helse

LESERINNLEGG: Pasientene skal ikke lide for å bygge sykehus

Sykehusutvalget la mandag frem sin utredning om styring og finansiering i sykehusene. De foreslår blant annet å redusere kravene til egenkapital for å få investeringslån til å bygge nye sykehus. Av: Bård... Les mer »
Foto: Alexander Helberg

LESERINNLEGG: Det siste Norge trenger er en ny EU-debatt

Fremskrittspartiet ser ingen grunn til å starte noen ny EU-debatt, slik Høyre ønsker. Av: Sylvi Listhaug, partileder, FrP. Med den høyeste inflasjonen på mange tiår, folk som sliter med å betale regningene sine, en... Les mer »
bil ratt speedometer

LESERINNLEGG: Trygg skolevei med FrP

FrP ønsker en kraftig vekst innen trafikktrygging for sikker skolevei. De fleste skoleveiene finansieres av Fylker og kommuner. Budsjettene må styrkes på bekostning av penger til byråkrati og dårlige symboltiltak på klimaområdet.... Les mer »
pensjonist

LESERINNLEGG: Stans nedbyggingen av døgnplasser i psykiatrien

For to år siden fikk FrP sammen med Ap, Sp og SV gjennomslag for at nedbyggingen av døgnplasser i psykiatrien skulle stanses. Av: Bård Hoksrud, stortingsrepresentant for FrP, Morten Wold, stortingsrepresentant for... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Gjelsvik raner fremdeles kraftkommunene

Den 28. september presenterte regjeringen en ny skattepakke med formål om å fordele overskuddene fra naturressursene bedre. Eller sagt på en folkelig måte: Staten ville sentralisere penger fra distriktskommuner med vannkraft til... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Regjeringen leverer ikke – FrP advarte

For kort tid siden ble det kjent at Husbanken er tom for penger og at kommuner får avslag på søknader om sykehjemstilskudd. Det er selvfølgelig veldig synd, men dessverre ikke overraskende. Det... Les mer »
shell

LESERINNLEGG: Rekordhøye drivstoffpriser i 2022

I fjor fikk ordet «fylleangst» en ny betydning for de fleste, for hvert besøk på en bensinstasjon ble en dyr affære. En gjennomsnittlig bilist har betalt ca 4500-5000 mer for bensin og... Les mer »
pensjonist

LESERINNLEGG: Det trengs et krafttak i eldreomsorgen

NRK Brennpunkt kunne nylig avsløre hvor horribelt det står til i deler av eldreomsorgen. Vi kunne blant annet se en eldre kvinne måtte gå flere dager uten mat, et ektepar som har... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Hva er det regjeringen ser som ingen andre ser?

Regjeringen har store ambisjoner på veldig mange områder. Samfunnet skal omstilles, det skal skapes nye arbeidsplasser og klimagassutslippene skal ned. Av: Terje Halleland, Energipolitisk talsperson, Fremskrittspartiet. Det snakkes veldig mye, samtidig som... Les mer »
økonomi

LESERINNLEGG: Folk flest taper på alle fronter

Det kan virke som om folk flest taper på alle fronter for tiden. Denne julen kan bli både dyr og ubehagelig for mange. Av: Hans Andreas Limi, Finanspolitisk talsmann, FrP. Regjeringen har... Les mer »