sommer telt

Tilskudd for frivillighet og idrett som følge av covid-19 i Beiarn

Beiarn kommune melder at frivillige organisasjoner og idrettslag med planer om å sette i gang med enaktiviteter eller arrangement som tidligere ble avlyst og grunnet covid-19 kan søke om tilskudd. Ordningen gjelder... Les mer »
Scandza

Team Synnøve klar for årets første Døds Challenge

Synnøve skal være Norges beste utfordrer. Med færre ressurser enn konkurrentene må man tenke litt utenfor boksen. Det resulterte i sponsing av verdens første kvinnelige dødseteam, Team Synnøve. I 2021 sponser Synnøve... Les mer »
tv2

Disse idrettsheltene skal kjempe i ny sesong av «Landskampen»

Her er stjernene som er klare for en ny sesong av «Landskampen» på TV 2 i høst! Etter to tidligere sesonger står det 1-1 sammenlagt mellom Norge og Sverige. Nå er vinterheltene... Les mer »
norges idrettsforbund

Nå åpner breddeidretten

For første gang på 15 måneder kan breddeidrettsutøvere utøve idrett med kontakt, og idretten er endelig på vei tilbake til normalen. – Dette er en gledens dag, og jeg ønsker å rette... Les mer »
nrk

Disse skal kjempe i «Familiens ære» på NRK

Seks par foreldre og barn er i gang med å spille inn en ny sesong av «Familiens ære» for NRK. Her er deltakerne. Torsdag startet innspillingen av sesong 2 av «Familiens ære».  ble... Les mer »
nrk

Disse skal kjempe om å bli Mesternes mester

Aksel Lund Svindal er klar for en ny sesong av NRK-suksessen Mesternes mester, denne gang som programleder. Her er deltakerne han får med seg til Sørlandet i juni. Forrige tittelvinner, alpinlegenden Aksel... Les mer »
coop norge

2020 ble et rekordår for Coop i Norge

Nedstengingen av samfunnet ga en kraftig omsetningsøkning for Coop i Norge. Veksten er på 16,6 prosent for dagligvarer og hele 26,6 prosent for byggevarer. Det resulterte i et rekordstort kjøpeutbytte for Coops... Les mer »
tine

Årets TINEstafett er åpen for alle: Hele Norge løper!

I år som i fjor åpnes det for at alle som har lyst skal få løpe TINEstafetten – og målet er å få hele landet til å røre på seg etter et... Les mer »
norges idrettsforbund

Slik er regjeringens gjenåpningsplan for idretten

Onsdag la statsminister Erna Solberg frem en gjenåpningsplan for Norge. Planen består av fire trinn og en oversikt over hvilke tiltak som lettes på i hvert trinn. Det første trinnet vil være... Les mer »
NTNUI

Bodøværingen Monja Lien Jakobsen (25) ny leder i Norges største idrettslag

Monja Lien Jakobsen (25) fra Bodø ble nylig valgt til ny leder for NTNUI. Idrettslaget er det største i Norge, og tilbyr aktivitet i over 50 ulike idretter til studenter i Trondheim.... Les mer »