glimt

Serieleder Bodø/Glimt fikk besøk av Sandefjord på Aspmyra for fotballkamp i Eliteserien søndag kveld. Glimt startet med Haikin, Sampsted, Moe, Lode, Bjørkan, Vetlesen, Hagen, Konradsen, Solbakken, Botheim og Pellegrino.

Sandefjord åpner sterkt med en sjanse, men så begynner Glimt å få tak på spillet. Kampen er faktisk ganske jevn, og ender 0-0 etter første omgang.

Men i andre omgang setter Hugo Vetlesen inn 1-0 for Glimt. Deretter blir det noen bytter på Glimt, Sandefjord kjempet for utligning, men fikk det ikke til og det ble 1-0 og seier for Bodø/Glimt.

– Prestasjonen er langt unna det vi kan på det beste. Vi måtte grave i kjelleren i dag, men de kampene er ekstra deilige å avgjøre, sier Glimt-trener Kjetil Knutsen.