Øivind Holthe fikk ny jobb i SpareBank 1 Nord-Norge i Bodø

snn

1. desember har Øivind Holthe sin første dag i en nyopprettet stilling som kommunikasjonsrådgiver i SpareBank 1 Nord-Norge i Bodø.

Holthe vil tilhøre konsernets kommunikasjonsavdeling i Tromsø, men ha kontorsted i bankens lokaler i Bodø. Her skal 48-åringen jobbe med hele bredden av kommunikasjonsfaget, med Bodø og Salten som både utgangspunkt og satsingsområde.

– Vi er svært fornøyde med å ha fått Øivind med på laget. Han vil spille en nøkkelrolle i å styrke vår tilstedeværelse i det som er et svært viktig markedsområde for SpareBank 1 Nord-Norge. Vi har stor tro på at Øivind kan bidra til å gjøre oss enda mer synlige i Bodø og Salten, sier kommunikasjonssjef Morten Tønder Albertsen.

Les også:  Harila er årets vekstskaper i Nord-Norge

Den tidligere sjefen for Blåfrost-festivalen gleder seg stort til å ta fatt på den nye jobben.

– Etter ti år i konsert- og arrangørbransjen føles det nå veldig rett å vende tilbake til kommunikasjonsbransjen. Og da SpareBank1 Nord-Norge kom på banen var jeg aldri i tvil, sier Holthe.

Og legger til:

– Jeg kan faktisk ikke tenke meg en mer spennende by å jobbe i akkurat nå, enn Bodø. Og sentralt i en rekke av de største prosjektene i byen og regionen vår står jo SpareBank 1 Nord-Norge. Vi har Bodø2024 rett rundt hjørnet, banken er generalpartner for Norges beste fotballklubb, og har et hav av spennende samarbeidspartnere innen både kultur og næringsliv som jeg ser fram til å jobbe sammen med, og løfte fram, sier Øivind Holthe.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.