frp

LESERINNLEGG: Lakseskatten er nok et hån mot Distrikts-Norge

Regjeringen sin politikk overfor distriktene og kysten kan oppsummeres slik; man forsyner seg av verdier med trailere og gir lommerusk tilbake med brevduer. Av: Helge Andre Njåstad, stortingsrepresentant for Hordaland. Dårlige nyheter... Les mer »
frp

Vold i Salten-skolene: Ønsker lokalt volds- og mobbeombud

Det siste året har det vært vist til flere volds- og mobbehendelser i Salten – primært ved Rognan barneskole, men også ved bl.a. Vestmyra skole. Dette har engasjert Lone Elvenes og Kassandra... Les mer »
vidar kleppe

LESERINNLEGG: Alltid Norge først!

Det er trist og faktisk løgn når politiske motstandere av Demokratene påstår at jeg som stortingsrepresentant stemte ja til EØS-avtalen – og at Demokratene som et antiglobalistisk politisk parti sier: Ja til... Les mer »
sommer

LESERINNLEGG: Dumping av kjæledyr

Under koronapandemien fikk mange seg kjæledyr. Det er hyggelig at mange har funnet selskap i dyr, men de er ikke ordinære varer med en byttelapp. Av: Silje Hjemdal, Stortingsrepresentant FrP. Med et... Les mer »
Foto: Naina Helen Jåma NTB

LESERINNLEGG: Vi får fart på kraftproduksjonen

Fremskrittspartiet er bekymret fordi regjeringen er for initiativrike. Det lever vi godt med. «Regjeringen kommer stadig med planer for nye industrietableringer i Norge», konstaterer Fremskrittspartiets energipolitiske talsperson Terje Halleland i Bodøposten. Av:... Les mer »
helse

LESERINNLEGG: Arbeiderpartiet med NM-gull i løftebrudd

Fastlegeordningen seilet frem til å bli Arbeiderpartiets største valgkampløfte på helseområdet. Likevel ser vi at 400 nordmenn mistet fastlegen sin hver eneste dag i juni. Av: Bård Hoksrud, helsepolitisk talsperson i Fremskrittspartiet... Les mer »
Foto: Alexander Helberg

LESERINNLEGG: Unnfallenhet fra Støre og Gharahkhani

To personer er drept, ti ble alvorlig skadd. De ble skutt mens de var ute og hygget seg en sommernatt i hovedstaden. Gjerningsmannen ropte «Allahu Akbar», «Gud er stor» mens han skjøt... Les mer »
deprimert

LESERINNLEGG: Hjerterått overfor landets sykeste barn

For alvorlig syke barn og unge utgjør sykehusklovnene en enorm forskjell. De bringer ikke bare glede i en trist situasjon, men de hjelper barn med å takle en veldig vanskelig situasjon. Av:... Les mer »
fartsgrense

Skuffet over kutt til veisikkerhet

De siste månedene har det vært en markant økning i antallet trafikkulykker. Til tross for dette kutter SV og regjeringen i bevilgningene til vei i enigheten om revidert budsjett. FrP sier at... Les mer »
skatt

LESERINNLEGG: Feil retning med Støre

Stortingsvalget ga oss tidenes rødeste Storting. De rødgrønne avslørte derimot raskt at gresset ikke er grønnere på andre siden av gjerdet. Lovnadene om «vanlige folks tur» viste seg å være et tomt... Les mer »