reitan

Narvesen markerer Pressefrihetens dag ved å hedre de som har ofret livet for pressefriheten

De siste ti årene har over 800 journalister mistet livet for sitt arbeid. Fredag 3. mai markerer Narvesen den internasjonale dagen for pressefrihet, sammen med Nobels Fredssenter og Reporters Without Borders Sweden,... Les mer »
nfk

Nordlandsruta anbefales av The Guardian

Nordlandsruta er en av deres fem anbefalinger til hvordan man kan feriere som en lokal på en miljøvennlig måte. I år er det mulig å melde seg på fellesturer, hvor man får... Les mer »
gunnar andreassen

Podcast: Hans fra Fauske går viralt på nett

Hans Anton Kristiansen fra Fauske lager videoer for TikTok og YouTube, enkelte av videoene har fått titusenvis av visninger, bare de siste 60 dagene har han fått 1,2 millioner visninger! Journalist og... Les mer »
rettigheter

Smittevernloven: Advarer mot lovendring

Stortingsrepresentantene skal denne dagen for andre gang votere over en endring i smittevernloven §4-3 a. Går denne lovendringen gjennom, utløses en konstitusjonell krise med alvorlige og uforutsigbare konsekvenser, melder Foreningen for Fritt... Les mer »
finans helse

LESERINNLEGG: Nei til pandemi-avtale med WHO

I disse dager fram til en gang i 2024 blir det arbeidet verden over med en ny verdensomspennende pandemi-avtale med ukjente konsekvenser i regi av Verdens helseorganisasjon (WHO) som er en del... Les mer »
migrasjon integrering

LESERINNLEGG: Statens anti-norske og anti-hvite skattefinansierte agenda

For kort tid siden uttalte leder for Antirasistisk senter (ARS) Hatem Ben Mansour følgende: «– Å være hvit har aldri vært en utsatt gruppe i denne sammenheng. Rasisme kan ikke være rettet... Les mer »
pc

Kommuner i Nord-Norge kjøper PR-hjelp for å nå Helse Nord

Kommunene i Nord-Norge burde ikke trenge å kjøpe verken PR- eller kartleggingshjelp for å nå frem til Helse Nord. De settes nå i en uverdig situasjon i samhandling med en statlig aktør, mener... Les mer »
snn

Øivind Holthe fikk ny jobb i SpareBank 1 Nord-Norge i Bodø

1. desember har Øivind Holthe sin første dag i en nyopprettet stilling som kommunikasjonsrådgiver i SpareBank 1 Nord-Norge i Bodø. Holthe vil tilhøre konsernets kommunikasjonsavdeling i Tromsø, men ha kontorsted i bankens... Les mer »
gaza

LESERINNLEGG: Virkeligheten om Gaza er problematisk for media

Nyheten om at det var Islamsk Jihad som hadde bombet sykehuset i Gaza, slo ned som en Kassam-rakett blant politikere og journalister. Av: dr. Michal Rachel Suissa, leder for Senter mot antisemittisme. De hadde... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Den forfalskede krigen

Krigen mot jødene har pågått i årtusener.  Som oftest har europeere stått bak, men i dag dominerer arabere den fronten, – støttet og finansiert fra Europa og væpnet fra Iran. Av: dr. Michal... Les mer »