Foto: FrP

– Vi har store forventninger til Pollestad på nettolønnsordningen

Det ligger an til at det er Geir Pollestad fra Senterpartiet som blir ny næringsminister. Stortingsrepresentant Bengt Rune Strifeldt fra Fremskrittspartiet mener at dette er godt nytt for maritim næring og norske... Les mer »
snøscooter

Strifeldt (FrP) raser mot Rotevatn (V) om snøscooterutredning: – Rent politisk bestillingsverk og sabotering av Stortingets vilje

Stortinget vedtok 25. mai i år at regjeringen skulle fremme forslag om revidering av lov om motorferdsel i utmark og vassdrag med sikte på økt lokalt selvstyre og redusert byråkrati knyttet til... Les mer »
kalkulator

LESERINNLEGG: Arveavgiften – Limis poltergeist

I Bodøposten.no 15. august truer FrPs Hans Andreas Limi med at et «rødgrønt» flertall etter valget kan trekke arveavgiften opp fra graven. Av Sigbjørn Gjelsvik, Senterpartiets finanspolitiske talsperson Jeg vet ikke hvor... Les mer »
veier

LESERINNLEGG: 4-felts motorveier mellom de største byene

Frp vil bygge sammenhengende 4-felts motorveier mellom de største byene, med gode tilførselsveier. Dette vil sikre bedre trafikkflyt, økt trafikksikkerhet og lavere utslipp på våre hovedveier. Av Roy Steffensen, stortingsrepresentant og stortingskandidat... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Arveavgiften må forbli i graven

Fremskrittspartiet gravla den kyniske og usosiale arveavgiften i 2014. Nå truer venstresiden med å gjeninnføre den. Om de får viljen sin vil det få store konsekvenser for både folk og næringsliv. Av... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Klimakrisen løses ikke med symboltiltak

Klimadebatten har blitt en så stor konkurranse i å grønnmale seg selv, at det går på bekostning av klimatiltakenes effekt og skattebetalernes penger. Av Terje Halleland, medlem av Stortingets energi- og miljøkomité... Les mer »
sommer

LESERINNLEGG: Dyrene tar ikke sommerferie

Under koronapandemien har mange fått kjæledyr. Det er hyggelig at mange har funnet selskap i dyr, men de er ikke ordinære varer med en byttelapp. Med et kjæledyr følger også et stort... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: FrP vil sette et tak på eiendomsskatten

Eiendomsskatten skal fjernes. Ingen burde betale eiendomsskatt, men når viljen er vrang hos alle de andre partiene på Stortinget, for å få den fjernet så tvinges Frp til å tenke nytt. Av... Les mer »
Foto: Trondheim Havn

LESERINNLEGG: Frp «gønner på» så alle fakta forsvinner i blårøyken

Dette leserinnlegget er et tilsvar på leserinnlegget Senterpartiet følger MDG i miljøpolitikken i Bodøposten.no 17. juni 2021 av Bård Hoksrud (FrP). Av Siv Mossleh, transportpolitisk talsperson i Senterpartiet Bård Hoksrud jobber hardt... Les mer »
Foto: Ragne B. Lysaker, Senterpartiet

LESERINNLEGG: Senterpartiet følger MDG i miljøpolitikken

Sp-leder Vedum gikk nylig ut mot Oslo-byrådets forbud mot Dieselbiler i Oslo fra 2023. Samtidig ønsker partiet nå å forby salg av bensin- og dieselbiler innen bare fire år. Av Bård Hoksrud, stortingsrepresentant,... Les mer »