gjensidige

Advarer: Norske feriebiler tiltrekker seg innbruddstyver

Gjensidige har gjennom flere år merket seg at norske bilturister på ferie er ettertraktet mål for innbruddstyvene.  Antall tyverier fra bil økte kraftig i fjor, og norske bileiere ble robbet for et... Les mer »

Frykter reisekaos i sommer

Streik, ekstremvarme og store arrangementer kan påvirke sommerens reiseaktiviteter for veldig mange. – Vi anbefaler alle å beregne god tid når man skal ut å reise i sommermånedene, sier Hege Bussesund, som... Les mer »

1 av 4 har ikke råd til oppgraderinger hjemme

I en blodfersk undersøkelse sier hele 25 prosent at de ikke har nok penger til å kunne fikse på ting hjemme. – Det vil garantert ende med en rekke dyre skader som... Les mer »
hd motorsykkel

Frykter flere alvorlige MC ulykker i Nordland

Hvert år skader mange seg stygt på MC og mopeder. Her er tipsene som kan holde deg på veien. Et av de sikreste vårtegnene er alle motorsyklene som er ute på veiene.... Les mer »
if

If: Du trenger trolig ikke bunadsforsikring

Innboforsikringen og reiseforsikringen dekker allerede mye av skaderisikoen for deg som bunadseier. Så sant du ikke er redd for å få pølseketsjup og softis på bunaden. Forsikringsselskapet If mener det er lurt... Les mer »
elsparkesykkel

Altfor mange mangler elsparkesykkel-forsikring

Et sikkert vårtegn er at vi begynner å sykle mer. Mange har egen elsparkesykkel, men fremdeles er det få som har forsikret den. – Altfor mange mangler elsparkesykkel-forsikring, og i vinter har... Les mer »
sykkel

Sykkeltyverier koster mer enn biltyverier

Våren nærmer seg, og da kommer også syklene frem. Men det har sin pris. Flere og flere opplever å få sykkelen sin stjålet, og forsikringsbransjen betalte i fjor ut mer i erstatninger... Les mer »
ratt subaru

3 av 10 planlegger bilferie i Norge i sommer

I en fersk spørreundersøkelse for Tryg Forsikring svarer 31 prosent at de planlegger å ha bilferie i Norge i sommer. – Det er flere enn tilsvarende undersøkelse i fjor, og økningen er... Les mer »
hus vinter

Stor skadeøkning i fjor: Slik stenger du hytta etter påske

I fjor økte antallet hytteskader med 23 prosent. – Hytteskadene kostet mer enn 1,3 milliarder kroner. Det sier fagsjef i Frende Forsikring, Lill Cecilie Bjørndal Klementsen. I 2023 ble det meldt inn... Les mer »
tryg

2 av 10 frykter ladekø på fjellet

Vinterferien avsluttes i disse dager, og i en undersøkelse for Tryg Forsikring svarer 2 av 10 bilister under 40 år at de frykter ladekø på fjellet. – Selv om det er vårlig... Les mer »