frp

Lokalt eierskap og verdiskaping må bevares

NFKK – Nettverk fjord og kystkommuner var i møte på Stortinget om lokalt eierskap og verdiskaping. De møtte Helge André Njåstad som er kommunalpolitisk talsmann i Frp.  – For store deler av... Les mer »
Foto: Alexander Helberg

LESERINNLEGG: La familiene bestemme selv!

Å få barn er det største man kan oppleve i livet. Selv har jeg vært så heldig å få tre barn. Man lar seg fascinere av hvor ulike barna er selv om... Les mer »
munnbind

– Ikke kast smittevernutstyr!

FrP er bekymret for at blant annet 2.5 millioner munnbind og masker er på vei til å gå ut på dato og dermed bli kastet. Partiet fremmet derfor i dag, tirsdag, forslag... Les mer »
frp

Jubeldag for CF-syke

Nå har nyheten kommet om at Beslutningsforum godkjenner medisinen Kaftrio, til glede for alle som har Cystisk Fibrose (CF). Denne medisinen gjør at CF-syke kan leve normale liv, stort sett uten plager.... Les mer »
fritidsbåt

LESERINNLEGG: Båtliv for folk flest

Fritidsbåtene bidrar til aktiv bruk av kyst og sjø, og er noe alle samfunnslag har glede av. For Frp er det viktig at det legges til rette for båtlivet, og at det... Les mer »
frp

FrP: – Regjeringen svikter norske leger

–  Det er skuffende å se at stortingsflertallet svikter fastlegene, sier Morten Wold som representerer FrP i helse- og omsorgskomiteen på Stortinget. Fra 1. januar i år ble det innført et overtredelsesgebyr... Les mer »
Foto: Senterpartiet

Frp ønsker klart svar fra statsråden: – Er statsforvalteren en bremsekloss?

Kommunalpolitisk talsmann i Frp, Helge André Njåstad, sendte nylig følgende skriftlige spørsmål til kommunal- og distriktsministeren: «Synes statsråden at statsforvaltaren er en bremslekloss?» Begrunnelsen for spørsmålet er at Kommunal- og distriktsminister Bjørn... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Hvor blir det av distriktspolitikken til Regjeringen?

Distriktsdemografiutvalget til Victor Norman konkluderte blant annet med at det er mulig å stabilisere folketallet i distriktene i årene som kommer, men at det vil kreve en aktiv distriktspolitisk innsats. Vi venter... Les mer »
Foto: Stortinget

LESERINNLEGG: FrP sin såkalte fornuftige klimapolitikk henger ikke på greip

Etter å ha lest det lettere absurde leserinnlegget til FrP sin energi og miljøpolitiske talsperson, Terje Halleland, er et tilsvar med en del åpne spørsmål FrP gjerne kan oppklare på sin plass.... Les mer »
terje halleland

LESERINNLEGG: FrP vil ta fornuften tilbake i klimapolitikken

FNs klimapanel slapp denne uken en ny delrapport om politiske tiltak for å unngå global oppvarming som overstiger 1.5 grader. Disse rapportene er dyster lesning, men i møtet med dem er det... Les mer »