Knut Marius Djupvik fra NRK-Stjernekamp slipper «Kan Du Hjelpe Me å Hjelpe»

rocksport

Knut Marius Djupvik gjør det for tiden skarpt I NRK Stjernekamp men det er som artist med originale later han trives best.

Nå er han klar med singelen «Kan Du Hjelpe Me å Hjelpe» som kommer ut fredag 23. oktober. Knut Marius slo for alvor gjennom i 2013 da han vant The Voice på TV2.

– «Kan Du Hjelpe Me å Hjelpe» er dedikert til de som synes det er litt vanskelig, og som det er vanskelig å hjelpe. Denne sangen handler om hvor frustrerende og trist det er å være glad i noen som ikke har det bra, som du ikke greier å hjelpe. Den er dedikert til de som sitter våkne om nettene, forsvinner under samtaler og går lange turer for å tenke på hvordan man kan hjelpe. Den er også dedikert til de som synes det er så uendelig vanskelig å be om hjelp. De som synes det er vanskelig å åpne seg opp og å fortelle om hvor ille det føles. Det kan føles polariserende og det er mange ord og handlinger som på papiret ser smart og gjennomtenkt ut, men som kan være så uendelig vanskelig i praksis. Jeg dedikerer denne til de som vil hjelpe og de som synes det er for vanskelig å få hjelp, sier Knut Marius.

Please follow and like us:
Pin Share
Les også:  Disse åtte kjendisene deltar i Velodromen Kjendis på TV 2

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.