Dagrunn Grønbech

LESERINNLEGG: Verdsetter vi helsearbeiderne i Bodø høyt nok?

I over ett år har vi levd med en pandemi som har satt vår tålmodighet på prøve. Vi har måtte venne oss til å leve med sosial og økonomisk frykt for både... Les mer »
Oddvar Ingebrigtsen

LESERINNLEGG: Akseptabel vold mot meninger

Enhver kan melde seg inn i eller sympatisere med en organisasjon. Eller, dersom man er uenig med det organisasjonen står for kan man ta avstand fra MENINGENE. Av Oddvar Ingebrigtsen, samfunnsdebattant, Bodø... Les mer »
Holistisk Forbund

LESERINNLEGG: Har vi egentlig ytringsfrihet i Norge?

Har vi egentlig ytringsfrihet i Norge? I forbindelse med Stortingets og pressens behandling av saken om innføring av moms på alternativ behandling er det fristende å spørre. Av Victoria Scheel Haarstad, organisasjonssekretær... Les mer »
påskeegg

Ikke påskeferie i Bodøposten.no

Nettavisen Bodøposten.no tar ikke påskeferie i påsken. Redaksjonen i avisen i Nordland skal publisere nyheter alle dager under ferien denne påsken. – Vi skal følge sakene både lokalt og regionalt alle påskedagene, vi... Les mer »
fest alkohol

Godt nytt år!

Året 2020 er snart forbi og vi skriver snart 2021. Redaksjonen i Bodøposten.no ønsker alle leserne et godt nytt år! – Nyhetsåret 2020 har vært preget av NAV-skandalen, coronaviruset og flere andre nyhetssaker.... Les mer »
tv nyheter nrk

LESERINNLEGG: NRK kan ikke repareres

Dette året har blant annet vært markert av at Israels mange venner i Norge har innledet en kraftig motoffensiv mot politikernes, byråkratenes, organisasjonenes og ikke minst medienes mangeårige kampanje med løgnaktig omtale og... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Når skal vi inngå fredsavtale med Israel?

Årsdagen for utsendelsen av en skipslast med jøder fra Oslo ble markert med forstandige artikler i flere medier. Det man ikke helt får taket på er hvorfor denne avreisen er i ferd med å... Les mer »
islam

LESERINNLEGG: Hva gjør vi når terroren rammer?

Medier over hele Europa har uttrykt avsky for det brutale drapet på en fransk lærer som underviste om ytringsfrihet. Det finnes noen blant oss som ikke kan leve med ytringsfrihet. De blir så lett krenket... Les mer »
tv nyheter nrk

Bertheussen-saken i Kringkastingsrådet

Om det var riktig å ha Bertheussen-saken som eget tema i Debatten før dommen har falt er blant det Kringkastingsrådet skal diskutere torsdag. Totalt er det kommet 130 henvendelser til rådet før... Les mer »
pc

LESERINNLEGG: Hvor er ytringsfriheten, Erna Solberg?

Jeg leser med skrekk og gru en såkalt sympatierklæring på Twitter, at Erna Solberg atter en gang hopper bukk over ytringsfriheten. Å kalle den groteske hodeskjæringen av en lærer på åpen gate i... Les mer »