Foto: Bjørn Inge Bergestuen

FrP vi ha strengere korona-kontroll på grensen

Regjeringen skjerper rutinene for den obligatoriske testen på grensen. FrP-leder Siv Jensen mener dette er for lite, for sent. – Regjeringen laget en ordning som ikke var god nok. Det er provoserende at... Les mer »
ferge

Gir mer til fergefylkene som har gått foran

FrP og regjeringspartiene har i dag i kommunalkomiteen blitt enig om å gi fergefylkene bedre kriterier og dermed fergependlerne bedre vilkår i årene framover.  Tirsdag 8. desember avga kommunal- og forvaltningskomiteen sin... Les mer »
politi

Politidistriktene styrkes i budsjettavtalen

Resultatet av budsjettforhandlingene er en styrking av politidistriktene på 160 millioner kroner i 2021 utover regjeringens opprinnelige forslag. Det betyr økte bevilgninger til samtlige av landets politidistrikt.  – Vi prioriterer øremerkede midler til... Les mer »
Foto: Bjørn Inge Bergestuen

Fullt gjennomslag for FrPs pensjonskrav i 2021

FrP har alltid vært opptatt av å bedre pensjonistenes kår. Nå har FrP fått forhandlet inn over 2 milliarder kroner ekstra til pensjonistene i 2021.  FrP mener at landets pensjonister har blitt... Les mer »
ringnes

Et steg i riktig retning for å stanse handelslekkasjen til Sverige

Tirsdag ble det klart at Frp og regjeringen har kommet til enighet om å redusere avgiftsnivået på en rekke grensehandelsutsatte varer i neste års statsbudsjett. – Godt nytt for både norsk næringsmiddelindustri... Les mer »
lade elbil

FrP mener elbileiere må betale lading selv

FrP gikk imot regjeringens forslag som vil gi alle i et sameie eller borettslag regningen for elbileiernes ladeutgifter. – Har du råd til å kjøpe elbil så har du råd til å... Les mer »
lofoten reine

LESERINNLEGG: Gi prioritet til sjømaten!

Fra nyttår trer Storbritannia ut av EU. Det betyr at markedsadgangen Norge i dag har til Storbritannia gjennom EØS-avtalen bortfaller. Forhandlinger om en ny handelsavtale med Storbritannia pågår derfor nå, noe som... Les mer »
ferge

LESERINNLEGG: FrP til kamp for lavere fergepriser

Det siste året har fergeprisene på Vestlandet og i nord eksplodert. Derfor foreslår Fremskrittspartiet i sitt alternative statsbudsjett å øremerke to hundre millioner kroner for å få lavere billettpriser. Av stortingsrepresentant Helge... Les mer »
Foto: Stortinget

Vil sikre bedre pensjoner med stortingsforlik

FrP har blitt enige med SV og Pensjonistforbundet om et forslag som vil sette en stopper for underregulering av pensjoner. Tirsdag la FrP, SV og Pensjonistforbundet frem forslag som vil sette en... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: FrP vil fjerne eiendomsskatt fra 2024

Mandag 9. november la FrP fram sitt alternative budsjett. Her vil vi eiendomsskatten til livs. For meg har det vært viktig å få fram en realistisk kuttplan for eiendomsskatten på hus og hytter... Les mer »