snøfreser

Snøfreser får naboer til å klikke

Bråkete snøfjerning og snøfresing over på naboens tomt skaper nabokrangler og isfronter om vinteren. Konflikter mellom naboer er ofte knyttet til årstidenes gang, ifølge forsikringsselskapet If. De ni første månedene i år... Les mer »
godfisk.no

Nyt smaken av grillet fisk i sommer!

Sunt, godt og enklere enn du kanskje tror. Stjernekokk Runa Kvendseth gir deg tre herlige fiskeretter som du raskt kan lage på grillen. Sommeren er for mange synonymt med lange, koselige grillmåltider... Les mer »
handeland

Verdens biedag og biologisk mangfold dagen

Lørdag 20. mai er det ”Verdens biedag” og førstkommenda mandag 27. mai er det ”Biologisk mangfold dagen”, to merkedager som det er viktig å gi litt oppmerksomhet. I den forbindelse har vi... Les mer »
grønt fokus

Drivhusfelle nr. 1 for nye drivhuseiere

Å montere et lite drivhus i pent vårvær går som regel som en drøm, men dersom man ikke passer på kan monteringen fort bli et mareritt. Her får du et helt konkret... Les mer »
ifi

Bli klar til 17. mai med disse tipsene

Den store dagen er rett rundt hjørnet, og da er det på tide å gjøre deg selv og uteplassen klar til fest. Her er fem ting du bør gjøre før flagget går... Les mer »
handeland

Husqvarna lanserer Rewilding Mode, en funksjon som skal bringe naturen tilbake til hagen

Husqvarna, verdenslederen innen robotgressklipping, lanserer nå en ny funksjon utviklet for å bidra til å gjenskape biologisk mangfold i private hager. Rewilding Mode sørger for at 10 prosent av hagen forblir uklippet,... Les mer »
plantasjen

Slik pynter du med blomster denne påsken

Årets påske ser ut til å bli fargerik, og med tulipaner, liljer og stemor i sesong er blomstene ingen unntak. Plantasjen deler sine tips til hvordan du kan pynte med disse i... Les mer »
handeland

Nye batteridrevne hageredskaper fra Husqvarna

Husqvarnas nye og stilige batteriserie Aspire er designet for å møte de spesifikke behovene til de med mindre hager. Resultatet er en serie hageredskaper som er både enkle i bruk, sammenleggbare og plassbesparende,... Les mer »
handeland

Snart kommer robotgressklippere uten begrensingskabel

Neste år vil Husqvarnas første Automower robotgressklipper som ikke krever nedgravd begrensingskabel lanseres for det private markedet. NERA-modellene bruker det satellittbaserte navigasjonssystemet EPOS. Ved hjelp av Automower Connect-appen på mobiltelefonen oppretter brukeren enkelt... Les mer »
handeland

Månedens tips: Tid for effektiv høstrengjøring

Høsten er tiden for skikkelig vask og rengjøring utendørs før kulda setter inn. Gjør du jobben grundig nå, vil du spare deg selv for masse ekstra arbeid når våren kommer, og bruker... Les mer »