frp

LESERINNLEGG: Samfunnet kan ikke bare gi opp alle over 30

FrP sørget i 2016 for at det ble innført aktivitetsplikt for sosialhjelpsmottakere under 30 år. Det har vært en suksess. Flere kommer raskere i arbeid og færre blir stønadsmottakere over lang tid.... Les mer »
frp

Per-Willy Amundsen ber justisministeren ta grep for å sikre veiene i nord

Økt trafikk av biler, biler med campingvogner og bobiler i Nordland har økt enormt i sommer, det har ført tim mange farlige situasjoner i trafikken. Nå vil Per-Willy Amundsen (Frp) ha mer... Les mer »
garn

LESERINNLEGG: Fremskrittspartiet hjelper den maritime næringen

Fremskrittspartiet bidrar til å sikre jobber for norske sjøfolk og å hjelpe den maritime næringen gjennom krisen. I revidert nasjonalbudsjett (RNB) fikk Fremskrittspartiet gjennomslag for at taket på nettolønnsordningen for flere segmenter... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Bygging forbedrer naturen ved å gjøre den tilgjengelig

Bygging styrker naturopplevelsene, gir bedre tilgjengelighet, det skaper arbeidsplasser og styrker økonomien, særlig i distriktene. I tiden etter koronanedstengingen burde det være en tverrpolitisk enighet om å legge til rette for verdiskaping.... Les mer »
vannkraft

Frp-forslag vil gi mer vannkraft uten nye inngrep

Fremskrittspartiet fremmet fredag forslag i Stortinget om endring i grunnrenteskatten for vannkraft. Forslaget vil bidra til økte investeringer i vannkraften og mer fornybar kraftproduksjon uten nye naturinngrep, mener Energi Norge. «Fremskrittspartiet mener... Les mer »
kassandra fauske

Bomstasjonen i Valnesfjord i Fauske fjernes

Bomstasjonen i Valnesfjord i Fauske har vært en av bomstasjonene FrP har ønsket få revet, og fredag ble avgjørelsen tatt. – Hipp hurra for FrPs forhandlinger som førte frem i dag – nå... Les mer »
voldtekt vold kvinner

LESERINNLEGG: Ingen skal leve i et voldshelvete

8. juni fortalte TV2 historien om Kine, som ble mishandlet av kjæresten sin i over ett år. Hennes historie er dessverre ikke unik. Det haster med å få på plass ny handlingsplan... Les mer »
frp

Vil bygge veier for fremtiden

Frp er godt fornøyd med at et bredt flertall på Stortinget nå går inn for at vi i Norge skal bygge smal firefelt, og ikke vei med 2/3-felt. Statens veivesen har utredet... Les mer »
frp

FrP-jubel: Nå vedtas eldreombud

Mange eldre opplever at deres saker ikke blir løftet frem på en tilstrekkelig måte, og at deres utfordringer og problemstillinger ikke blir hørt. Alt for ofte hører vi om at dette har... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Slå ring om Widerøe!

Hva skal vi gjøre uten et godt flytilbud her vi bor? Mens de som bor rundt storbyene setter seg på toget, trikken eller t-banen er det ikke det samme for oss. Avstandene her... Les mer »