nordland fylke

Delte ut 500 000 til idretten i Nordland

77 lag og foreninger i Nordland fikk i dag mellom 2 000 og 17 000 kroner hver  til tiltak som skal få flere nordlendinger i aktivitet. Målet er å få nordlendingene i... Les mer »
Norges Seilforbund

Hjemmefavoritter i mestermøte

Når Norges beste seilere kommer til Åsgårdstrand for å seile om kongepokalen og tittelen Mesternes Mester 15. og 16. oktober, vil den aller største favoritten komme fra arrangørbyen. Ingen av konkurrentene kan... Les mer »
fotball kunstgress

Åpner idrettshallen i Grane

Grane kommune i den sørlige delen av Helgeland ved Vefsn i Nordland fylke åpner nå idrettshallen for innbyggerne, opplyser kommunen. Lag, foreninger og andre grupper som ønsker å benytte fast treningstid i... Les mer »
idrettsforbundet

Bevilger 25 millioner til innvandrere i idrett

Fredag la regjeringen frem idrettsstrategien «Sterkere tilbake – en mer inkluderende idrett». For å følge opp strategien bevilger myndighetene ytterligere betydelige tilskudd gjennom spillemidlene. I tillegg vil det etableres en ny søknadsbasert... Les mer »
Destinasjon Trysil

Simon Haldorsen fra Bodø vant TrysilMila

Terrengløpet TrysilMila ble arrangert for første gang i Østby, Trysil lørdag 14. august. Arrangør var veldig fornøyd med 100 deltakere.  Det var Simon Haldorsen fra Bodø som stakk av med serien i... Les mer »
ol

LESERINNLEGG: Hvordan Vinterlandet kunne vinne i sommer-OL

Det går faktisk an å være «født med ski på beina» i Norge og ta medalje i «unorske» idretter som 400 meter hekk, sleggekast, sandvolleyball, mellomdistanseløping og triatlon. Men det er noen... Les mer »
sommer telt

Tilskudd for frivillighet og idrett som følge av covid-19 i Beiarn

Beiarn kommune melder at frivillige organisasjoner og idrettslag med planer om å sette i gang med enaktiviteter eller arrangement som tidligere ble avlyst og grunnet covid-19 kan søke om tilskudd. Ordningen gjelder... Les mer »
Scandza

Team Synnøve klar for årets første Døds Challenge

Synnøve skal være Norges beste utfordrer. Med færre ressurser enn konkurrentene må man tenke litt utenfor boksen. Det resulterte i sponsing av verdens første kvinnelige dødseteam, Team Synnøve. I 2021 sponser Synnøve... Les mer »
tv2

Disse idrettsheltene skal kjempe i ny sesong av «Landskampen»

Her er stjernene som er klare for en ny sesong av «Landskampen» på TV 2 i høst! Etter to tidligere sesonger står det 1-1 sammenlagt mellom Norge og Sverige. Nå er vinterheltene... Les mer »
norges idrettsforbund

Nå åpner breddeidretten

For første gang på 15 måneder kan breddeidrettsutøvere utøve idrett med kontakt, og idretten er endelig på vei tilbake til normalen. – Dette er en gledens dag, og jeg ønsker å rette... Les mer »