Chris Holstens dag i «Hver gang vi møtes»

tv2

Halvveis i den niende sesongen av TV2s «Hver gang vi møtes» har vi allerede fått uforglemmelige kvelder med hyllester til både Odd Nordstoga, Aslag Haugen og Linnea Dale.

Nå står hyllesten av én av Norges mest populære hitmakere for tur, og musikken kan du høre allerede nå.

Allerede som 26-åring hadde Chris Holsten over 70 millioner avspillinger på Spotify, og han har levert låter som har gått til topps på lister både i Norge og i Sverige. Han har dessuten stått på scenen på flere store events og i underholdningsprogram på TV, og i 2014 hyret Broiler inn Chris på monsterhiten «Rays Of Light».

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

Sommeren 2016 signerte Chris med Warner Music Norway og gjorde låten låten «On My Own». Senere har Chris hatt flere hits, som «Mexico», «Echo» og «Love Like This». I skrivende stund har platina-sertifiserte «Mexico» opp mot 10 millioner avspillinger på Spotify. Han ble Årets artist under NRJ Music Awards 2018, og høsten 2018 tok han femteplass i NRKs underholdningsprogram «Stjernekamp». Chris slipper ny musikk i 2019, og har allerede gitt ut singelen «Wish I Never Met You» som gikk rett inn på NRK P3s spillelister.

Les også:  Ny bok: Ulv Sturlason, Legionær og Høvding

Nå er han klar for «Hver gang vi møtes», noe han ser på som en bekreftelse på at han har gjort noe riktig som artist.

– I tillegg liker jeg spesielt godt at man som seer blir kjent med artistene som mennesker, ikke bare som musikere, låtskrivere, vokalister. Det er stor stas og litt surrealistisk å bli spurt om å være med, og spesielt med denne gjengen som for meg består av flere folk jeg har sett opp til lenge. Jeg gleder meg til det som kollegaer kaller for tidenes opplevelse, forteller han.

Les også:  LESERINNLEGG: Bibliotek = bolyst

I 2020 er «Hver gang vi møtes» inne i sin niende sesong, og dèt med en helt spektakulær gjesteliste. I årets utgave er det Aslag Haugen (Hellbillies), Linnea Dale, Chris Holsten, Magnus Clausen (Morgan Sulele), Frida Ånnevik, Tuva Syvertsen (Valkyrien Allstars), og ikke minst Odd Nordstoga har flyttet inn på Kjærnes gård i Våler i ti dager.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.