lade elbil

LESERINNLEGG: Ordføreropprør mot regjeringens elbiltvang

Regjeringen pålegger nå alle kommuner og offentlige etater å kjøpe inn elektriske biler og el-bybusser. Denne vinteren har vist at det er en dårlig ide. Av: Frank Sve, Samferdselspolitisk talsmann (FrP) og... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Regjeringens statsbudsjett får karakter «Ikke bestått»

Det regjeringsoppnevnte finanspolitikkutvalget la denne uken fram sin rapport. Hadde Vedums (Sp) statsbudsjettet vært en eksamensbesvarelse ville karakteren vært ikke bestått, dersom vi følger utvalgets konklusjoner. Av: Hans Andreas Limi, Fremskrittspartiets nestleder.... Les mer »
Foto: Trondheim Havn

LESERINNLEGG: Ernas påstander om konspirasjonsteorier en avsporing

Fremskrittspartiets kritikk av ny smittevernlov handler om at viktige demokratiske prinsipper settes til side. Høyres partileder Erna Solbergs fokus på konspirasjonsteorier er en avsporing og et forsøk på å ødelegge en viktig... Les mer »
politi piggdekk

LESERINNLEGG: Norge må ha busser som går på vinteren!

Det kan ikke være viktigere med symbolske klimatiltak enn at innbyggerne får sine tjenester. Regjeringens poltikk får konsekvenser. Av: Frank Sve, Samferdselspolitisk talsmann (FrP). Regjeringen krever at alle busser i byområder skal... Les mer »
doktor

Frp berømmer styret i Helse Nord for å stoppe raseringen av akutt- og fødetilbudet

Bård Hoksrud, Frps helsepolitiske talsperson, berømmer flertallet i styret i Helse Nord for at de ikke ville sende planene om blant annet nedleggelse av akutt- og fødetilbudet i Nordland ut på høring.... Les mer »
kontor

LESERINNLEGG: Likestilling vedtas ikke, den skapes

Like før jul vedtok Stortinget at styrer i bedrifter av en viss størrelse, minimum skal bestå av 40 prosent av hvert kjønn. Loven er inngripende, byråkratisk og feier utfordringen med lav kvinnerekruttering... Les mer »
speed heroin

LESERINNLEGG: Legg vekk ideologien din, Kjerkol

Regjeringen fører en uforståelig politikk innen behandling av rus- og psykiatripasienter – en politikk som rammer de svakeste. Det står private aktører klare til å hjelpe, men regjeringens ideologiske kamp mot dem... Les mer »
nfk

Vil ha nasjonalt senter for yrkesfag til Nordland

– Det er på tide å få på plass et nasjonalt senter for yrkesfag. Slik kan vi få et bredere og dyktigere fagmiljø knyttet til yrkesfaglig utdanning, sier Odin E. Rønning, fylkestingsrepresentant... Les mer »
nfk

Oppgitt over nei til kraftanalyse for Nordland

Fylkesrådets nei til en skikkelig kartlegging og analyse av kraftsituasjonen i Nordland er veldig uheldig mener Arbeiderpartiet. – Skuffende. Vi er et kraftfylke, og går mot et kraftunderskudd om få år. Dette... Les mer »
nfk

Kraftig motstand mot Helse Nord-planer

Helse Nords arbeid med strukturprosesser, som er beordret av helseminister Ingvild Kjerkol fra Arbeiderpartiet, har skapt enorm motstand over hele Nordland, konstaterer posisjonspartiene i fylkestinget. – Folk frykter for sykehus, akutt- og... Les mer »