ferge

LESERINNLEGG: FrP vil sikre norske sjøfolk

Vi var mange som ble svært overrasket over at regjeringen valgte å svekke nettolønnsordningen i budsjettforslaget for 2021. Av Morten Ørsal Johansen og Bengt Rune Strifeldt, FrPs næringsfraksjon på Stortinget. FrP har... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: FrP vil fjerne all boligskatt

En bolig er ikke et luksusgode i Norge. Vi har tuftet hele den norske boligpolitikken på at flest mulig, bør og skal eie egen bolig. For FrP er en bolig først og... Les mer »
frp landsmøte bodø

FrP landsmøte 2020 i Bodø: – Nok tørrprat!

Fredag og lørdag arrangeres FrPs landsmøte via video fra flere steder i landet grunnet coronasituasjonen. For Nordland samlet FrP-erne seg på Radisson Blu-hotellet i Bodø. Bodøposten.no fikk et intervju med FrP-toppene Dagfinn... Les mer »
frp

FrP vil vingeklippe fylkesmenn og Statens vegvesen

Fylkesmannens og Statens Vegvesens innsigelsesrett i arealsaker har blitt et demokratisk problem. Derfor vil FrP fjerne fylkesmannen og Statens vegvesen innsigelsesmulighet i arealsaker. – Folkevalgte skal ikke overkjøres av byråkrater, poengterer FrPs kommunalpolitiske talsmann,... Les mer »
Foto: Alexander Helberg

Statsbudsjettet 2021: Norske interesser og innbyggere må prioriteres først

Fremskrittspartiet reagerer på at regjeringen øker egenandelene for syke mennesker, og øker flere avgifter, mens de prioriterer bistand og kvoteflyktninger også når Norge står midt i en krise. – Dette budsjettet er en... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Formueskatt ikke bra for folk flest

Ap har ikke lykkes med mye, men har klart én ting: nemlig skapt et inntrykk av at formueskatt er et gode for folk flest. Det er det ikke. Folk flest er tjent... Les mer »
Foto: Alexander Helberg

FrP-seier: 400 millioner ekstra til fylkesveiene og flypassasjeravgiften skrotes

Fremskrittspartiet har fått gjennomslag for å øke bevilgningene til vedlikehold av fylkesveier med 400 millioner kroner.  Samtidig sikrer partiet at fritaket for flypassasjeravgift forlenges ut året. Pengene kommer etter forhandlinger i Stortinget... Les mer »
jorden

Faktiskfakta.no: Det finnes ingen bevis på at menneskers utslipp av co2 er årsak til global oppvarming

Nylig fikk nettsiden Faktisk.no som sjekker fakta en konkurrent, nettsiden Faktiskfakta.no. Begge nettsidene faktasjekker påstander i media og på nett. Nylig sjekket de påstanden fra Carl I. Hagen om at det ikke... Les mer »
frp

FrP-politiker vil ha folkeavstemning når folket krever det

Mange nordmenn mener de har for lite innvirkning på hvordan landet styres, men det kan det bli en endring på. Stortingsrepresentant Erlend Wiborg (FrP) har nemlig fremmet et grunnlovsforslag han mener vil... Les mer »
Redningsselskapet

Siv Jensen vil ha ekstra redningsskøyte i Finnmark

Fremskrittspartiets leder Siv Jensen er ikke i tvil; Beredskapen i Øst-Finnmark er mangelfull, og må styrkes med ytterligere en redningsskøyte. Fredag besøkte Frp-lederen Redningsselskapet i Alta, hvor hun sammen med sine lokale... Les mer »