if

If: Du trenger trolig ikke bunadsforsikring

Innboforsikringen og reiseforsikringen dekker allerede mye av skaderisikoen for deg som bunadseier. Så sant du ikke er redd for å få pølseketsjup og softis på bunaden. Forsikringsselskapet If mener det er lurt... Les mer »
snøfreser

Snøfreser får naboer til å klikke

Bråkete snøfjerning og snøfresing over på naboens tomt skaper nabokrangler og isfronter om vinteren. Konflikter mellom naboer er ofte knyttet til årstidenes gang, ifølge forsikringsselskapet If. De ni første månedene i år... Les mer »
if

If advarer om musespising på biler i vinter

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke den jevnlig for hjemme alene-fester. Hvis det oppstår... Les mer »
if

Sjåfører krangler om blinking før rundkjøring

27 prosent nekter fortsatt å bruke lyssignal til venstre før rundkjøring. Slik signalering har vært sterkt anbefalt av veimyndighetene og trafikkskolene i over 25 år. 71 prosent svarer ja på spørsmålet «Blinker... Les mer »
bil ratt speedometer

Nordmenn følger ikke servicen: Får motortrøbbel på bilferie

Omstillingen fra småkjøring i lokalmiljøet til høye hastigheter på europeiske motorveier er tøff for mange biler i sommerukene. Forsikringsselskapet If får alene inn rundt 500 saker fra Europa utenom Norden. Belastningen på... Les mer »
pexels

If frykter festulykker med elsparkesykkel 17. mai

Elsparkesykler og store folkemengder på nasjonaldagen er en farlig kombinasjon. Det mener forsikringsselskapet If. Særlig de minste barna er utsatt. Den uklare trafikantrollen til elsparkesyklistenes uroer If. – I det ene øyeblikket bruker... Les mer »
if

Denne grilldatoen kan utgjøre en brannrisiko

Mange aner ikke at slangen på gassgrillen går ut på dato. Sjekk datoen snarest, oppfordrer forsikringsselskapet If. Denne helgen kan det være lurt å gå nøye over gassgrillen og gjøre en sikkerhetssjekk.... Les mer »
sykkel

Frykter sykkelulykker ved sen feiing av strøgrusen

Vårrengjøringen av gater og veier kommer sent i gang mange steder. Det kan skape farlige situasjoner for syklistene, mener If. Av-og-på-vinteren i mange deler av landet skaper krøll for gatefeiingen. Mange kommuner... Les mer »
røykdetektor

Svakhet i røykvarslere kan føre til brann

Tusenvis av røykvarslere i Norge har en konstruksjon som gjør at de bør skiftes ut. Røykvarslerbatteriet kan settes inn feil, kortslutte og utvikle sterk varme og røyk, advarer forsikringsselskapet If. Har røykvarsleren... Les mer »
if

If: Nær 80 skader etter uværet i Nord-Norge

Uværet i Nord-Norge har ført til store skader på mange hus, melder forsikringsselskapet If. Selskapet har til nå mottatt nesten 80 skademeldinger knyttet til uværet. – Uværet har skadet takene på en... Les mer »