pc

Kommuner i Nord-Norge kjøper PR-hjelp for å nå Helse Nord

Kommunene i Nord-Norge burde ikke trenge å kjøpe verken PR- eller kartleggingshjelp for å nå frem til Helse Nord. De settes nå i en uverdig situasjon i samhandling med en statlig aktør, mener... Les mer »
snn

Øivind Holthe fikk ny jobb i SpareBank 1 Nord-Norge i Bodø

1. desember har Øivind Holthe sin første dag i en nyopprettet stilling som kommunikasjonsrådgiver i SpareBank 1 Nord-Norge i Bodø. Holthe vil tilhøre konsernets kommunikasjonsavdeling i Tromsø, men ha kontorsted i bankens... Les mer »
gaza

LESERINNLEGG: Virkeligheten om Gaza er problematisk for media

Nyheten om at det var Islamsk Jihad som hadde bombet sykehuset i Gaza, slo ned som en Kassam-rakett blant politikere og journalister. Av: dr. Michal Rachel Suissa, leder for Senter mot antisemittisme. De hadde... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Den forfalskede krigen

Krigen mot jødene har pågått i årtusener.  Som oftest har europeere stått bak, men i dag dominerer arabere den fronten, – støttet og finansiert fra Europa og væpnet fra Iran. Av: dr. Michal... Les mer »
bodøposten

Under angrep: Bodøposten.no forsøkt hacket nesten 1 million ganger!

Nettbanker og nettaviser er lokkende mål for hackere, og enkelte nettaviser er tydeligvis mer utsatt enn andre mediebedrifter. Den lokale nettavisen Bodøposten.no har blitt forsøkt hacket nesten 1 million ganger. – For øyeblikket... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Kort vei fra dugnad til gule vester

Rishi Sunak og Storbritannia har bestemt seg for å utsette klimamålsettingene sine med å skyve på gjennomføringen. Av: Terje Halleland, Energipolitisktalsperson, Fremskrittspartiet. Sommerens flommer, branner og store ødeleggelser gjør en slik avgjørelse... Les mer »
fritt ord

Journalisten Bjørn Olav Jahr: – Fakta må alltid trumfe følelser

– Fakta må alltid trumfe følelser, sa forfatter Bjørn Olav Jahr da han mandag tok imot Fritt Ords Honnør. Journalisten og forfatteren ble tildelt Fritt Ords Honnør for grundig og standhaftig journalistikk som... Les mer »
rune fardal

VIDEO: Barnevern-skandale går viralt på nett men media tier

En av de største snakkisene i Norge de siste årene er alle de forskjellige barnevern-skandalene omtalt i media og de utallige dommene mot barnevernet i Norge i Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMD). Det... Les mer »
pc

Ny rapport: Disse nyhetssakene opprørte oss mest andre kvartal

Haaland, dyrtid og krigen i Ukraina opptar fortsatt mange, mens boikotten av Freia, evalueringen etter Pride-skytingen og kokainbruk blant unge er nye saker som har preget mediebildet de siste månedene. AgentaTracker oppsummerer... Les mer »
pc

LESERINNLEGG: Europa og Norge holder fast ved antisemittismen

En ny holdningsundersøkelse i seks europeiske land bekrefter at jevnt over er hver fjerde europeer bærer av antisemittiske stereotypier og vrangforestillinger. Av: dr. Michal Rachel Suissa, leder for Senter mot antisemittisme. Man registrerer en bedring... Les mer »