demokratene

LESERINNLEGG: Staten trenger ikke bompenger!

Det er et trist faktum at det nyvalgte Stortinget elsker bompenger, selv om enkelte partier i valgkampen prøvde å innbille velgerne noe helt annet. Av Vidar Kleppe, Demokratene Et av de verste... Les mer »
vidar kleppe

LESERINNLEGG: Nordmenn fortjener langt lavere strømpris!

Norge, vi må ikke la oss lure av vindturbiner og «grønn energi». Selv om det til tider blåser godt på toppene i Norge, også etter stortingsvalget den 13. september. Av Vidar Kleppe, Demokratene... Les mer »
vidar kleppe

LESERINNLEGG: Olje og gass, Norges gull

Norge er og blir en stor eksportør av fossil energi. Dette er grunnlaget for hele dagens norske velferdssamfunn, som foreløpig har resultert i 12 tusen milliarder kroner inn i Oljefondet, noe som... Les mer »
demokratene

LESERINNLEGG: NRK manipulerer norske valg!

Under valgkampen i 2017 ga NRK både Rødt og MDG «starthjelp» ved å presentere disse partiene separat i meningsmålinger, inkludere dem med i debatter, og presentere dem som egne alternativ i NRK’s... Les mer »
demokratene

Demokratene utsatt for drittpakke fra nynazister

Den siste uken har tydeligvis Vigrid og andre hatt en aksjon mot partiet Demokratene med en drittpakke som spres gjennom Facebook, flere falske nettsider, en rekke falske profiler og mailer sendt direkte... Les mer »
demokratene

LESERINNLEGG: Norge kan ikke lengre ha åpne grenser og fri flyt av lykkejegere og asylsøkere

Er det noen som virkelig tror du at globalistiske politikkere på stortinget og i regjering, vil stoppe innvandrere, grunnløse asylsøker og lykkejegere å få opphold i Norge? Av Vidar Kleppe, stortingskandidat for... Les mer »
demokratene

Demokratene advarer skarpt mot EUs klimahysteri og «Fit for 55»

Den 14. juli la EU fram sin klimaplan «Fit for 55». De neste to årene skal tusenvis av lobbyister, mer enn 700 EU-parlamentarikere og 27 regjeringer jobbe intenst for å kutte 55... Les mer »
demokratene

LESERINNLEGG: Norske strømkunder lures!

Kraftmafiaen som lurer norske strømkunder må stoppes. I sommer koster strømprisen deg hele 14 ganger men enn i fjor og det er ingen bedring i sikte. Av Vidar Kleppe, stortingskandidat for Demokratene... Les mer »
demokratene

Sjokkmåling: Demokratene større enn KrF og vokser fort

Demokratene sjokkerer på Dagbladets partibarometer som er tatt opp to og en halv måned før stortingsvalget. Partiet får 3,1 prosent oppslutning, og belønnes med ett mandat på målingen. Det har aldri skjedd... Les mer »
demokratene

LESERINNLEGG: Vi må avskaffe retten til å søke asyl i Norge

Ja, jeg vil tilbake på Stortinget igjen for å avskaffe retten til å søke asyl i Norge. Jeg har som folkevalgt politiker helt siden 1987, alltid hevdet at Norge har altfor mange... Les mer »