nyttårsaften

Nye tall: Sju av ti dropper fyrverkeri

Den som følger ekstra nøye med, vil trolig se mindre fyrverkeri enn før på nattehimmelen nyttårsaften. Nordmenn strammer inn på nyttårsfesten:13 prosent vil kjøpe mindre fyrverkeri enn de vanligvis gjør. Det viser... Les mer »
hd motorsykkel

Slik gjør du motorsykkelturen tryggest mulig

De seneste årene har det vært en stor økning i antall tunge motorsykler på norske veier, og antall MC-skader har økt jevnt. Er du en av dem som skal ut på to... Les mer »
bil ratt speedometer

Flere bulker i dopausene enn i påskekøen

Toalett- og matpauser hjem fra påskeferie er fire ganger mer risikable enn stanging i bilkøen fra fjellet eller sjøen. Første og andre påskedag i fjor var det 58 biler som ble skadet ved påkjørsel... Les mer »
veier

Kraftig økning i sjåfører som trenger veihjelp

Sist år økte antallet veiassistanser og bilberginger med 20 prosent, viser tall fra forsikringsbransjen. Å kjøre tom for strøm er den nye tomme tanken. I fjor var det 251 653 veihjelp- og... Les mer »
brann hus

Høye strømpriser: Sterk brannøkning i desember

Høye strømpriser bidrar til nesten en dobling av branner knyttet til vedovner, peiser og skorsteiner de siste ukene. Hittil i desember har brannvesen over hele Norge hatt 214 utrykninger til skorsteinsbranner. I... Les mer »
vinter trafikk

Stadig færre førjulsbulker – Men én dag peker seg ut

De siste tre årene har færre enn før krasjet bilen i juleinnspurten. «Den store bulkedagen» er likevel én av de tre siste dagene før julaften. Omikron vil trolig påvirke bulkingen i år.... Les mer »
if

If advarer mot koldtbord for mus

Sist høst og vinter gnafset og gnagde mus i stykker biler og bobiler for millioner av kroner. If ber bileiere sjekke bilen jevnlig for hjemme alene-fester. I løpet av noen få måneder... Les mer »
forbrukslån

Advarer mot svindelforsøk på SMS og epost: Ikke gi fra deg opplysninger!

If og Europeiske Reiseforsikring advarer nå mot utspekulert svindel i selskapenes navn. En tilfeldig ansatt skal være misbrukt som avsender. I løpet av fredag har Europeiske Reiseforsikring, som er en del av... Les mer »
if

Advarer: – Ønsker ikke at 2021 skal bli et nytt rekordår for båtskader

Skadetall fra forsikringsselskapet If viser en sterk økning i båtskader fra 2019 til 2020. Her er båtekspertens beste tips for å sikre seg mot en kjedelig avslutning på årets båtsesong! Ekstremvær med... Les mer »
abonner

Flom av vannskader på koronakontoret

Mer kaffekos og drikke med isbiter i lunsjen får skylden for økning i vannskader. Antallet rørbrudd og lekkasjer fra vanntilkoblede kjøleskap og kaffemaskiner hjemme øker, viser forsikringstall fra Finans Norge. I fjor... Les mer »