LESERINNLEGG: SV og MDGs fantasiverden

pc

14. juli får Ingrid Liland og Lars Haltbrekken publisert et meget merkelig tilsvar «Frps bakvendtland» i finansavisen Dagens Næringsliv (DN).

Av: Reinert Skadsem, Styremedlem Demokratene Oslo.

Da de ikke kommer argumenter med substans annet enn sin blinde tro på klimaevangeliet som har null basis i vitenskap eller empiri, vil jeg gjerne stille noen spørsmål de gjerne kan svare på.

De omtaler det grønne skiftet som noe som er avklart hva faktisk er. Jeg tror at de fleste borgere ikke vet hva det faktisk er eller innebærer. Det som er ganske klart hvis man ser på det fra en realitetsorientert vinkel, er at dagens strømkrise (som virkelig tar rotta på felleskapet og psyken til vanlige folk) er et politikerskapt resultat av grønt skifte. Hvis man fortsetter i den retning vil man også se på dagens skremmende strømpriser som lave i forhold til hva som kommer om SV og MDG får gjennomført mer sin politikk.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

Liland og Lars henviser til «når verden for første gang ser gradestokken øke med over 1,5?» som jo må være det berømte 1,5° graders målet. Dette baserer seg på klimaevangeliet som forkynner at klimaendringene er menneskeskapte av menneskelig utslipp av CO2. Jo mer CO2 i atmosfæren jo varmere globalt klima blir det. At det gjennom hele jordas historie har forholdt seg motsatt annerledes, der varmen har kommet først og deretter høyere verdier av CO2 i atmosfæren, bekymrer ikke de klimafrelste. Her vil jeg også legge til et faktum som ingen er uenig om: Ca. 95% av alle årlige CO2 utslipp til atmosfæren kommer fra jorda selv.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

Jeg har tidligere spurt både MDG og SV følgende spørsmål uten at jeg har fått svar. MDG vil ikke svare og jeg ble forklart av dem (over telefon) at de ikke ville debattere med folk som var betydelig uenig med dem. SV og Lars Haltbrekken vil bare ikke svare. Kan derfor nå på nytt stille dem spørsmål på nytt:

• Når Parisavtalen ble vedtatt, bidro India og Kina alene for ca. 35% av alle lands utslipp. Samtidig som Kina vil nå sin topp i 2030 med ca. 80% økning til da. Noe som fortsatt gjelder. Og alle land som deltar i Parisavtalen setter opp sine egne mål uten forpliktelser med konsekvenser. Hvordan er da Parisavtalen en avtale for reduserte menneskeskapte CO2 utslipp?

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

• Hvor mye konsentrasjon av CO2 i atmosfæren kan det maks være for å opprettholde maks 1,5°C global oppvarming?

Da MDG og SV vil ha et grønt skifte (som ikke er definert hva er), kan de være ærlig å fortelle velgerne om sannsynlige kostnader for velgerne? (som de selvfølgelig selv ikke vil merke konsekvensene av da de sitter trygt i offentlig betalte stillinger) Da tar jeg for gitt at de faktisk har gjort slike analyser? Allerede nå sliter mange innbyggere og bedrifter med strømregninger og brenselsutgifter som en konsekvens av «grønn» politikk. Strømkrisen en direkte norsk politikerskapt konsekvens mens olje og gass en mer sammensatt konsekvens.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.