Foto: Ragne B. Lysaker, Senterpartiet

LESERINNLEGG: Senterpartiet følger MDG i miljøpolitikken

Sp-leder Vedum gikk nylig ut mot Oslo-byrådets forbud mot Dieselbiler i Oslo fra 2023. Samtidig ønsker partiet nå å forby salg av bensin- og dieselbiler innen bare fire år. Av Bård Hoksrud, stortingsrepresentant,... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Når skal Høyre jobbe for næringslivet?

Sommerferien nærmer seg med stormskritt og vi går nok en sommer i møte hvor vi må belage oss på norgesferie. Å se og oppleve Norge er vel så fint som strandferie på... Les mer »
Foto: Alexander Helberg

Sikrer norske arbeidsplasser: FrP fikk gjennomslag for mindre avgifter

Fremskrittspartiet har fått gjennomslag for viktige avgiftslettelser som sikrer norske arbeidsplasser og hjelper flere av dem som sliter med psykiske problemer som følge av pandemien.  – For Fremskrittspartiet har det vært viktigst... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Til deg som utnytter barn: Foreldelsesfristen er fjernet

Dersom du er en av dem som på noen måte utnytter barn seksuelt, vil du aldri kunne slappe av. Dette bør være en klar advarsel til alle dere som utnytter barn, eller... Les mer »
grønnsaker

– Viktig og gledelig avgiftskutt

– Det er viktig og gledelig at Fremskrittspartiet har fått gjennomslag for ytterligere avgiftsreduksjoner i revidert nasjonalbudsjett 2021. Dette bidrar til å redusere avgiftsulempen norske mat- og drikkeprodusenter har overfor svenske konkurrenter, sier... Les mer »
abonner

LESERINNLEGG: FrP sikrer bredbånd i distriktene

Fremskrittspartiets forslag om at hele landet skal ha tilgang til raskt bredbånd innen 2025 har nå fått flertall. Dette er en seier som vil sikre både bosetting i distriktene og Norges konkurransekraft.... Les mer »
frp

Fremskrittspartiet med storsatsing for å kutte næringslivets kostnader

Tidligere i år fremmet Fremskrittspartiet forslag i Stortinget om å kutte næringslivets administrative kostnader med 20 prosent. Næringspolitisk talsperson Sivert Bjørnstad er glad for at FrP får med et flertall bestående av... Les mer »
laks

Fremskrittspartiet får flertall for en mer effektiv havbruksforvaltning

Havbruksforvaltningen har økt byråkratiet kraftig og sjømatprodusentene må forholde seg til hele syv forskjellige instanser, hvorav fylkeskommunen er en av «verstingene» ifølge bransjen selv. – Vi må legge til rette for at effektiviteten... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: FrP sier NEI til nye «dusteforbud»

FrP har alltid stått på folket og den lille mann sin side mot forbud, påbud, restriksjoner og formynderi. Av Tor Andre Johnsen, Stortingsrepresentant og medlem transportkomiteen (FrP) Mens den politisk venstresiden har... Les mer »
apotek

Legemiddelmangel i Norge – En uholdbar situasjon

Legemiddelmangel er et økende problem, og nå fremmer FrP forslag i Stortinget om mer nasjonal medisinproduksjon. Farmasiforbundet i Parat er positive til forslaget. – Legemiddelmangelen vi har opplevd de siste årene er... Les mer »