fest alkohol

Godt nytt år!

Året 2020 er snart forbi og vi skriver snart 2021. Redaksjonen i Bodøposten.no ønsker alle leserne et godt nytt år! – Nyhetsåret 2020 har vært preget av NAV-skandalen, coronaviruset og flere andre nyhetssaker.... Les mer »
tv nyheter nrk

LESERINNLEGG: NRK kan ikke repareres

Dette året har blant annet vært markert av at Israels mange venner i Norge har innledet en kraftig motoffensiv mot politikernes, byråkratenes, organisasjonenes og ikke minst medienes mangeårige kampanje med løgnaktig omtale og... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Når skal vi inngå fredsavtale med Israel?

Årsdagen for utsendelsen av en skipslast med jøder fra Oslo ble markert med forstandige artikler i flere medier. Det man ikke helt får taket på er hvorfor denne avreisen er i ferd med å... Les mer »
islam

LESERINNLEGG: Hva gjør vi når terroren rammer?

Medier over hele Europa har uttrykt avsky for det brutale drapet på en fransk lærer som underviste om ytringsfrihet. Det finnes noen blant oss som ikke kan leve med ytringsfrihet. De blir så lett krenket... Les mer »
tv nyheter nrk

Bertheussen-saken i Kringkastingsrådet

Om det var riktig å ha Bertheussen-saken som eget tema i Debatten før dommen har falt er blant det Kringkastingsrådet skal diskutere torsdag. Totalt er det kommet 130 henvendelser til rådet før... Les mer »
pc

LESERINNLEGG: Hvor er ytringsfriheten, Erna Solberg?

Jeg leser med skrekk og gru en såkalt sympatierklæring på Twitter, at Erna Solberg atter en gang hopper bukk over ytringsfriheten. Å kalle den groteske hodeskjæringen av en lærer på åpen gate i... Les mer »
facebook

Medietilsynet: Papiraviser ikke relevante for unge

Nesten ni av ti 9-18-åringer som er på sosiale medier, konsumerer nyheter på denne plattformen. Det viser Medietilsynets undersøkelse Barn og medier 2020 publisert på GunnarAndreassen.com. – Det er bra at de... Les mer »
tv nyheter nrk

LESERINNLEGG: Har nyheter sannhetsverdi?

Norske medier kom nettopp med en gladnyhet fra Midtøsten.  Terroristorganisasjonene Fatah og Hamas er blitt enige om å holde valg.  Vi hørte den samme gladnyheten i fjor mens Regjeringen hyllet PLO-leder Mahmoud Abbas med statsbesøk og... Les mer »
ac milan

Italienske medier: Jens Petter Hauge klar for AC Milan

Bodø/Glimts Jens Petter Hauge (20) ble mandag tatt ut til landslaget og nå virker det som spilleren er klar for den italienske storklubben AC Milan. Det har allerede vært rykter om interesse... Les mer »
Dan-Eivind Lid

SIAN-aktivisten Dan-Eivind Lid: – Ytringsfriheten er absolutt truet!

Organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) har vært i nyhetene igjen den siste tiden, senest etter en demonstrasjon utenfor Stortinget. Lederen av SIAN var også igår i en NRK-debatt som nå skal... Les mer »