Møbelringen inntar Vesterålen

møbelringen

Møbelringen åpner ny butikk i Vesterålen, midt mellom Harstad og Lofoten. – Vi vil gjøre det enklere for kundene å komme til oss, både med nettbutikk og flere fysiske butikker over hele landet. Nå er vi endelig på plass i Vesterålen, sier adm. direktør Henning Eriksen i Møbelringen.

Eriksen var selv til stede når Møbelringen Vesterålen åpnet den 24. november.

– Vår visjon er “Kjærlighet til hjemmet”, og en viktig del av kjærlighet er nærhet. Mennesker elsker mennesker. Og hver eneste dag sier kundene at de trives når de får god hjelp av dyktige fagfolk i butikkene våre. Det vil vi også leve opp til i Vesterålen, sier Eriksen.

Les også:  Sortland og Vefsn: Nytt fagskoletilbud i landbruket

– Sunt med lokal konkurranse
Det er Peter Jakobsen som er daglig leder for Møbelringen Vesterålen i Øksnes. Flere kjeder er allerede representert i området, som Bohus, Skeidar og Jysk. Men Jakobsen frykter ikke konkurranse.

– Lokal konkurranse er sunt og skjerpende, og det er bra for kundene å ha litt å velge i. Mitt fokus er å fortsette med å levere best i regionen på lokalt eierskap, service og pris. Hos oss skal kundene få gode opplevelser og ekstremt god service, sier Jakobsen.

Les også:  Stenger Rishatt-tunnelen på dagtid

Solid butikk i sterk kjede
Møbelringen teller nå 69 medlemseide butikker, fra nord til sør i landet.

– Som kjede er vi like sterk som våre butikker og de ansatte i dem. Peter er allerede godt kjent lokalt for god fagkunnskap, fantastisk ekstraservice og herlig, personlig engasjement. Som en del av Møbelringen skal han fortsette med å levere på det, sier Henning Eriksen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.