hytte vinter ferie

Coronakrisen: Få hytteeiere trosser hytteforbudet

8 av 10 nordmenn blir hjemme i påsken, og få hytteeiere trosser hytteforbudet, viser en ny undersøkelse. 79 prosent er enige i forbudet mot å dra på hytta, og bare 13 prosent... Les mer »
fritidsbåt

Bruk båten med vett i påsken!

Kos deg i båten i påsken, men vær ekstra forsiktig og dra ikke på lange turer. Det er rådet fra Kongelig Norsk Båtforbund og deres samarbeidspartner Tryg Forsikring. Påsken er starten på... Les mer »
bolig kjøkken brann

Bruk hjemmetiden til å ha brannøvelse

Halvparten av oss har aldri hatt brannøvelse eller prøvd rømningsveiene hjemme. – Den som er hjemme med brakkesyke har ingen unnskyldning lenger, sier brannekspert. – Vi er mer hjemme enn ellers og... Les mer »
bilverksted

Korona: If betaler bilverkstedene raskere

For å hjelpe bilverksteder med likviditeten under koronakrisen, har forsikringsselskapet If innført to dagers betaling på innkommende e-fakturaer. Normalt er det 30 dager. If har daglig og nært forhold til skadeverkstedene, og... Les mer »
forfatter

Nå er koronasvindlerne her

Koronasvindlere er aktive på e-post, SMS og telefon for tiden, opplyser forsikringsselskap. her kan du lese om hvordan du avslører dem. – Kaotiske tider som nå er gull for en svindler og... Les mer »
bridge

Fraråder utenlandsreiser nå

I forbindelse med corona-utbruddet fraråder Tryg Forsikring folk å legge ut på utenlandsreise nå. – Flytrafikken til og fra de mest smitteutsatte områdene er i ferd med å stoppe helt opp, og... Les mer »
italia

Coronaviruset: Reiseforsikringen dekker hele Italia

I forbindelse med utbredelsen av coronavirus utvider Tryg Forsikring avbestillingsdekningen til også å gjelde hele Italia. Fra før dekkes Kina, Sør-Korea og Tirol i Østerrike. – Vi følger Norske myndigheters reiseråd og... Les mer »
fly reise ferie

Velger å dekke avbestillinger av reiser til hele verden

Norges største reiseforsikringsselskap, Europeiske Reiseforsikring, utvider nå forsikringsdekningen på grunn av koronaviruset. Derfor dekkes avbestillinger til hele verden for reiser som skal starte innen utgangen av 26. mars. Europeiske Reiseforsikring dekker nå... Les mer »
coronaviruset

Tryg Forsikring utvider avbestillingsdekning ved coronavirus

Tryg Forsikring utvider avbestillingsdekningen til kunder som har bestilt reise, til også å gjelde regionen Tirol i Østerrike. Fra før dekkes Kina, Hong Kong, Sør-Korea samt en rekke provinser i Nord-Italia. –... Les mer »
if

Ønsker jevnere kjønnsbalanse blant forsikringskundene

Tall fra forsikringsselskapet If viser at det er menn som ofte tar initiativet når det gjelder forsikringene i husstanden. Dette skal bli jevnere fordelt, mener Ingrid Janbu Holthe, konserndirektør for privatmarkedet i... Les mer »