tryg

Tryg etterlyser savnede livbøyer

Samtidig som det i juni ble satt en dyster rekord i antall baderelaterte drukninger, har det forsvunnet mange titalls livbøyer fra Tryg Forsikring som var satt ut ved badesteder, havner og vann... Les mer »
lås sikkerhet

Kun 1 av 4 bruker det beste middelet mot innbrudd

Kun 25 prosent bruker alarm når de ikke er hjemme. Det viser en ny undersøkelse. – Alarm er det beste virkemiddelet mot innbrudd, og bør brukes av flere, sier forsikringsselskap. 3 av... Les mer »
småbåt

Derfor kan det lønne seg å ha kaskoforsikring på sjøen

Ikke alle vet at det er ulike regler for ansvar ved forsikring av båt enn det er for bilforsikring, og det kan koste deg dyrt. De aller fleste kjenner til hvordan kaskoforsikring... Les mer »
trafikk skilt

Bilister vet ikke hvor de er når de trenger veihjelp

Mange nordmenn skal på bilferie i sommer og Viking Redning forventer en betydelig økning i antall redningsoppdrag. En ny løsning fra Viking gjør det enklere å få veihjelp raskt. 1,3 millioner nordmenn... Les mer »
skruer hammer tang

Annenhver pusser opp i sommer

Koronasommeren er sommeren hvor hammer og pensel blir flittig brukt av nordmenn, viser fersk undersøkelse. Så mange som én av ti nordmenn i voksen alder sier de skal bygge terrasse av ett... Les mer »
codan

Trege syklister er trafikkfarlige

En ny undersøkelse viser at 1 av 2 nordmenn mener at syklister som sykler for sakte på veien utgjør en trafikkfare. Like mange mener at syklistene ikke kan trafikkreglene godt nok. Undersøkelsen,... Les mer »
tryg

Tryg vil påby redningsvest i alle fritidsbåter

Mange ferske båtførere og reiseforbud til utlandet vil bety rekordmange fritidsbåter på vannet denne sommeren. – Vi frykter tidenes ulykkessommer, med alt for mange omkomne på sjøen i år, sier kommunikasjonssjef Ole... Les mer »
if europeiske

Tilpasser reiseforsikringen i takt med myndighetenes anbefalinger

Nylig ble det klart at Utenriksdepartementet (UD) åpner opp for reiser til områder i Norden som tilfredsstiller smittekriterier fastsatt av Folkehelseinstituttet (FHI). Nye justeringer skal vurderes med 14 dagers mellomrom i tiden... Les mer »
fly reise ferie

7 av 10 mer skeptiske til utenlandsreiser

Koronakrisen gjør at 72 prosent vil tenke seg ekstra godt om før de bestiller sin neste utenlandsferie. Tallene er hentet fra en fersk undersøkelse Norstat har gjort for Frende Forsikring. 54 prosent... Les mer »
if

Advarer mot grillkluter i engangsgriller som selvantenner

I fjor kom det inn 464 skademeldinger til forsikringsselskapene etter branner eller branntilløp som skyldtes selvantenning. Det viser bransjetall fra Finans Norge. Pussegarn, tørkepapir, kluter eller sagspon fuktet med oljer kan begynne... Les mer »