LESERINNLEGG: Å være Europas grønne batteri gir ingen mening

havvind

Elektrifisering av den norske sokkelen til minimum 50 milliarder norske kroner, er noe av det dummeste stortingsglobalistene i Norge heier frem – og nå vil gjennomføre – selv med norske monsterpriser på strøm.

Av: Vidar Kleppe, Bystyre – og fylkestingsrepresentant for Demokratene.

Argumentene fra en næringene som ser en inntjening fra offentlige myndigheter og eller sparing av en kunstig satt CO2 avgift.

Les også:  Full frifinnelse av Fosenaksjonistene

At Norge skal være Europas grønne batteri – er helt meningsløst og en økonomisk fare for det Norge, som nordmenn frem til nå har kjent. Og så har vi denne olje- og energiminister fra Ap, Terje Åsland, som til tross fortsetter å pålegge Equinor og de andre operatørene på sokkelen til å elektrifisere er ikke mindre enn en liten skandale.

Les også:  Krever helsehjelp til barnevernsofre

Dette gjøres mot bedre viten. De aller fleste nordmenn forstår faktisk at dette strider mot absolutt all sunn fornuft.

Godt folk! Norge trenger virkelig en helt ny kurs. For å få det til må vi tørre å gi stemmene våre til noe helt nytt. Ja, vi Demokratene har gode løsninger som alltid setter det norske folk og Norge først.

Ærlig talt! Nå er det på tide å velge gode folk gode med arbeids og livserfaring til politikken – ikke politiske broilere som er oppdrettet i egne garn og krok.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.