gunnar andreassen podcast

Podcast fra Bodø gikk viralt: Nå kommer ny episode

Journalisten Gunnar Andreassen har fått med seg de kjente standup-komikerne Martin Soulmani og Bjørn-Erik Bryhn fra Bodø og laget en podcast som har blitt veldig populær. Den siste episoden har blitt sett... Les mer »
bodøposten

Ferske nyheter fra Bodøposten.no hele påsken

Det er påskeferie og påskehøytid i disse dager, men det betyr ikke at Bodøposten.no tar påskeferie. Nettavisen vil publisere nyheter gjennom hele påsken. – Vi skal publisere aktuelle saker for våre lesere gjennom... Les mer »
pc

LESERINNLEGG: Bondeviks frykt for det han ser på TV

Simen Bondevik fikk nylig publisert et leserinnlegg på utrop.no «På tide med et organisasjonsforbud mot nazistiske grupperinger!» som er verdt noen betraktinger og spørsmål. Av: Reinert Skadsem, styremeldem Demokratene Oslo. Først må... Les mer »
martin gunnar

PODCAST: Standup-komiker «roaster» Kevin Kildal i Standup Bodø

Standup Bodø, Kevin Kildal og bensinprisene er emner når frilansjournalist og podcaster Gunnar Andreassen og standup-komiker Martin Soulmani diskuterer nyhetsbildet. Kevin Kildal i Standup Bodø får gjennomgå av standup-komikeren Martin Soulmani når... Les mer »
nrk

Krigen i Ukraina diskuteres i Kringkastingsrådet

Hvordan NRK dekker krigen i Ukraina blir tema når Kringkastingsrådet møtes torsdag 17. mars. Flere har reagert på hvordan Nytt på Nytt har vitset om krigen i Ukraina, men noe skred av... Les mer »
gunnar andreassen podcast

Ny podcast fra Bodø tok av – Nå kommer ny episode

Frilansjournalisten Gunnar Andreassen lanserte nylig en ny podcast sammen med stand-up komikeren Martin Soulimani. På bare noen dager har første episode av podcasten blitt sett og hørt flere tusen ganger på forskjellige... Les mer »
bodøposten jul

VIDEO: Godt nytt 2022!

Året 2021 er snart historie og om ikke lenge skriver vi 2022. Redaksjonen i Bodøposten.no ønsker med dette å ønske alle sammen et godt nytt år. Vi ønsker alle våre lesere, Facebook... Les mer »
pc

Dårligere ytringsbetingelser for offentlig ansatte

Fire av ti offentlig ansatte sier at de risikerer å bli møtt med uvilje fra sjefen hvis de kommer med kritiske spørsmål om forhold på jobben, ifølge en ny spørreundersøkelse blant norske... Les mer »
bodøposten jul

Bodøposten.no holder åpent hele jula

Det er juletid og mange butikker og kontorer har stengt eller begrensede åpningstider i førjulstiden, juleaften og i romjula. Men ikke nettavisen Bodøposten.no. – Vi kommer til å publisere nyheter alle dager gjennom... Les mer »
frp

Regjeringens støtteordning ikke i nærheten av å dekke ekstrakostnadene med høy strømpris

Media og Bodøposten.no har hatt flere nyheter om de høye strømprisene i Norge denne vinteren. Nylig kom regjeringen med en støtteordning for å kompensere for de høye prisene. – Vi har en... Les mer »