dekkskift

Dekkskift – Høysesong for dekk på ville veier

I løpet av de neste månedene vil over hundre bilister miste nylig påskrudde vinterdekk under fart og skade bilen sin – Hvert år rykker bilbergere ut for å hjelpe flere hundre fortvilte... Les mer »
bil ratt speedometer

Ny undersøkelse: En av tre kjører bil oftere enn før

Hele 33 prosent kjører bil oftere enn før på grunn av fare for å bli smittet ved bruk av kollektivtransport, viser en fersk undersøkelse foretatt for Tryg Forsikring. – Vi setter dette... Les mer »
hd motorsykkel

Flere trafikkulykker: Rustne kjøreferdigheter på MC

Med bar asfalt blir det flere motorsykler på veiene. Overvurderte og rustne kjøreferdigheter er årsak til mange MC-skader om våren. –De MC-førere vi snakker med forteller at mange har rustne kjøreferdigheter om... Les mer »
fremtind

Nå bør du sjekke huset for sopp og råte – Her er sjekklisten

Nå er det tid for å ta en vårsjekk på huset. Se etter sopp og råte, og huset og lommeboka vil takke deg senere. Slik gjør du det. Hus og hytter representerer... Les mer »
fritidsbåt

– Mange båteiere får en kjip start på sesongen

Nå begynner båtsesongen for alvor. – Jeg er redd mange får en kjip start, med båten på verksted og ikke på vannet. Det sier fagsjef på båt i Frende Forsikring, Edmond Wold... Les mer »
ratt subaru

Stadig flere sjåfører trenger bilberging

Bruken av veihjelp og bilberging øker i Norge, viser forsikringstall. I fjor var det 208 428 veihjelp- og bilbergingsoppdrag dekket over forsikringen, viser tall fra bransjeorganisasjonen Finans Norge. Det er en økning... Les mer »
lofoten moskenes

Tryg Forsikring: – Ta norgesferie i år!

Reiserådet ble forlenget til 15. mai, og UD varsler at reiserådet kan bli ytterligere forlenget. – Vi oppfordrer til norgesferie i år, og vil ikke anbefale kjøp av reiser til utlandet denne... Les mer »
gjensidige

Påsken er høytid for steinsprutskader i Nordland – 30 skader daglig

Er du bileier, er det en stor sjanse for at du har opplevd dette. Trolig vil flere hundre bileiere i Nordland ende opp med en «rose» i frontruten de neste ukene. – Når... Les mer »
vinter ferie

Ta brannsjekk på hytta i påsken

Også årets påske blir annerledes, men mange flytter husstanden til hytta. Skadeforebygger anbefaler å benytte muligheten til å ta en skikkelig sjekk for å unngå skader av gnagere, vann og brann! Fjorårets... Les mer »
fly reise ferie

Dette er nordmenns planer i påsken: Titusenvis til utlandet

1 av 4 nordmenn skal på hytta i påsken, og 10 prosent skal besøke venner og familie i en annen kommune. Men det er også en del som skal utenlands, og flest... Les mer »