Foto: Dagrunn Grønbech

LESERINNLEGG: Brev til mor

Du var alltid der. Heime på kjøkkenet. Her passet du på matstellet, hygiene og renhold, søvn og hvile, storfamilien, naboen og at husholdsøkonomien gikk i balanse. Av: Samfunnsviter dr. philos. Dagrunn Grønbech.... Les mer »
medietilsynet

Medietilsynet støtter forbud mot målrettet markedsføring mot unge

Barn og unge er en sårbar gruppe som det er viktig å beskytte mot uønsket sporing og målretting av annonser, og Medietilsynet ønsker et forbud mot målrettet markedsføring mot mindreårige. – Vi... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Hva folkeretten i dag misbrukes til

Siden freden i Westfalen i 1648 har siviliserte stater vært enige om en rekke prinsipper og kjøreregler for fredelig sameksistens. Disse har gjennom århundrene utviklet seg til det vi i dag kaller folkeretten. Av:... Les mer »
bodøposten android

Nyheter på Bodøposten.no hele vinterferien

Det er snart vinterferie i Norge, i år er vinterferien uke 9 som starter 27 februar og varer til og med 5 mars. Men Bodøposten.no vil publisere nyheter som vanlig. – Vi kommer... Les mer »
pc

NITO-advokatene bekymret for ansattes ytringsfrihet

To av ti ledere mener du ikke bør ytre deg offentlig om fagområdet ditt. NITO-advokat Steinar Andersen er bekymret for at arbeidsgivere kan trekke lojalitetsplikten for langt. Hvordan står det til med... Les mer »
Volkswagen

400 millioner har sett denne norske nyvinningen

Volkswagen Nyttekjøretøy sin elektriske kontorstol tar helt av i internasjonale medier. Anerkjente medier som Forbes, Daily Mail og CNN har alle kastet seg over den. Nå har stolen vært på «Tyskland-turne». Volkswagen... Les mer »
tv nyheter nrk

LESERINNLEGG: Er folket demokratiets motpart i Israel?

Nedrakkingen av den jødiske staten Israel har nådd nye høyder de siste ukene etter at landets velgere med åpne øyne stemte inn et flertall av representanter i nasjonalforsamlingen Knesset fra partier på den... Les mer »
ntb

NTB gir julegave til Reportere uten grenser

I et år der ytringsfriheten er satt ytterligere på prøve ønsker NTB å bidra til det motsatte og gir Reportere uten grenser støtte denne julen. – Det er vanskelige forhold verden over.... Les mer »
barnevernet

Barnevernet anmelder foreldre som legger ut sakene sine – Men ikke når de selv annonserer barna

Trondheim anmelder folk som utleverer barn i barnevernet på nett. «Sårbare» barn utleveres på internett, og Trondheim kommune har anmeldt flere slike forhold de siste årene. – Dette følges godt opp fra... Les mer »
Sumaya Jirde Ali

LESERINNLEGG: Rasisme meg her og rasisme meg der

En egentlig ikke-sak har den siste uken vært topp-sak i omtrent hele media-Norge. Alle som er noe av meningsbærere i Norge har en formening om saken. Saken har vært oppe i selveste... Les mer »