brann hus

Høye strømpriser: Sterk brannøkning i desember

Høye strømpriser bidrar til nesten en dobling av branner knyttet til vedovner, peiser og skorsteiner de siste ukene. Hittil i desember har brannvesen over hele Norge hatt 214 utrykninger til skorsteinsbranner. I... Les mer »
vinter trafikk

Stadig færre førjulsbulker – Men én dag peker seg ut

De siste tre årene har færre enn før krasjet bilen i juleinnspurten. «Den store bulkedagen» er likevel én av de tre siste dagene før julaften. Omikron vil trolig påvirke bulkingen i år.... Les mer »
if

If advarer mot koldtbord for mus

Sist høst og vinter gnafset og gnagde mus i stykker biler og bobiler for millioner av kroner. If ber bileiere sjekke bilen jevnlig for hjemme alene-fester. I løpet av noen få måneder... Les mer »
forbrukslån

Advarer mot svindelforsøk på SMS og epost: Ikke gi fra deg opplysninger!

If og Europeiske Reiseforsikring advarer nå mot utspekulert svindel i selskapenes navn. En tilfeldig ansatt skal være misbrukt som avsender. I løpet av fredag har Europeiske Reiseforsikring, som er en del av... Les mer »
if

Advarer: – Ønsker ikke at 2021 skal bli et nytt rekordår for båtskader

Skadetall fra forsikringsselskapet If viser en sterk økning i båtskader fra 2019 til 2020. Her er båtekspertens beste tips for å sikre seg mot en kjedelig avslutning på årets båtsesong! Ekstremvær med... Les mer »
abonner

Flom av vannskader på koronakontoret

Mer kaffekos og drikke med isbiter i lunsjen får skylden for økning i vannskader. Antallet rørbrudd og lekkasjer fra vanntilkoblede kjøleskap og kaffemaskiner hjemme øker, viser forsikringstall fra Finans Norge. I fjor... Les mer »
if

Uvanlig mange tyverier av robotgressklippere

I sommer har forsikringsselskapet If alene fått tyverimelding om 25-30 robotgressklippere som er stjålet fra hager og uteområder. Det er uvisst om kriminelle smugler gressklippere ut av landet. Aldri før har If... Les mer »
if

Millionskader etter regn på sommeren

I juli og august i fjor ødela regnskyll for over 136 millioner kroner, viser forsikringstall. Nå er den verste tiden på året for styrtregn. Meteorlogisk institutt melder nå om fare for styrtregn... Les mer »
bolig fjord natur

Ny undersøkelse: Folk dropper å lese forsikringsvilkårene

Nordmenn bare skumleser eller gjemmer forsikringspapirene sine ulest i en skuff, viser ny undersøkelse. Færre enn én av fem – 18 prosent – svarer at de har lest tilnærmet alt av forsikringsvilkår... Les mer »
if

Tyver stjeler griller og møbler fra hager

Forsikringsselskapet If ber folk følge litt ekstra med utenfor hjemmet nå i sommermånedene. Selv blomster, planter og hagegnomer får ikke stå i fred for tyveri i norske hager. – Nå er det... Les mer »