– Mange kan være feil forsikret nå

if

If-sjef Morten Thorsrud tror mange kan ha feil forsikringsdekninger fordi samfunnene våre er endret de siste månedene. Samtidig som han legger frem resultatet for andre kvartal, oppfordrer han bedrifter og privatpersoner til å kontakte forsikringsselskapet for å sjekke forsikringene sine.

Nye tall fra Nordens største forsikringsselskap viser også at folks rutiner er på vei tilbake til normalen, etter en voldsom stopp i mars.

– En av våre viktigste oppgaver er å være gode rådgivere for kundene våre. Den siste tiden har vi sett flere eksempler på at kundene ikke er riktig forsikret etter koronaens første fase, derfor kommer vi med denne oppfordringen, sier konsernsjef i If, Morten Thorsrud.

Les også:  NetOnNet: Tilbyr 10 års garanti på TVer!

– Noen bedrifter har fått kraftig økt omsetning som endrer deres forsikringsbehov, mens andre har permittert ansatte. I sommer har flere av oss kjørt mange kilometer på ferie i sitt hjemland og bør kanskje tilpasse kilometerstanden sin. Andre igjen har bygget ut hjemmet sitt, investert i ny hytte eller kjøpt båt. Det har vært store endringer for mange og det er viktig at vi sikrer at kundene er riktig forsikret, sier Thorsrud.

Les også:  Advarer: Mildværet gir risiko for vannskader

Torsdag la If frem sitt kvartalsresultat etter en av de mest turbulente periodene i nyere tid. If-sjefen mener tiden vi har lagt bak oss viser hvor viktig det har vært med solide forsikringsselskaper som har kunnet hjelpe kundene gjennom en vanskelig situasjon.

– I andre kvartal hadde vi store utgifter knyttet til reiseforsikring. Samtidig førte mindre trafikk på veiene til færre motorskader, og i sum balanserte disse postene hverandre mer eller mindre ut. Vi har imidlertid reassuranse på reiseforsikringene våre som gjør at vi får dekket deler av tapene fra reiseskadene. Det er bakgrunnen for at vi kan legge fram svært gode tall for andre kvartal, sier konsernsjef Morten Thorsrud.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.