nfk

Eurogym 2024 i Bodø får 1,7 millioner

Nordland fylkeskommune gir et tilskudd på 1 740 000,- til gjennomføring av Eurogym 2024. Pengene skal dekke honorar til lokale idrettslag for vakthold ved skoler, samt til å organisere alle frivillige. Det er... Les mer »
nrk

Disse vant priser på Idrettsgallaen 2024

Erling Braut Haaland stakk av med både årets mannlige utøver og utøvernes pris, mens årets ildsjel gikk til Adnan Naeem fra Romsås Idrettslag. Hedersprisen gikk til Cato Zahl Pedersen. Det var duket... Les mer »
paris ol

OL i Paris 2024: NRK og Warner Bros. Discovery skal samarbeide

For å nå et større publikum har Warner Bros. Discovery og NRK inngått en samarbeidsavtale for De olympiske leker i Paris 2024. NRK får rettighetene til å vise friidretten, mens TVNorge og... Les mer »
elden advokatfirma

Politiet etterforsker påstandene mot Gjert Ingebrigtsen

SørVest politidistrikt informerte i dag om at de har åpnet etterforskningen mot Gjert Ingebrigtsen på bakgrunn av de opplysningene som fremkom i sønnenes kronikk i VG. – Dette var ikke uventet, og... Les mer »
Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund utfordret Støre på egne løfter

Norges idrettsforbund, Norges ishockeyforbund og Oslo idrettskrets møtte mandag statsminister Jonas Gahr Støre i Grünerhallen og til en befaring av et vellykket mangfold- og inkluderingsprosjekt, «Håkkihoder». Idrettspresidenten benyttet anledningen til å utfordre... Les mer »
fotball kunstgress

Vil sikre flerbrukshall på Stokmarknes

Fylkesrådet i Nordland vil sikre flerbrukshall på Stokmarknes med en leieavtale til en verdi av 3 millioner kroner årlig. ­– En slik hall, med et stort og variert tilbud vil være et... Les mer »
Norges Rytterforbund

Dina og Shadow er nordiske mestere i feltritt

Dina og Shadow innledet mesterskapet i finske Ypäjä med å bli nummer to i dressurprøven. Deretter vant de klassen på sprangbanen før de spikret gullet sammenlagt med strålende innsats i terrengprøven. – Terrengbanen... Les mer »
ga

Mener det er bare to kjønn: Utestengt fra mesterskap

Tiktokerne Sebastian Brevik og Henrik Viken skulle delta i Norgesmesterskapet i stein, saks og papir i Oslo torsdag 3. august. Deltakelsen ble imidlertid av det korte slaget. – Plutselig kommer en person... Les mer »
Regnskap Norge

Staten kan gjøre hverdagen enklere for idretten: Momsregler må forenkles!

Innen idretten veksler merverdiavgiften mellom 25 %, 12 % og 0. Reglene er kompliserte og har heller ikke noe generelt unntak for salg av inngangsbilletter til idrettsarrangementer. – Regnskap Norge mener momsreglene for... Les mer »
jcp

Verdens største stafett fortjener verdens største heiagjeng

TINEstafetten har i 30 år samlet tusenvis av barn og unge fra 6.-9. klasse over hele Norge til å løpe stafett sammen. Arrangementet er en viktig feiring av fellesskap, inkludering og deltakelse... Les mer »