeid, og under presenteres alle nominasjonene. Idrettsgallaen avvikles på Hamar lørdag 7. januar 2023, og sendes direkte på NRK1. – Året 2022 ble både et... Les mer »
norges idrettsforbund

326 idrettslag i Nordland får utbetalt 15,6 millioner kroner

Det blir nok en rekordstor utbetaling til idretten etter at Lotteri- og stiftelsestilsynet i dag offentliggjorde tildelingen av kompensasjon for vare- og tjenestemoms for regnskapsåret 2021. 326 idrettslag i Nordland får 15,6... Les mer »