vinter trafikk

Nå kommer vinteren – Unngå å havne i dekkfella

1 av 3 har opplevd farlige situasjoner på glatta med sommerdekk. Med lavere temperaturer bør du skifte dekk nå! I en ny undersøkelse gjennomført av Ipsos de siste ukene for Gjensidige viser... Les mer »
if

Advarer: – Ønsker ikke at 2021 skal bli et nytt rekordår for båtskader

Skadetall fra forsikringsselskapet If viser en sterk økning i båtskader fra 2019 til 2020. Her er båtekspertens beste tips for å sikre seg mot en kjedelig avslutning på årets båtsesong! Ekstremvær med... Les mer »
veier

Høstferie og snø – Få på vinterdekkene!

Mens store deler av Øst- og Sørlandet avslutter høstferien i helgen, starter den for mange andre. Det er ventet stor trafikk i dag og i helgen, og skal du til fjells bør... Les mer »
speedbåt

Kraftig nedgang i antall båttyverier

Antall båttyverier i sommer var nær halvert sammenlignet med sommeren i fjor, viser ferske tall fra Tryg Forsikring. Koronapandemien og delvis stengte grenser er trolig en del av årsaken. – Ferske analyser... Les mer »
gjensidige

Over halvparten av alle bilistene i Nordland vet ikke hva de skal gjøre når de ser dette skiltet

En av de tingene som irriterer bilistene mest er folk som presser seg frem og inn når to felt blir ett, men hvordan skal en kjøre og hva er den beste løsningen... Les mer »
reiser ferie

Trygs reiseforsikring tilbake til normalen

Tryg Forsikrings reiseforsikring gjelder som normalt fra 1. oktober i takt med at Utenriksdepartementet opphever det globale reiserådet fra samme dato. – Etter 18 måneder med restriksjoner forbundet med koronapandemien er vi... Les mer »
frende

Slik unngår du båtskader under vinterlagring

Antall nye båteiere har eksplodert under pandemien. Nå er det tid for vinterlagring og opplag av båten, og det er flere ting både ferske og erfarne båteiere bør være klar over. Både... Les mer »
tryg

Tryg har passert livbøye nummer 50.000

Tryg Forsikring har siden 1952 satt ut tusenvis av livbøyer over hele Norge. Nylig ble nummer 50.000 registrert, og milepælen ble fredag markert da Redningsselskapet region vest fikk tildelt en egen æresbøye.... Les mer »
tryg

Tusenvis av studenter kan ta det med ro

Over 300.000 studenter har nylig startet studier ved landets universiteter og høyskoler. Selv om mange av disse flytter på kollektiv, hybel eller leilighet for første gang, trenger de fleste likevel ikke tenke på... Les mer »
bolig kjøkken brann

Frykter økning i nattmatbranner

Over 300.000 studenter ved Universiteter og Høgskoler starter i disse dager på studiene sine.  Pandemien har resultert i rekordmange studenter. Mange flytter i egen bolig for første gang, enten alene eller i... Les mer »