LESERINNLEGG: Alltid Norge først!

vidar kleppe

Det er trist og faktisk løgn når politiske motstandere av Demokratene påstår at jeg som stortingsrepresentant stemte ja til EØS-avtalen – og at Demokratene som et antiglobalistisk politisk parti sier: Ja til ACER. Dette folkens har selvsagt ikke rot i virkeligheten og er som alle kloke nordmenn og lesere av BA forstår bare «fake news» og løgn.

Av: Vidar Kleppe, Bystyre og fylkestingsrepresentant for Demokratene.

Sannheten om min stemmegivning vedrørende EØS-avtalen er følgende. Som daværende stortingsrepresentant for FrP i 1992, fulgte jeg min overbevisning, hjerte og hjerne og ikke FrP- da jeg stemte og talte mot EØS-avtalen/husmannsavtalen som dessverre ble vedtatt av stortinget den 16. oktober i 1992 – med stemmetallene: 130 for og bare 35 imot.

Les også:  Ny rapport: 91 selvmordsforsøk ved barnevernsinstitusjoner i 2023

Jeg vil derfor som folkevalgt politiker for Demokratene i dag: Snarest mulig trekke Norge ut av dårlige avtaler som eksempelvis: EØS, Global Compact for Migration, ACER og Schengen.

Videre er det viktig å vite at Demokratene aldri vil støtte eller delta i noen regjering som støtter slike håpløse avtaler som ikke setter Norge først. Jeg vil alltid i mitt politiske virke – forsatt sterkt motarbeide at Norge selges bit for bit – slik som Støre, Erna, Vedum og alle stortingsglobalistene gjør.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.