handeland

VIDEO: Nå feirer Curiosity Rover bursdag på Mars

Curiosity Rover, universets mest ensomme robot, fyller 10 år fredag 5 august og blir endelig feiret som fortjent – takket være robot-kollegaer på jorden. Husqvarna, markedslederen innen robotgressklippere, elsker ingeniørkunst og har... Les mer »
Grønt Fokus

Slik varer sommeren lenger

De fleste av oss trekker inn fra hagen når ullgenseren ikke lenger holder kulda ute, men en enkel hagestue eller vinterhage forlenger sommeren med mange måneder. – Vi nordmenn har simpelthen akseptert... Les mer »
handeland

Nå blir det enklere å vedlikeholde de populære robotgressklipperne

Husqvarnas mest populære robotgressklippere har blitt oppgradert. De nye Automower 310 Mark II og 315 Mark II har fått et oppgradert design som letter og reduserer behovet for vedlikehold.  De to oppgraderte... Les mer »
if

Uvanlig mange tyverier av robotgressklippere

I sommer har forsikringsselskapet If alene fått tyverimelding om 25-30 robotgressklippere som er stjålet fra hager og uteområder. Det er uvisst om kriminelle smugler gressklippere ut av landet. Aldri før har If... Les mer »
fremtind

Slik kan hagearbeid forebygge skader på huset

Sommertid er hagetid for mange. Da er det smart å samtidig sjekke hvor godt tomten tåler store nedbørsmengder og overvann. Landskapsarkitekt Andreas har tips til hvordan du kan forebygge og få det... Les mer »
if

Tyver stjeler griller og møbler fra hager

Forsikringsselskapet If ber folk følge litt ekstra med utenfor hjemmet nå i sommermånedene. Selv blomster, planter og hagegnomer får ikke stå i fred for tyveri i norske hager. – Nå er det... Les mer »
phillips

Hagesesongen er i gang: Slik får du et flott uterom med smart belysning

Korona og nedstenging rundt om i landet, har latt nordmenn bruke mer tid og midler på oppussing av hjem og fritidsbolig. Hagen og verandaen er uterom der vi tilbringer mer tid enn... Les mer »
plantasjen

Plantasjen i Bodø åpner butikken

Plantasjen har nå åpnet alle butikkene sine i Norge. Fra midten av mars har opptil 38 butikker vært stengt på grunn av koronarestriksjoner. Dette innebærer at alle Plantasjens butikker i Norden nå... Les mer »
lås sikkerhet

Kraftig økning i nabokrangling under korona

Nabokrangling har økt med nærmere 50 prosent fra i fjor til i år, viser ferske tall fra Gjensidige. Tre-felling er en vanlig kilde til nabokrangling. – Tallene viser at det er mye... Les mer »
skog hage

Busker og trær i hagen: Ikke ta sagen i egne hender

Busker og trær gir farge og liv til hagen hele sommeren. En rik hageflora er også en av de vanligste kildene til konflikt med naboen. Slik løser dere uenigheter. Det er mange... Les mer »