tryg

70-åringen som gjør Norge tryggere

Livbøyen fyller 70 år i år, og Tryg Forsikring markerer jubileumet med å utplassere rekordhøye 4500 nye livbøyer over hele Norge. – Tryg-bøyen er en del av vårt samfunnsoppdrag og DNA og... Les mer »
Elsparkesykkel

Strengere regler for elsparkesykler gir færre skader

Med nye regler for elsparkesykler har antall skader gått betraktelig ned. – Dette viser at tiltakene har god effekt, sier skadeforebygger. – Nedgangen er gledelig, men det er fortsatt en utfordring med... Les mer »
Elsparkesykkel

Ny undersøkelse: 5 av 10 vil forby elsparkesykkel på fortau

I en fersk spørreundersøkelse svarer 52 prosent at det bør innføres forbud mot å bruke elsparkesykkel på fortau. Høyest andel finner en i Oslo. – Dette er ett av forslagene til ytterligere... Les mer »
bil hund

Beskytt hunden din mot flått nå!

Nå som det begynner å bli mildere vær i hele landet er det på høy tid å tenke på flåttbeskyttelse for våre hundevenner. Hvilke typer beskyttelse finnes det, og hva skal man... Les mer »
fritidsbåt

Ta båtsjekken nå så ikke sesongstarten ryker!

Snart er det mai og tid for deilige dager på sjøen. Sjekk båten nå, så unngår du å starte sesongen i kø på verksted. – Du bør sjekke tilstanden til båten og... Les mer »
bil ratt speedometer

Flere bulker i dopausene enn i påskekøen

Toalett- og matpauser hjem fra påskeferie er fire ganger mer risikable enn stanging i bilkøen fra fjellet eller sjøen. Første og andre påskedag i fjor var det 58 biler som ble skadet ved påkjørsel... Les mer »
båt

Dårlig vedlikehold kan senke båten din

Mange båter er i dårlig forfatning når de sjøsettes. Med godt vedlikehold kan du forebygge både havari og synkeskader. –  Mange båtskader skyldes at folk tar i bruk dårlige vedlikeholdte båter. Båtene har... Les mer »
hytte vinter ferie

Påskeferie i leid hytte? Ta med egen røykvarsler!

Påskeferien står for døren, og mange vil i år tilbringe tid i leid hytte. Tryg Forsikring og Brannvernforeningen råder leietakere av hytte å ta ekstra forholdsregler for å redusere risikoen for brann... Les mer »
snø

De færreste velger Syden-varme i påsken

Mens nordmenn flest blir i Norge i påsken, oppgir 150 000 nordmenn at de planlegger å reise til varmere strøk i høytiden. For mange blir det første utenlandsferie på over to år.... Les mer »
frende

Glemmer du brekket kan det gå helt galt

Hvert år glemmer tusenvis å sette på håndbrekket når de setter fra seg bilen. – Bare flaks at ikke barn, voksne eller dyr blir skadet oftere. Det sier fagsjef på motor i... Les mer »